alcon Postat Decembrie 16, 2017 Partajează Postat Decembrie 16, 2017 Alienarea si depresia de sarbatori sunt foarte periculoase (evenimentele recente dela Metrou, tentative de suicid, vorbitul incoerent sau de unul singur) si caracterizeaza societatea de consum.http://docdro.id/Wzj6lvG Link spre comentariu
gauss Postat Decembrie 16, 2017 Partajează Postat Decembrie 16, 2017 (editat) Exista si incoerent de unul singur ( vorbire ) . Cred ca e cea mai reprezentativa ... sant mostre si pe - aici . Perene ... n - au legatura cu anotimpul sau ocazia vreunui eveniment , sarbatoare etc . P .S . - cred ca s - a linistit atmosfera la metrou ... ma rog , evenimentele au avut o dinamica a lor , nu neaparat naturala . Din fericire , nu s - a " potrivit " ... desi am vazut calatorii asteptand garniturile lipiti de pereti . In fine ... Editat Decembrie 16, 2017 de gauss Link spre comentariu
GEO 53 BN Postat Decembrie 16, 2017 Partajează Postat Decembrie 16, 2017 Din pacate, la noi spiritul civic este ca si inexistent. Lumea nu se implica, atunci cind pe strada sau altundeva, se petrec lucruri anormale. Prefera sa asiste pasiv! Apoi sa vezi ce discutii se isca,dupa ce conflictul s-a consumat,de parca ei ar fi fost in toiul evenimentelor. Link spre comentariu
hpavictor Postat Decembrie 16, 2017 Partajează Postat Decembrie 16, 2017 (editat) Asta este la fel cu discuția despre " eroii comuniști " : - bă , ce puțini am fost și ce multi am rămas ... Spiritul civic trebuie cultivat încă din școala generală . In schimb , spiritul critic este la apogeu ! Editat Decembrie 16, 2017 de Victor Link spre comentariu
gauss Postat Decembrie 16, 2017 Partajează Postat Decembrie 16, 2017 (editat) Versiunea spontana despre alte " efective " este " nici noi nu mai stim cati santem ! " . Enuntata de personajul binecunoscut ... Editat Decembrie 16, 2017 de gauss Link spre comentariu
icar Postat Decembrie 16, 2017 Partajează Postat Decembrie 16, 2017 La noi, fiecare isi face treaba cum da Domnul, adica cite putin spre nimic. Exact ca si in cazul accidentului aviatic din Apuseni, cind au murit Iovan si acel medic tinar. Daca operatoarea de la 112 isi facea datoria asa cum trebuie, nu dupa cum i s-a nazarit ei, a doua tentativa nu mai avea loc. Criminala are sanse mari sa scape, pe caz de boala psihica. O sa stea vreo doi, trei ani in spital de psihiatrie, apoi e elibarata sub control si promisiunea rudelor ca o vor supravegea si administra medicatia prescrisa. Si, probabil, in libertate fiind, va refuza medicatia si va mai impinge pe cineva in fata metroului. Asa cum, in ziua de azi, ar fi scapat si Rimaru de condamnare, pentru ca era, clar, schizofrenic!! Lumea nu se implica, atunci cind pe strada sau altundeva, se petrec lucruri anormale Nu se implica pentru ca nu vor sa ajunga morti, ca acel tip din Brasov!!! Am vazut destui din astia cu spirit civic care au ajuns, in cel mai bun caz, la spital! Asta este la fel cu discuția despre " eroii comuniști " Bancul era cu "eroii" de la lovitura de stat din '89, numita eufemistic, "revolutie". Link spre comentariu
GEO 53 BN Postat Decembrie 16, 2017 Partajează Postat Decembrie 16, 2017 La noi, fiecare isi face treaba cum da Domnul, adica cite putin spre nimic. Exact ca si in cazul accidentului aviatic din Apuseni, cind au murit Iovan si acel medic tinar. Daca operatoarea de la 112 isi facea datoria asa cum trebuie, nu dupa cum i s-a nazarit ei, a doua tentativa nu mai avea loc. Criminala are sanse mari sa scape, pe caz de boala psihica. O sa stea vreo doi, trei ani in spital de psihiatrie, apoi e elibarata sub control si promisiunea rudelor ca o vor supravegea si administra medicatia prescrisa. Si, probabil, in libertate fiind, va refuza medicatia si va mai impinge pe cineva in fata metroului. Asa cum, in ziua de azi, ar fi scapat si Rimaru de condamnare, pentru ca era, clar, schizofrenic!! Nu se implica pentru ca nu vor sa ajunga morti, ca acel tip din Brasov!!! Am vazut destui din astia cu spirit civic care au ajuns, in cel mai bun caz, la spital! Bancul era cu "eroii" de la lovitura de stat din '89, numita eufemistic, "revolutie". Da asa-i! La noi, daca cineva este luat la bataie,lumea nu se baga, explicindu-se: de unde sa stiu eu,dom,le ce au ei de impartit! Link spre comentariu
florincccc Postat Decembrie 16, 2017 Partajează Postat Decembrie 16, 2017 Lumea nu se baga pentru ca nu exista lege Singura lege care functioneaza in romania e legea mafiotilor. Din fericire n-o sa mai vorbim multa vreme de aici incolo de Romania Link spre comentariu
eugenbt Postat Decembrie 16, 2017 Partajează Postat Decembrie 16, 2017 de ce? ai ceva informatii? impartaseste-le cu noi! Link spre comentariu
Untold Postat Decembrie 16, 2017 Partajează Postat Decembrie 16, 2017 Din fericire n-o sa mai vorbim multa vreme de aici incolo de Romania Am mirosit eu ceva...bubulii paranormali a lu' Corut is pantaloni scurti pe langa mine... Link spre comentariu
GEO 53 BN Postat Decembrie 16, 2017 Partajează Postat Decembrie 16, 2017 (editat) De ce? Romania nu-i stat de drept in care orice cetatean are dreptul la opinie? Daca o sa se intimple asta ,ma gindesc sa emigrez in Ungaria si sa cer si cetatenie maghiara. Ceva maghiara cunosc ,suficient cit sa ma descurc,doar am crescut intre unguri. Am avut colege,colegi,prieteni,vecini unguri. In timp o s-onvat cit de cit. Editat Decembrie 16, 2017 de GEO 53 BN Link spre comentariu
Untold Postat Decembrie 16, 2017 Partajează Postat Decembrie 16, 2017 Asta mi-aminteste de-o poezie de pe vremea lu' Nastase: "Si daca ramuri bat in geam, iar tu votezi cu Bombo, Eu imi bag mana-n buzunar si emigrez in Congo!" Link spre comentariu
GEO 53 BN Postat Decembrie 16, 2017 Partajează Postat Decembrie 16, 2017 Asta mi-aminteste de-o poezie de pe vremea lu' Nastase: "Si daca ramuri bat in geam, iar tu votezi cu Bombo, Eu imi bag mana-n buzunar si emigrez in Congo!" E cam departe pina-n Congo. Ungaria-i la citiva pasi si in plus gasesti case de vinzare la preturi modice. Link spre comentariu
elmar Postat Decembrie 16, 2017 Partajează Postat Decembrie 16, 2017 Păi dacă tot te ține punga...dece să nu pleci mai departe!?Ungurii, la o adică , ți-ar putea naționaliza casa...și pa!Sau crezi că nu s-ar putea face asta!? Link spre comentariu
Postări Recomandate