Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Probleme lvds M$35-DOO9931

ioioi

Postări Recomandate

Buna ziua, am un tv led smart LG pe care am montat o sticla panel v420h1-l05, de pe un tv Toshiba 42HL196, care a functionat un an si ceva, de cateva saptamani in timpul functionari s-a ALBIT IMAGINEA, am inlocuit AS19 ( de doua ori de la Ade....5,5 lei bucata, nu se incalzia nici cel vechi nici cele noi). am montat si placa 0riginala Tosiba are acceas imagine alba, fara panglicele panel tensiunile sunt sensibil egele, driverele de pe panel nu se incalzesc. CI UP2 FP5138 lucreaza am pe dioda DP21 13,5V. am inlocuit si U1 si D1 fara rezultate.Tensiunile de baza pe LVDS exista; tensiunea de alimentare LVDS cu placa LG 11,75V,(cu Toshiba 11,92v) VD33,-3,27V, GVON-0,63V, GVOFF-2,65V, VGH-18,5V, VGL--5,6V, VDG-3,27V, VGPN-20V, VDA-13,5V, VREF-12,4V, VCOM-13,5V, V9V-8,5V, V25V-2,5V, VSCM-12,8V, KCV-1,84V, VAA-13,5V, VDDG-3,27.Va rog ajutor pentru repararea LVDS-ului M$35-D009931 pe care nu il gasasc.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 2
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• ioioi

2

• Tavi

1

Top autori în acest subiect

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări