Bullix Postat Iunie 12, 2007 Partajează Postat Iunie 12, 2007 1. Tocmai am dat jos ceasurile de la Dacia mea (1310 TLX cu motor 1.4) in scopul de a-mi verifica mai exact ceasul de baterie si cel de benzina. Cum pot face asta? Problema e ca nici unuia nu i se misca acul deloc. Cele de apa si ulei se misca si indica relativ ok.2. Cum pot inlocui beculetele (martori) cu niste led-uri d'alea ultraluminiscente? As vrea sa pot pune chiar cate mai multe in paralel ca un singur indicator. In fine... va trebui sa inseriez o rezistenta la fiecare led banuiesc, dar cam ce valoare sa aiba? (Si eventual, ce putere?) Banuiesc ca polaritatea ledurilor am sa reusesc s-o nimeresc.Multumesc anticipat. Numai bine! Link spre comentariu
niq_ro Postat Iunie 12, 2007 Partajează Postat Iunie 12, 2007 1. cu un aparat de masura... identifici traseele care sunt intrerupte... 2. vezi http://www.niqro.lx.ro/LED.htm si http://www.vwkafer.lx.ro/bec.htm Link spre comentariu
Bullix Postat Iunie 12, 2007 Autor Partajează Postat Iunie 12, 2007 Aaa... perfect! :supz: exact ce-mi trebuia... Mersi mult!Acum ramane doar sa caut ca disperatu' un ceas pentru nivelu' de benzina... ca mi-e lene sa-l bobinez :toimonster: sper sa gasesc prin magazine... cel putin bine ca se poate scoate separat...PS: felicitari pentru faptul ca te ocupi de buna voie sa culegi si sa elaborezi scheme cu adevarat utile pentru toata lumea si ca-ti actualizezi site-ul de cate ori se poate. Link spre comentariu
Bullix Postat Iunie 23, 2007 Autor Partajează Postat Iunie 23, 2007 Gasesc totusi, prin magazine, ceasuri din astea date separat? Pe bune ca nu gasesc nicaieri... Link spre comentariu
Dr.L Postat Iunie 23, 2007 Partajează Postat Iunie 23, 2007 cauta pe la dezmembrari,targuri auto etc,acolo trebuie sa gasesti(dar nu uita sa probezi inainte sa cumperi) Link spre comentariu
Bullix Postat Iunie 27, 2007 Autor Partajează Postat Iunie 27, 2007 Mersi pentru sfat. Asta am si facut. N-am prea verificat eu ce-am luat, insa sa gasesti la 30 de lei un tablou de bord intreg care sa aiba doar martorii toti scosi si in rest sa mearga tot, se cheama curat bulan :supz: Oricum, am scos doar ceasul mult dorit din el si l-am pus la vechiul meu bord la care am inlocuit iluminarea veche pe becuri cu 3 led-uri. Si asta il pun deoparte pentru eventuale piese de rezerva.Numa' bine! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum