Marian Iftode Postat Decembrie 14, 2017 Partajează Postat Decembrie 14, 2017 Buna dimineata! La acest model de telefon Nokia defectul consta din faptul ca casca telefonului nu se aude si nici nu se poate incarca acumulatorul cu incarcatorul original. Am apelat la dvs pentru a-mi spune ce as putea schimba(in ceea ce priveste incarcarea acumulatorului),in ceea ce priveste casca asta stiu ce trebuie facut.Va rog sa ma ajutati cu o schema. Va multumesc! Link spre comentariu
ort3ov Postat Decembrie 16, 2017 Partajează Postat Decembrie 16, 2017 RM-945 = Nokia 108 verificati siguranta (smd) de langa conectorul de alimentare http://www.gsmhike.com/2015/05/nokia-108-charging-problem-ways-solution.html Link spre comentariu
Florinel TV Postat Decembrie 17, 2017 Partajează Postat Decembrie 17, 2017 Prima data incearca cu alt incarcator , si casca trebuie schimbata Link spre comentariu
florin mulies Postat Decembrie 17, 2017 Partajează Postat Decembrie 17, 2017 (editat) acest model de telefon merge cu o baterie de culoare neagra, notata cu BL-4C orice alta baterie posibil sa nu o recunoasca sau sa dea un mesaj de genul "nu incarca" Editat Decembrie 17, 2017 de florin mulies Link spre comentariu
Marian Iftode Postat Ianuarie 30, 2018 Autor Partajează Postat Ianuarie 30, 2018 Totusi siguranta e de vina.Bateria folosita este BL 4C noua. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum