marius75 Postat Decembrie 14, 2017 Partajează Postat Decembrie 14, 2017 (editat) Vorbeam de situatia reala care a fost, banuiesc ca femeia de la C Georgian a fost ajutata de cativa oameni de bine sa se ridice dintre sine (noroc ca n-a venit in timpul ala metroul). Doua studente care turnau un film nu cred ca o faceau fara regizor, ceva camere de filmat, etc. In afara de asta, cea impinsa intre sine ar fi spus, stati linistit, e doar o filmare. In realitate cred ca ce-a fost la gura la femeia aia...nici nu se poate scrie in cuvinte. Inca vad suficient de bine, asa incat pot sa diferentiez o femeie de un manechin de carpa, desi nebuna cam aducea un pic N-am spus ca loveam cu pumnul, doar nu vream sa o omor, dar un dos de palma tot il dam. Editat Decembrie 14, 2017 de marius75 Link spre comentariu
icar Postat Decembrie 14, 2017 Partajează Postat Decembrie 14, 2017 acolo se stie clar cine a aprins izolatia fonica Da dom'ne, s-a dus Johannis cu o liminare si o scara si a aprins izolatia fonioca!!!! Ma intreb cum pot crede unii asemenea prostii, propagate de televiziuni idioate!! Numai cine nu am vazut cum arde acea spuna, si la ce temperatura si nu are habar de dinamica propagarii focului, poate crede asemenea prosti! Da dom'ne, acum opozitia a pus pe una sa arunce pe sine pe cine-i vine la indemina!! Ca sa schimbe guvernul!!! Soros e de vina, si Basescu, huooooooo! Sa-mi fie iertat, 90% din vina o are victima! Daca stai dupa linia aia de peste 50 de centimetri de la marginea peronului, ai 95% sanse sa scapi de o astfel de imbrinceala! Dar, cum se zice mai sus, dorinta de a prinde un scaun sub cur e mare!!! Link spre comentariu
gauss Postat Decembrie 14, 2017 Partajează Postat Decembrie 14, 2017 (editat) O sa postez o mica poveste ... vorbeam de experiente personale . NU conteaza ce si cum ... s - a intamplat la mine in cartier , la un magazin pe care - l vad pe geam . Unde mai intru sa iau paine si tigari , cand raman in pana . In general evit ... din mai multe motive . Pe - acolo - si fac veacul tot felul de personaje dubioase , de obicei sub influenta bauturilor alcoolice , daca nu si a altceva . O persoana ( poate eu , poate vecin , poate un simplu trecator ) , era in magazin si achita ceva cumparaturi , cand a izbucnit o chestie ... ma rog , incurcata ... O datorie pe care o avea patronul catre un grup ( care a navalit in magazin ) , ceva cu vanzatoarea care era in concubinaj cu unul , dupa ce fusese cu altul ... a refuzat sa - l serveasca pe " fostul " fiindca era in stare de ebrietate , sau nu platea , sau n - a vrut , toate inlantuite etc . Cert este ca a fost o incaierare , persoana de care fac vorbire a incercat sa iasa , dar a fost lovita cu un scaun , si a imobilizat pe un individ cu un cutit care vroia sa atace vanzatoarea , se suise deja pe tejghea ... In fine , a venit politia . Retinand PE TOTI , apropo de sfaturi " te fofilezi si pleci " , mai ales la metrou , unde sant pe camere ( inregistrari ) toate persoanele . Condusi la sectie , declaratii etc . Ideea este ca cel cu cutitul a fost manipulat mai hotarat de organ ... nu la retinere , ci probabil la cercetari . Sau cine stie ? ... Fractura , etc . Individul ( recidivist ) si - a scos certificat ... ma rog , una - alta . Ideea e ca in cele din urma s - a estompat tentativa de omor , si altele ... premeditarea , ca nu gasise cutitul pe drum , asocierea cu ceilalti din grup veniti sa faca " ordine " ... Totul a fost solutionat ca " conflict spontan ", iar persoana ipotetica ( vecin , trecator , chiar si eu ... nu conteaza ) a fost chemata in judecata pentru lovire etc . , zile de ingrijiri medicale , in baza concluziilor cercetarii politienesti . Ce a urmat nu mai conteaza ... sigur nu s - a lasat cu achitare . Toate acestea apropo de interactiuni cu " mediul ", avocatesc , judiciar , al fortelor de ordine ... de arestari populare , de placarea raufacatorilor , si alte cele . Viata difera ( uneori ) de exprimarea parerilor pe forumuri . P .S . - camera din magazin era " defecta "... Editat Decembrie 14, 2017 de gauss Link spre comentariu
hpavictor Postat Decembrie 14, 2017 Partajează Postat Decembrie 14, 2017 http://www.euroavocatura.ro/articole/500/Cauzele_care_inlatura_raspunderea_penala__aministia,_prescriptia_s_a___in_Noul_Cod_Penal__art__153_ Eu zic că scapă ... Link spre comentariu
Spitfire Postat Decembrie 14, 2017 Partajează Postat Decembrie 14, 2017 Masuri de bun-simt insa se pot lua, incepand cu relatia cetatean-autoritati, sa poti suna la 112 cand esti martorul unui eveniment, si sa nu mai existe nici o suspiciune din partea cui raspunde ca ai putea fi un farsor-iar masuri era cat pe ce sa se ia- vanzarea de cartele pre-pay numai cu act de identitate, eliminarea aberatiei cu sunatul cu numar ascuns, dar, ghinion, au sarit unii cu schizo-para ca "big-brother", "servicii", "masonii". Tot asa cum autoritatile nu pot impune vaccinarea obligatorie-la metrou s-au risipit doua vieti, rujeola a secerat 34 vieti deja+10.000 cazuri de imbolnavire, pe motiv de parinti atinsi de nebunie, indolenta, prostie. Inainte de a lua masuri huliganice gen "arestari cetatenesti" si alte linsaje demne de Vestul salbatic, poate ceva masuri rationale ar avea un efect incomparabil mai valoros. Link spre comentariu
gauss Postat Decembrie 14, 2017 Partajează Postat Decembrie 14, 2017 Eu n - as permite vanzarea de cartele pre - pay la modul cum se face acum . De cand ma stiu , am avut numai abonamente . Pe aceleasi numere ... Ma rog , telefoanele personale , nu cele de serviciu . Link spre comentariu
Alin_cj Postat Decembrie 14, 2017 Partajează Postat Decembrie 14, 2017 Nu m-as mira sa o gratieze astia... Dezechilibrati psihic sunt destui inca in libertate , dar e grav ca " cineva " se foloseste emotional de asemenea incidente , in scopul obtinerii de foloase si influenta .Imi amintesc de cazul Colectiv , acolo se stie clar cine a aprins izolatia fonica , dar efectul bulgarelui de zapada a fost dezastruos pentru Romania . Nu , pentru ca nu are smartphone , sa lumineze calea , adevarul si viata lui soros .Probabil ca sub influenta unor medicamente psihotrope , va declara orice doresc forurile de decizie ale binomului . Da, avem ce ne-am dorit (ce si-a dorit #) teroare si la metrou. dark_angel: "Sunt trecuti la catastif de cum s-au urcat in avion dar ca sa intareasca unele aspecte trimit si checkin-uri din locatiile de "relaxare" programata sa-i vada si stapanii sorosisti... " Voi glumiti sau chiar asta credeti? Link spre comentariu
ndor Postat Decembrie 14, 2017 Partajează Postat Decembrie 14, 2017 (editat) N-am spus ca loveam cu pumnul, doar nu vream sa o omor, dar un dos de palma tot il dam. Ok. Am retinut cu totii cat de dur poti fi . In alta ordine de idei , cine-ti da dreptul sa faci pe justitiarul "cetatenesc" ? Sa-mi fie iertat, 90% din vina o are victima! Daca stai dupa linia aia de peste 50 de centimetri de la marginea peronului, ai 95% sanse sa scapi de o astfel de imbrinceala! Dar, cum se zice mai sus, dorinta de a prinde un scaun sub cur e mare!!! Eu zic sa facem un test sa vedem daca procentul e real !! Ce zici , te bagi pe rol de victima ? Daca e cum spui , nu are ce sa ti se inample . PS. Nu pot sa cred cate idiotenii pot unii sa debiteze. Si cand te gandesti ca ei se cred oameni de bine ! Editat Decembrie 14, 2017 de ndor Link spre comentariu
Sharky Postat Decembrie 14, 2017 Partajează Postat Decembrie 14, 2017 N-ai cum sa fii pe faza sa prevezi asa ceva. Poate doar din noroc chior. Dar sa nu iei atitudine, sa stai ca un las e penibil! Nu trebuie sa lovesti sa bati pe nimeni, dar nu e mare lucru sa retii pe cineva, mai ales cand nu esti singurul, sar si alti sa te ajute. Privare de libertate, mai ales pt asa fapt, hei bre, mai taie din ele. Probabil multi nu si-au dat seama de ce s-a intamplat. Au fost socati de incident, nu isi imaginau cum a ajuns femeia aia acolo. Se gandeau ca s-a impiedicat, intre timp autorul s-a facut nevazut. Tot asa e simplu sa dispari dintr-o gloata. Cine sta sa te caute? Pe bune, vezi pe camere violente si alte povesti li se vede fata, dar autorul ramane "necunoscut". Link spre comentariu
gauss Postat Decembrie 14, 2017 Partajează Postat Decembrie 14, 2017 Operatoarei de la 112 i s - a intocmit dosar penal . Reclamant : STS . Link spre comentariu
alcon Postat Decembrie 14, 2017 Partajează Postat Decembrie 14, 2017 Operatoarei de la 112 i s - a intocmit dosar penal . Reclamant : STS . Ce comod si convenabil sa gasesti rapid un vinovat cand sistemul (STS) este bolnav din nastere. Link spre comentariu
marius75 Postat Decembrie 14, 2017 Partajează Postat Decembrie 14, 2017 (editat) In alta ordine de idei , cine-ti da dreptul sa faci pe justitiarul "cetatenesc" ? Legea imi da dreptul. Vezi in postarea #57, chenarul marcat cu rosu. Ulterior, urmeza un proces la sfarsitul caruia judecatorul decide cine a fost vinovat. Au fost destule cazuri in care cetatenii au fost felicitati pentru initiativa. E periculos totusi sa faci arestare cetateneasca, adica nu e pentru oricine. A incercat un barbat (din Brasov parca) a fost un jaf armat la o casa de schimb valutar, soldata cu mai multe victime, printre care si cetateanul de pe strada, care a incercat sa prinda infractorul. E cu dus si intors...dar eu daca vad ca se poate retine infractorul/rea fara sa-mi pun in pericol viata sau sanatatea, as face-o! ............................ La inghesuiala (sa zicem incaierare spontana intre mai multe persoane cum a fost in barul ala de care spune @gauss) nu mai ma bag. M-am bagat de cateva ori, dar e foarte riscant, pentru ca unu' cat scandura poate veni din spate cu ceva arma alba (cutit/topor) si e nasol momentul. Dar cum fost cazul asta de la metrou, era floare la ureche. Ce nu inteleg multi...adica era foarte bine ca actiunile acelei psihopate sa fie zadarnicite de trecatori, pentru ca acum S-A CREAT PRECEDENTUL. Editat Decembrie 14, 2017 de marius75 Link spre comentariu
gauss Postat Decembrie 14, 2017 Partajează Postat Decembrie 14, 2017 (editat) Ce comod si convenabil sa gasesti rapid un vinovat cand sistemul (STS) este bolnav din nastere. O simpla stire ... am auzit - o la momentul postarii . De cateva ori , am sunat si eu la 112 . O singura data am fost dezamagit ( eufemism ) foarte rau , sotia a suferit o toxi - infectie de la niste prajituri dintr - o cofetarie , acesta fiind motivul apelului . In fine ... Editat Decembrie 14, 2017 de gauss Link spre comentariu
ndor Postat Decembrie 14, 2017 Partajează Postat Decembrie 14, 2017 (editat) Ce nu inteleg multi...adica era foarte bine ca actiunile acelei psihopate sa fie zadarnicite de trecatori, pentru ca acum S-A CREAT PRECEDENTUL. Se pare ca nu intelegi , sau nu vrei sa intelegi cum decurg lucrurile in cazul de fata . Un "cetatean """" si-a facut datoria aia "cetateneasca "" si a sunat la 112 sa reclame fapta. . Ce s-a intamplat , a fost ca operatorul de la 112 , adica exact ala care e platit pentru asta , l-a durut in cot de reclamatia aluia.. Drept pentru care s-a petrecut ce am aflat cu totii . Asa ca nu era nevoie sa dai tare cu pumnul , sa vada lumea ce "cetatean" esti , daca aia care sunt platiti sa rezolve asemenea probleme nu o fac. Ce comod si convenabil sa gasesti rapid un vinovat cand sistemul (STS) este bolnav din nastere. Ce legatura are sula cu prefectura ?? STS-ul se ocupa de logistica , nu de interventii sau decizii . Adica el asigura comunicatiile intre departamente . Dar poate ne luminezi si pe noi de ce e bolnav din nastere . Editat Decembrie 14, 2017 de ndor Link spre comentariu
alcon Postat Decembrie 14, 2017 Partajează Postat Decembrie 14, 2017 Ce legatura are sula cu prefectura ?? STS-ul se ocupa de logistica , nu de interventii sau decizii . Adica el asigura comunicatiile intre departamente . Dar poate ne luminezi si pe noi de ce e bolnav din nastere . In cazul accidentului din Apuseni s-au luat masuri? STS-ul a invatat sa faca calculul de transformare a unor coordonate GPS în coordonate geografice? Eu cred ca nu! Asa ca, sula are o oarecare legatura cu prefectura, mai ales cu STS. Link spre comentariu
Postări Recomandate