Solim Postat Iunie 12, 2007 Partajează Postat Iunie 12, 2007 ...melodiile care leam pus,sa le arate altfel sau cu alta culoare,adica sa stii care melodii leai pus si care nu. :smt001 deci,dupa cum spuneam,stie careva? :smt003 Link spre comentariu
ionut20 Postat Iunie 12, 2007 Partajează Postat Iunie 12, 2007 ...melodiile care leam pus,sa le arate altfel sau cu alta culoare,adica sa stii care melodii leai pus si care nu. deci,dupa cum spuneam,stie careva?........unde sa le pui?? :confuz1 Link spre comentariu
one Postat Iunie 12, 2007 Partajează Postat Iunie 12, 2007 A vrut sa spuna probabil melodiile care au fost ascultate sa fie afisate cu o culoare diferita. Link spre comentariu
MifTy Postat Iunie 12, 2007 Partajează Postat Iunie 12, 2007 caută un skin de winamp potrivit. :smt001 sunt mii pe situl nullsoft, şi zeci sau sute de mii de skinuri de winamp pe internet.... pe deviantart, pe wincustomize, pe... sunt mii de situri care oferă aşa ceva, nu ai decât să cauţi... sigur ai să găseşti ceva potrivit!!... Link spre comentariu
fulmoon Postat Iunie 12, 2007 Partajează Postat Iunie 12, 2007 Curios, ca daca ati gasi un portofel pe strada, i-ati scotoci fiecare buzunarel...Nu la fel faceti cu softul.Ia incearca in Winamp sa accesezi Media Library (ALT+L), sa-ti incarci melodiile in Local Media, sa asculti cateva si apoi sa vezi tot in Media Library la "Recently played".Si asta e numai una dintre functiile implementate odata cu v5.xx. Link spre comentariu
Solim Postat Iunie 12, 2007 Autor Partajează Postat Iunie 12, 2007 caută un skin de winamp potrivit. :smt001 sunt mii pe situl nullsoft, şi zeci sau sute de mii de skinuri de winamp pe internet.... pe deviantart, pe wincustomize, pe... sunt mii de situri care oferă aşa ceva, nu ai decât să cauţi... sigur ai să găseşti ceva potrivit!!...Da as cauta,dar nu stiu cum,ca skinuri gasesti o gramada,dar nu si cum vreau eu.Eu am intrebat daca stie cineva......ca de cautat asa ceva habar nam.Am sa fac ce zice fullmon Link spre comentariu
Mircea Bartic Postat Iunie 12, 2007 Partajează Postat Iunie 12, 2007 foloseste Traktor ala indica ce melodii ai pus :yawinkle: Link spre comentariu
MifTy Postat Iunie 13, 2007 Partajează Postat Iunie 13, 2007 ... abia aştept să apară versiunea de windows a lui amarok... Link spre comentariu
Solim Postat Iunie 15, 2007 Autor Partajează Postat Iunie 15, 2007 foloseste Traktor ala indica ce melodii ai pus :yawinkle:e f.fain programul ala,dar nu citeste toate melodiile,si aia m-a enervat de numa,chiar daca is mp3,si atunci ce sa fac.......... Link spre comentariu
Vizitator SDFKL Postat Iunie 19, 2007 Partajează Postat Iunie 19, 2007 uite mai multe informatii aici! Daca vrei o alternativa la winamp .... http://ajutorul.blogspot.com/2007/06/o-alternativa-winamp.html Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum