gauss Postat Decembrie 13, 2017 Partajează Postat Decembrie 13, 2017 In loc sa se duca " in piata " , sa faca ceva util ... Link spre comentariu
C.D. Postat Decembrie 13, 2017 Partajează Postat Decembrie 13, 2017 Da, avem ce ne-am dorit (ce si-a dorit #) teroare si la metrou. Da, avem o tara ca afara. Oare ce ne-am mai putea dorii ? Link spre comentariu
gauss Postat Decembrie 13, 2017 Partajează Postat Decembrie 13, 2017 Un plan superior . Link spre comentariu
hpavictor Postat Decembrie 13, 2017 Partajează Postat Decembrie 13, 2017 (editat) Pentru #16 Nu , pentru ca nu are smartphone , sa lumineze calea , adevarul si viata lui soros . Probabil ca sub influenta unor medicamente psihotrope , va declara orice doresc forurile de decizie ale binomului . Editat Decembrie 13, 2017 de Victor Link spre comentariu
gauss Postat Decembrie 13, 2017 Partajează Postat Decembrie 13, 2017 (editat) Ca tot veni vorba ... am inteles eu gresit , sau au aparut la vedere " din greseala " via facebook si altele , ceva elemente de organizare ale manifestatiilor spontane ? ... Bani ( pentru racoritoare ) , persoane de contact , animatori , sefi de dispozitive etc . Desigur , propaganda dusmanoasa ... P .S . - neplacut incident . Daca n - or fi mai multe ... O viata e o viata . De obicei , la metrou incheiau parcursul avocati si oameni cu staif si calibru ... ma rog , prin decizie proprie : http://www.b1.ro/stiri/eveniment/avocatul-lui-dan-adamescu-a-petrecut-doua-ore-la-metrou-inainte-de-a-se-sinucide-dna-il-audiase-toata-dimineata-83310.html Editat Decembrie 13, 2017 de gauss Link spre comentariu
doru3160 Postat Decembrie 13, 2017 Partajează Postat Decembrie 13, 2017 Cainii latra,caravana trece...inmormantarea asta le-a picat manusa.In timp,sigur vor apare comentarii ca a fost premeditata,nu ca a fost exploatata. Link spre comentariu
gauss Postat Decembrie 13, 2017 Partajează Postat Decembrie 13, 2017 (editat) Tot felul de chestii ciudate ... Ma rog , mie asa mi se par . Aceasta , chestia neverosimila cu cartelele SIM ... si ar mai fi . In fine , poate nu - s asa ciudate ... repet , eu asa le percep . Ma rog , trist eveniment : https://www.cancan.ro/declaratii-in-exclusivitate-despre-crima-care-a-socat-romania-primele-imagini-cu-victima-de-la-metrou-17466881?utm_source=antena3&utm_medium=FB&utm_campaign=FB-Post Editat Decembrie 13, 2017 de gauss Link spre comentariu
dark_angel Postat Decembrie 13, 2017 Partajează Postat Decembrie 13, 2017 Ca tot veni vorba ... am inteles eu gresit , sau au aparut la vedere " din greseala " via facebook si altele , ceva elemente de organizare ale manifestatiilor spontane ? ... Bani ( pentru racoritoare ) , persoane de contact , animatori , sefi de dispozitive etc . Desigur , propaganda dusmanoasa ... Asa bine se relaxau unii la o inghetata in piata Taxim printre "umbrelute"... oare ala era sejur cu allinclusive? Sunt trecuti la catastif de cum s-au urcat in avion dar ca sa intareasca unele aspecte trimit si checkin-uri din locatiile de "relaxare" programata sa-i vada si stapanii sorosisti... Le urez succes si bratari de otel! Link spre comentariu
Mircea Postat Decembrie 13, 2017 Partajează Postat Decembrie 13, 2017 Sa nu rideti si sa nu blamati, dar nu mai stiu ce doctor spunea Nu trebuie sa te scuzi. Este pentru binele tau, e de inteles. In plus, relatia doctor-pacient se bazeaza pe incredere si discretie. Depinde de tine cat vrei sa spui. NB: Sper ca si tu apreciezi pamfletul. Daca tot ai ridicat mingea la fileu. Link spre comentariu
om_bland Postat Decembrie 13, 2017 Partajează Postat Decembrie 13, 2017 Stimati domni, despre femeia care a aruncat acea fata in faţa metroului, s-a mai spus la stiri ca ea a mai atacat in trecut si membrii familiei ( sora si mama). Aceasta femeie a mai avut inca o tentativa de a omori pe cineva, tot astazi, dar o femeie care a reusit sa se salveze in ultima clipa din calea metroului... rezistand atacului acestei femei care a impins-o ! Fata care si-a pierdut viata nu si-a mai putut salva, fiindca nu a rezistat loviturilor primite din partea criminalei, dupa ce a fost aruncata ! Din pacate sistemul sanitar din Romania este cum se stie, si nu se fac investitii serioase in cazul persoanelor cu depresii ! Se multumesc,doar sa le dea medicatie atat ( ii trimite acasa), dupa maximum 3 saptamani ! Cu oameni care au tulburari grave de comportament, care pun in pericol viata atat a rudelor cat si a semenilor, trebuie ,,lucrat " foarte atent ! Un nebun niciodata nu realizeaza ca e bolnav ( ca deh e nebun nu judeca), spune mereu ca : Sunt cuminte, nu mai fac si nu mai dreg, imi iau tratamentul ... dar nu este asa ! Trebuie mai mult investit in sanatorii pentru oameni bolnavi psihic irecuperabili, si acolo sa le putrezeasca oasele ! Nu e posibil asa ceva, ca o fata sau un om oricare ar fi fost, sa aiba o asemenea soarta ! Mai ales ca fata in cauza a reusit sa isi invinga destinul crunt, fiind abandonata si crescuta de un vecin milos, a dat si la facultate, si-a facut si un rost in viata ... si vine un psihopat/ psihopata si iti curma viata ! Este inadmisibili stimati domni ! S-a spus la tv, ca in alte tari ( exemplu Franta) la metrou exista usi culisante, care se deschid doar atunci cand metroul este oprit in statie . La noi nu se doreste sa se investeasca, pentru siguranta cetatenilor, acolo unde este posibil . Link spre comentariu
alcon Postat Decembrie 14, 2017 Partajează Postat Decembrie 14, 2017 Suspecta de serviciu se numeste Serban Magdalena , 36 ani , nascuta in Craiova , fara domiciliu stabil in Bucuresti . A recunoscut ca simte repulsie pe fetele frumoase si tinere , care au succes in viata . De aia trebuie pedepsite , in viziunea ei . Criza de gelozie pe restul femeilor a fost amplificata de faptul ca sefa ei , a certat-o si urma sa inceteze relatiile de munca cu aceasta . Tot timpul anchetei a fost incoerenta , informatiile oferite nefiind folositoare . Exista totusi posibilitatea ca nu ea sa fie faptuitoarea omorului , ci o simpla bolnava psihica , cu semnalmente asemanatoare . Da, este si asta o varianta, sa fie o simpla bolnava psihica , cu semnalmente asemanatoare. Link spre comentariu
elmar Postat Decembrie 14, 2017 Partajează Postat Decembrie 14, 2017 Da nu știu ce se întâmplă, în ultima vreme femeile au cam luat-o razna...accidente,crime... Ceva nu e în regulă în configurația astrală, probabil... Link spre comentariu
alcon Postat Decembrie 14, 2017 Partajează Postat Decembrie 14, 2017 Da nu știu ce se întâmplă, în ultima vreme femeile au cam luat-o razna...accidente,crime... Ceva nu e în regulă în configurația astrală, probabil... Mai ales, Cosette Chichirău... Link spre comentariu
overdrive Postat Decembrie 14, 2017 Partajează Postat Decembrie 14, 2017 Vad ca ''baietii'' deja actioneaza...Camere ''performante'' care sa ne monitorizeze... http://www.b1.ro/stiri/eveniment/bucurestiul-in-stare-de-soc-petitie-pentru-instalarea-unor-scuturi-anti-suicid-pe-peroanele-de-metrou-207030.html Link spre comentariu
gauss Postat Decembrie 14, 2017 Partajează Postat Decembrie 14, 2017 (editat) Mai ales, Cosette Chichirău... Duce lipsa de ceva ... De preferat in grup ( parlamentar , sa nu fie confuzii ... ) . Editat Decembrie 14, 2017 de gauss Link spre comentariu
Postări Recomandate