Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Criminal in serie la metrou?

Vizitator aldamar

Postări Recomandate

Exista si incoerent de unul singur ( vorbire ) . Cred ca e cea mai reprezentativa ... sant mostre si pe - aici . Perene ... n - au legatura cu anotimpul sau ocazia vreunui eveniment , sarbatoare etc .

P .S . - cred ca s - a linistit atmosfera la metrou ... ma rog , evenimentele au avut o dinamica a lor , nu neaparat naturala . Din fericire , nu s - a " potrivit " ... desi am vazut calatorii asteptand garniturile lipiti de pereti . In fine ...

Editat de gauss
Link spre comentariu

La noi, fiecare isi face treaba cum da Domnul, adica cite putin spre nimic. Exact ca si in cazul accidentului aviatic din Apuseni, cind au murit Iovan si acel medic tinar. Daca operatoarea de la 112 isi facea datoria asa cum trebuie, nu dupa cum i s-a nazarit ei, a doua tentativa nu mai avea loc.

Criminala are sanse mari sa scape, pe caz de boala psihica. O sa stea vreo doi, trei ani in spital de psihiatrie, apoi e elibarata sub control si promisiunea rudelor ca o vor supravegea si administra medicatia prescrisa. Si, probabil, in libertate fiind, va refuza medicatia si va mai impinge pe cineva in fata metroului.

Asa cum, in ziua de azi, ar fi scapat si Rimaru de condamnare, pentru ca era, clar, schizofrenic!!

Lumea nu se implica, atunci cind pe strada sau altundeva, se petrec lucruri anormale

Nu se implica pentru ca nu vor sa ajunga morti, ca acel tip din Brasov!!! Am vazut destui din astia cu spirit civic care au ajuns, in cel mai bun caz, la spital!

Asta este la fel cu discuția despre " eroii comuniști "

Bancul era cu "eroii" de la lovitura de stat din '89, numita eufemistic, "revolutie".

Link spre comentariu

La noi, fiecare isi face treaba cum da Domnul, adica cite putin spre nimic. Exact ca si in cazul accidentului aviatic din Apuseni, cind au murit Iovan si acel medic tinar. Daca operatoarea de la 112 isi facea datoria asa cum trebuie, nu dupa cum i s-a nazarit ei, a doua tentativa nu mai avea loc.

Criminala are sanse mari sa scape, pe caz de boala psihica. O sa stea vreo doi, trei ani in spital de psihiatrie, apoi e elibarata sub control si promisiunea rudelor ca o vor supravegea si administra medicatia prescrisa. Si, probabil, in libertate fiind, va refuza medicatia si va mai impinge pe cineva in fata metroului.

Asa cum, in ziua de azi, ar fi scapat si Rimaru de condamnare, pentru ca era, clar, schizofrenic!!

Nu se implica pentru ca nu vor sa ajunga morti, ca acel tip din Brasov!!! Am vazut destui din astia cu spirit civic care au ajuns, in cel mai bun caz, la spital!

Bancul era cu "eroii" de la lovitura de stat din '89, numita eufemistic, "revolutie".

Da asa-i! La noi, daca cineva este luat la bataie,lumea nu se baga, explicindu-se: de unde sa stiu eu,dom,le ce au ei de impartit!

Link spre comentariu

De ce? Romania nu-i stat de drept in care orice cetatean are dreptul la opinie? Daca o sa se intimple asta ,ma gindesc sa emigrez in Ungaria si sa cer si cetatenie maghiara. Ceva maghiara cunosc ,suficient cit sa ma descurc,doar am crescut intre unguri. Am avut colege,colegi,prieteni,vecini unguri. In timp o s-onvat cit de cit.

Editat de GEO 53 BN
Link spre comentariu
Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări