Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Criminal in serie la metrou?

Vizitator aldamar

Postări Recomandate

Sanatate permanenta ! Posibil ca postarea mea sa fie stearsa , nefiind on-topic. Trei lucruri va intreb : 1-e normal ca la TV sa se prezinte "in bucla" , de sute de ori , asemenea imagini ? 2-e normal ca acestor filmari sa li se faca "reclama" -atentie urmeaza imagini cu un puternic impact emotional ? Ei stiu foarte bine ca asta ii umple de bani=audienta. 3-cum ne protejam noi si pe cei de langa noi , pe care impactul emotional chiar ii afecteaza ? Schimbam pe desene animate....desigur.

Link spre comentariu

Pedeapsa cu moartea e prea usoara pentru astfel de oameni, se termina prea repede si prea uman.

Experimente, in loc sa le faca pe animale, sa le faca pe ei ! Asa sunt si ei folositori societatii.

Tare imi e frica ca a dat inspratie la alti nebuni.

Eu de mult sunt paranoic la semafoare cand sunt pieton, de obicei nu stau chiar pe margine cand e rosu si trec masinile in viteza pe langa bordura.

Editat de dany_cta
Link spre comentariu

Sanatate permanenta ! Posibil ca postarea mea sa fie stearsa , nefiind on-topic. Trei lucruri va intreb : 1-e normal ca la TV sa se prezinte "in bucla" , de sute de ori , asemenea imagini ? 2-e normal ca acestor filmari sa li se faca "reclama" -atentie urmeaza imagini cu un puternic impact emotional ? Ei stiu foarte bine ca asta ii umple de bani=audienta. 3-cum ne protejam noi si pe cei de langa noi , pe care impactul emotional chiar ii afecteaza ? Schimbam pe desene animate....desigur.

Da, este foarte normal!

Link spre comentariu

Unii se nasc rai, n-ai ce le face. Partea de creier care e responsabila de emotii este mai putin dezvoltata. In U.S.A. (rog pe cineva care stie mai bine sa ma corecteze) elevilor li se face o investigatie sa vada cum stau cu acea zona din creier. Cei care o au mai putin dezvoltata sunt pusi sub observatie. Si tot in S.U.A. inca exista pedeapsa cu moartea, ba in unele state, putine ce-i drept, executia pe scaunul electric.

Pai numai asa se tine (cit de cit) in friu infractionalitatea si criminalitatea. Din cind in cind mai aflam ca un dezaxat a intrat cu pusca-n campusul scolii,tragind in tot ce misca.

Link spre comentariu

Pai numai asa se tine (cit de cit) in friu infractionalitatea si criminalitatea. Din cind in cind mai aflam ca un dezaxat a intrat cu pusca-n campusul scolii,tragind in tot ce misca.

In Romania dezaxatul ala ar lua 20 ani pentru crime+tortura a 12 oameni confirmati (vezi cazul visinescu), ar scrie doua carti, s-ar purta frumos, si peste 8 ani e afara, bun sa o ia de la inceput cu crimele.

Link spre comentariu
Vizitator aldamar

Am fost ocupat si nu am avut timp sa mai intervin pe topicul meu.

Ramane totusi intrebarea cum de mecanicul din linkul pus de mine i-a evitat pe toti care s-au aruncat in fata trenului?

In Romania dezaxatul ala ar lua 20 ani pentru crime+tortura a 12 oameni confirmati (vezi cazul visinescu), ar scrie doua carti, s-ar purta frumos, si peste 8 ani e afara, bun sa o ia de la inceput cu crimele.

Visinescu e arestat degeaba,ala era serviciul lui,el isi facea datoria si alea erau vremurile alea tampite si de trista amintire.Macar daca il arestau in 90,91 acum e prea tarziu si e aiurea.

Link spre comentariu

Am fost ocupat si nu am avut timp sa mai intervin pe topicul meu.

Ramane totusi intrebarea cum de mecanicul din linkul pus de mine i-a evitat pe toti care s-au aruncat in fata trenului?

Visinescu e arestat degeaba,ala era serviciul lui,el isi facea datoria si alea erau vremurile alea tampite si de trista amintire.Macar daca il arestau in 90,91 acum e prea tarziu si e aiurea.

Sa prinzi un criminal nu este niciodata prea tarziu. Era prea tarziu daca apuca sa moara.

Vremurile alea au fost facute de oameni ca el, nu il iert pe el pentru ca si altii au facut-o ! Nu iert un hot doar pentru ca toti fura.

Link spre comentariu
Vizitator aldamar

Eu nu zic ca are o scuza,a fost si este un nenorocit.Un activist ordinar si un prost

Dar si-a facut serviciul,ca daca nu-l facea cum trebuie lua el bobarnacii.Ca asa il faceau toti cu exces de zel asta e alta treaba.

Zic ca,acum e aiurea sa mai ti un om la 80 si ceva de ani in puscarie;un senil.Si asa viata l-a pedepsit ca a ajuns la anii astia ,vai de capul lui.

Daca tot se vroia dreptate,asta trebuia facut in 90,91 cand inca mai judeca cum trebuie,nu acum cand e un hodorog sclerozat.

Asa,revenind la problema cu metroul,cum a evitat mecanicul asta pe toti care s-au aruncat in fata trenului ce-l conducea https://www.google.ro/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=1&cad=rja&uact=8&ved=0ahUKEwi29tSlvIXYAhUN3aQKHdCpAqIQFggrMAA&url=https%3A%2F%2Fwww.vice.com%2Fro%2Farticle%2Fmgeq48%2Fam-vorbit-cu-mecanicii-de-metrou-despre-cum-se-vad-sinucigaii-din-cabina-lor&usg=AOvVaw30_iEZCTpRAw3cJp_QsLE8

Asa,iar revenind la discutia initiata de mine,eu cred ca daca trenul ar oprii exact la intrarea in statie,apoi mecanicul se asigura si-l aduce incet la peron nu ar mai fi nici un accident.

Editat de aldamar
Link spre comentariu

Asa,revenind la problema cu metroul,cum a evitat mecanicul asta pe toti care s-au aruncat in fata trenului ce-l conducea https://www.google.ro/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=1&cad=rja&uact=8&ved=0ahUKEwi29tSlvIXYAhUN3aQKHdCpAqIQFggrMAA&url=https%3A%2F%2Fwww.vice.com%2Fro%2Farticle%2Fmgeq48%2Fam-vorbit-cu-mecanicii-de-metrou-despre-cum-se-vad-sinucigaii-din-cabina-lor&usg=AOvVaw30_iEZCTpRAw3cJp_QsLE8

Nu te-ai lamurit dupa ce ai citit? Are un simt special, ca cei ce vegheaza prin aeroporturi dupa persoane cu "ganduri puse". Nu e necesar la angajare pe post de mecanic la metrou.

Editat de Romica_t
Link spre comentariu

Eu ma mir cum se poate prelua un titlu din cancan pe un forum de oameni cu inteligenta peste medie si nu se sesizeaza nimeni. Sa fie postul de vina ?

Cum ajunge un nebun sa fie declarat criminal in serie cu doar o victima ?

Sunt pe strazi soferi care au omorat mai multi oameni si sunt bine mersi ca ba a fost o piesa defecta, ba s-au blocat franele, ba era soseaua alunecoasa.

Nimeni nu zice nimic de letargia, indiferenta si spiritul civic al acelor oameni. Asa zisa criminala in serie nu arata ca Hercule si nu putea sa-si zboare victima cu un simplu bobarnac. Chiar nu s-a gasit nimeni sa-i puna o mana pe umar, sa o sprijine pe victima, sa o traga de pe margine ?

Pana si in vremurile alea triste oamenii erau mai oameni. Se mergea cu autobuzul in Bucuresti fara sa atingi autobuzul, tetineai de oameni si altii te tineau pe tine si nu am auzit de multe accidente.

Cele mai multe crime oribile sunt comise de persoane externate din spitalele de psihiatrie. Probabil ca cei care ar trebui sa aiba o anjumita calificare si care sunt platiti pentru asta nu sunt in stare sa-si faca treba, nu evalueaza bine sau cine stie. Nu am auzit de nici un psihiatru tras la raspundere pentru incompetenta, doar pentru labareli, falsuri in acte, trafic cu medicamente.

Link spre comentariu

Eu ma mir cum se poate prelua un titlu din cancan pe un forum de oameni cu inteligenta peste medie...

Sa nu supraestimam. Asta e nivelul, se numeste socializare. Daca le spui ca e aiurea te catalogheaza ca vierme.

S-a tot pus accentul pe viteza trenului... voi va inchipuiti ce e in sufletul conductorului de tren? Ce viseaza el noaptea? La ce-i sta gandul cand media urla si repeta filmarea. Conductorul tot revede acele imagini de cosmar, nu e lasat sa uite.

Societate bolnava!

Link spre comentariu

Eu ma mir cum se poate prelua un titlu din cancan pe un forum de oameni cu inteligenta peste medie si nu se sesizeaza nimeni. Sa fie postul de vina ?

Cum ajunge un nebun sa fie declarat criminal in serie cu doar o victima ?

Sunt pe strazi soferi care au omorat mai multi oameni si sunt bine mersi ca ba a fost o piesa defecta, ba s-au blocat franele, ba era soseaua alunecoasa.

Poate nu faci diferenta intre omor din culpa si omor cu intentie. E diferenta de la cer la pamant.

Omorul cu intentie nu trebuie sa se bucure de privilegii la faptul ca persoana e nebuna. Numai un nebun poate sa omoare cu intentie oricum. Si daca e nebun nu o sa isi revina niciodata, nu are ce sa mai caute pe strazi un astfel de specimen care omoara cu intentie fara nici un rost, fara nici o legatura cu victima, doar ca sa omoare. Ar trebui sa faca reconstituirea cu criminala in postura de victima. Platesc eu spalarea metroului si curatarea peronului dupa aia.

Si legat de vremurile alea de care zici, am vazut mult mai multa indiferenta si rautate atunci decat acum. Oameni care sa te ajute ?? Cand ? Cand statea cate unul cazut pe strada si nimeni nu se uita la el ca toti traiau in frica de militie si de tot. Nu chema si nu se baga nimeni cand era vorba de militie. Poate ar trebui sa iti intrebi parintii cum era ....

Editat de dany_cta
Link spre comentariu
Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări