Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Criminal in serie la metrou?

Vizitator aldamar

Postări Recomandate

Poate tu, ca erai mai micut pe vremea aia.

Ai putea sa-mi spui cum ai ajuns la concluzia ca a fost omor cu intentie, directa sau indirecta ?

Scuza-mi indiscretia, romana este limba ta materna ?

S-ar putea invoca in extremis intentia de ucidere in cazul erorii de identitate, bazata pe declaratiile incoerente aparute in presa cum ca nebuna intentiona sa ucida toate fetele tinere si de succes care-i aminteau de niste suferinte traite in Spania. In mod evident s-a trompat de persoana. A mai aparut un video in care impinge o persoana de doua ori, fara succes, in timp ce o alta femeie intervine si ea fuge. Nu e foarte clar daca isi dadea seama ce face. Mult mai ciudat e faptul ca a plecat aproape nestingherita.

Link spre comentariu

Exista un singur motiv care te poate scapa de acuzatia de ultraj , loviri si alte violente , lipsire de libertate sau de uzurpare de calitati oficiale etc .

Se numeste " stare de necesitate " dar trebuie sa dovedesti ca ai zadarnicit un omor , altfel esti pedepsit .

https://legeaz.net/noul-cod-penal/art-20

Trebuie sa te invoiesti de la serviciu pentru a participa la cercetari , audieri , procese etc .

Tu ramai cu satisfactia ca , poate , ai facut o fapta buna , dar pierzi timp si bani , in plus , agresorul iti afla adresa etc si se poate razbuna prin terti asupra ta , asupra bunurilor tale sau a familiei tale .

Cu infractorii si nebunii nu te joci ...

Persoana salvata ar putea sa nu iti multumeasca niciodata , deoarece nu ar putea percepe gravitatea urmarilor faptei care s-ar fi putut intampla .

Tu ramai sa tragi ponoasele ...

Asta este motivul pentru care nimeni nu se baga , legea nu te apara , infractorii au mai multe drepturi decat victimele .

De ce ?

Pai infractorii au influentat oamenii politici , iar legile au fost modificate in folosul infractorilor , asa cum e la moda intre spalatii pe creier care vor drepturi , libertati , multiculturalism , toleranta etc .

Da , este vorba de otrava sorosista din mintea celor nevinovati , dar manipulati !

Link spre comentariu

Am citit tot topicul si am ramas siderat. Parerile unora transpira prin toti porii o manipulare masiva, manipulare in masa care functioneaza de minune.

Problema la noi e lipsa simtului civic si-a nepasarii fata de semenii nostri in fata anormalitatii. Anormalitatea e cea care sfideaza omenia, bunul simt, educatia si nu in ultimul rand, afectiunea fata de semenii nostri, cum am mai spus.

Am fost pus de mai multe ori in situatia de a observa prin tramvaie, troleibuze, autobuze, etc, hoti de buzunare. De fiecare data am strigat in gura mare: Atentie la buzunare! De vreo cateva ori, la coborare, ori mi-am luat suturi in cur de mi-am scos chilotii cu patentul acasa, ori am avut ceafa vanata 3 saptamani. Asta insa nu m-a impiedicat sa o fac in continuare.

Sora mea a luat un pumn in freza la ora 14.00 intr-o statie de autobuz plina de lume, dupa ce avuse "tupeul" sa-i zica vreo doua unui tuciuriu care-i bagase mana in geanta fix in aceeasi locatie si la aceeasi ora. Dupa ce s-a ridicat de jos ca vai de steaua ei, singura reactie a publicului a fost vocea unui batranel: Da' il cunosteai, duduie??

La metrou, daca sareau asupra psihopatei vreo 25-30 de oameni si-o linsau, pe cine dracu mai trageau la raspundere????

Altfel, stam asa, legume, cu muci in cap si adoptam spiritul de turma care merge hipnotizata si fericita la abator....

Sunt 100% pentru pedeapsa capitala a violatorilor, criminalilor si-a altor specii de psihopati, care, oricate "eforturi" ar face uie sau care dracu' se mai bate cu caramida-n cheptu-i de arama, in veci nu vor fi reabilitati si-n veci vor muri sau suferi oameni nevinovati!

L.E. O singura intrebare am pentru sustinatorii rahatului de democratie si-a drepturilor omului: Daca fata impinsa si sfartecata de metrou era fiica-ta, tot asa ai sustine, ca psihopata care ti-a ucis-o e om si el si are drepturi la fel ca si tine???? Daca da, atunci esti o oaie pierduta careia cat de curand, ii vine randul la abator si dintr-a carei cenusa a resturilor mi-as face si-as savura cu placere un ness....

Editat de Untold
Link spre comentariu

Laic la modelatori poate duce la "trafic de influenta".

Poporul asta este cel mai bun la ... gasit vinovati dupa ce se intampla fapta.

Acum ca s-a intamplat si treaba asta ce masuri, eventual preventive, o sa aplice metrorex-ul / primaria / guvernul? Nebuni ce te imping in fata metroului, tirului samd. pot aparea in fiecare secunda.

Link spre comentariu

Metrorex nu poate " aplica " nimic . Nu - i permite legea . E o regie autonoma , cu destinatia transport pasageri in subteran . Primaria , poate (1/2 ... ) prin Politia Locala . Tot ce tine de siguranta cetatenilor in metrou este atributia Politiei Romane :

https://b.politiaromana.ro/ro/structura/servicii-centrale/brigada-de-politie-pentru-transportul-public

Editat de gauss
Link spre comentariu

Acuma la drept vorbind, ce a facut Visinescu si altii poarta un singur nume: exces de zel. Si pentru asta nu cred ca au vreo scuza. Nu i-a fortat nimeni, n-a fost datorie de serviciu. Au facut ce au vrut pentru ca au putut.

LIKE!!

Pacat ca UE a conditionat intrarea Romaniei in blocul comunitar, fiind obligata sa renunte la pedeapsa cu moartea. Parca era mai bine atunci, cind cineva era impuscat pentru faptele grave comise. Raufacatorii, se gindeau de mai multe ori inainte de a comite crima,stiind ca pot ajunge in fata plutonului de executie. Un glont in ceafa era suficient si pe deasupra ,ieftin.

Link spre comentariu

Pentru "desteptii" adepti ai "interventiei cetatenesti"- probabil ca ati fi sarit s-o linsati pe prima victima, cand a strigat la statia C.Georgian criminala despre ea ca e o hoata, ca i-a luat banii!

Pai, trebuia sa interveniti, nu-i asa, sa aduca domle` unu`o franghie, si sa spanzurati hoata de 20 de ani de barele din vagon, ce naiba, nu era EVIDENT ca e o hoata, din moment ce a strigat femeia aia cinstita, ca i s-au luat banii?! Sa se fi aplicat legea lu`Lynch si hoata de 20 de ani sa atarne spanzurata in vagon pana vine tacso sa-si ingroape odrasla furaciosa...sau macar sa-i dati o mama de bataie, ce daca plangea...

:2loser: :nebunrau: :96

Ce ne-or mai fi trebuind autoritati si tribunale, ce, n-avem destui care se cred Rambo si Seneca, gata sa aplice ei "legea" pe loc, in strada?!Ca doar sunt atoatestiutori si imuabili.

Link spre comentariu

LIKE!!

Pacat ca UE a conditionat intrarea Romaniei in blocul comunitar, fiind obligata sa renunte la pedeapsa cu moartea. Parca era mai bine atunci, cind cineva era impuscat pentru faptele grave comise. Raufacatorii, se gindeau de mai multe ori inainte de a comite crima,stiind ca pot ajunge in fata plutonului de executie. Un glont in ceafa era suficient si pe deasupra ,ieftin.

Executiile in Romania s - au facut cu pluton de executie . Pana prin '80 si ... Prin impuscare in ceafa se " procedeaza " in Rusia si China . Ma rog , o fi si pe alte meleaguri , nu mai stiu acum altele . Am mentionat cele 2 tari fiindca au " aport " semnificativ . In China se procedeaza public ... in " serii " mari . De obicei pe stadioane . In Rusia , in celula .

Pentru "desteptii" adepti ai "interventiei cetatenesti"- probabil ca ati fi sarit s-o linsati pe prima victima, cand a strigat la statia C.Georgian criminala despre ea ca e o hoata, ca i-a luat banii!

Pai, trebuia sa interveniti, nu-i asa, sa aduca domle` unu`o franghie, si sa spanzurati hoata de 20 de ani de barele din vagon, ce naiba, nu era EVIDENT ca e o hoata, din moment ce a strigat femeia aia cinstita, ca i s-au luat banii?! Sa se fi aplicat legea lu`Lynch si hoata de 20 de ani sa atarne spanzurata in vagon pana vine tacso sa-si ingroape odrasla furaciosa...sau macar sa-i dati o mama de bataie, ce daca plangea...

:2loser: :nebunrau: :96

Ce ne-or mai fi trebuind autoritati si tribunale, ce, n-avem destui care se cred Rambo si Seneca, gata sa aplice ei "legea" pe loc, in strada?!Ca doar sunt atoatestiutori si imuabili.

Autoritatile si tribunalele E numai pentru corupti ... nu toti , si anume cei de pe pancarte , purtate de iubitorii de dreptate remunerati nefiscalizat .

P .S . - astept cu nespus interes pe faptuitorii justitiei populare . Individual , in grupuri spontane sau organizate , cum DORESTE . Sa le impart felicitari si " castane ". Am in stoc , fara numar ... ma si mir de unde , ca am ( tot ) impartit , si stocul nu scade . Caz de DNA , n' asa ? ...

Editat de gauss
Link spre comentariu

Nu este ciudat ca brusc apar o groaza de fimari cu duduia in cauza?

Nu stiu ce sa zic, este si ciudat si normal, totul este bizar la noi, deaceea occidentul nu intelege ce se petrece aici, brusc, peste noapte toti bolsevicii, comunistii si securistii devin monarhisti si lista poate continua.

Editat de alcon
Link spre comentariu

Am citit tot topicul si am ramas siderat. Parerile unora transpira prin toti porii o manipulare masiva, manipulare in masa care functioneaza de minune.

Problema la noi e lipsa simtului civic si-a nepasarii fata de semenii nostri in fata anormalitatii. Anormalitatea e cea care sfideaza omenia, bunul simt, educatia si nu in ultimul rand, afectiunea fata de semenii nostri, cum am mai spus.

Am fost pus de mai multe ori in situatia de a observa prin tramvaie, troleibuze, autobuze, etc, hoti de buzunare. De fiecare data am strigat in gura mare: Atentie la buzunare! De vreo cateva ori, la coborare, ori mi-am luat suturi in cur de mi-am scos chilotii cu patentul acasa, ori am avut ceafa vanata 3 saptamani. Asta insa nu m-a impiedicat sa o fac in continuare.

Sora mea a luat un pumn in freza la ora 14.00 intr-o statie de autobuz plina de lume, dupa ce avuse "tupeul" sa-i zica vreo doua unui tuciuriu care-i bagase mana in geanta fix in aceeasi locatie si la aceeasi ora. Dupa ce s-a ridicat de jos ca vai de steaua ei, singura reactie a publicului a fost vocea unui batranel: Da' il cunosteai, duduie??

La metrou, daca sareau asupra psihopatei vreo 25-30 de oameni si-o linsau, pe cine dracu mai trageau la raspundere????

Altfel, stam asa, legume, cu muci in cap si adoptam spiritul de turma care merge hipnotizata si fericita la abator....

Sunt 100% pentru pedeapsa capitala a violatorilor, criminalilor si-a altor specii de psihopati, care, oricate "eforturi" ar face uie sau care dracu' se mai bate cu caramida-n cheptu-i de arama, in veci nu vor fi reabilitati si-n veci vor muri sau suferi oameni nevinovati!

L.E. O singura intrebare am pentru sustinatorii rahatului de democratie si-a drepturilor omului: Daca fata impinsa si sfartecata de metrou era fiica-ta, tot asa ai sustine, ca psihopata care ti-a ucis-o e om si el si are drepturi la fel ca si tine???? Daca da, atunci esti o oaie pierduta careia cat de curand, ii vine randul la abator si dintr-a carei cenusa a resturilor mi-as face si-as savura cu placere un ness....

+1 Crunt dar adevarat !

Editat de lavynyu
Link spre comentariu

Pentru @Gauss: Da...dati-ne noua castane acum, iar daca Doamne Fereste intr-o zi se va intampla vreo agresiune asupra unei cunoistinte apropiate (fiica/sora/sotie/mama), sa nu veniti la noi cu texte "n-a intervenit niciun barbat din cati erau acolo"...

Da...n-a intervenit pentru ca au fost lasi ca tine si altii care tin partea nebunei aici.

Dupa mintea voastra, nebuna e nevinovata, iar ala care ar fi incercat sa o tina, dupa ce comisese fapta de la C Georgian, (sa zicem unu ca mine) era un infractor care trebuia sa infunde puscaria pentru lipsire de libertate.

.................

Nu exista pedeapsa cu moartea? N-are nimic, la ocna cu criminalii/violatorii/talharii. Pai in ziua de azI, ai Dracu', stau la caldura, au TV in camera, mancare 3 mese pe zi si nu misca un deget.

Cat stau acolo, au in minte numai cum sa se razbune pe dusmanul X sau Y. Normal, e mintea odihnita.

Sa fi scos untul din ei si dupa aia sa vezi ce-i cumintea.

In momentul asta, multi au in puscarie conditii mai bune ca acasa. Normal ca recidiveaza. Daca nu le convine ceva, trimit o scrisoare la drepturile omului, ca ei, scursorule societatii, au mai multe drepturi decat cetatenii cinstiti...nu-i asa??

Noi n-avem voie sa-i atingem cumva un infractor, ca intram la "privare de libertate" , iar ei ne pot omori si dupa aia isi cauta un avocat bun si scapa pe motive de "incoerenta in explicatii" cum incearca nebuna sa scape acum.

La scaunul electric cu nebuna. Sa o dea exemplu pentru tara.

Editat de marius75
Link spre comentariu
Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări