Marele Savant Postat Decembrie 15, 2017 Partajează Postat Decembrie 15, 2017 Mai documenteaza-te, nu a fost singurul caz in 40 de ani de functionare al metroului. decit sa faci pe misteriosul, nu e mai simplu sa ne spui si noua ca sa nu mai gresim alta data? ceva info, linkuri cu bolnavi psihici care au impins necunoscuti pe linie...sigur mai este lume curioasa sa afle daca s-au mai intimplat cazuri! Daca tot stii, ajuta-ne sa cistigam timp si da-ne info! Link spre comentariu
gauss Postat Decembrie 15, 2017 Partajează Postat Decembrie 15, 2017 (editat) Ce sa zic ... nu se ocupa de ordinea publica in general, nu si in curtea proprie. sigur pot angaja o firma privata, pot cere colaborarea politiei, se pot gasi solutii. chiar crezi ca daca merg eu si incerc sa-mi pun un cort in statie si sa-mi fac tabara acolo, fara a afecta patrimoniul institutiei nu ar dl. dir. general nimic impotriva? sau daca incerc sa merg cu bicicleta pe peroane? Ce sa zic ... pareri putem avea oricare . De regula , ma raportez la ce comunica responsabilii institutiilor . Ei sant abilitati , platiti si cu putere de decizie . Prin legi ... la care eu tin foarte mult . Defect major , recunosc . Este fix pix ce cred eu ... Iar despre chestiunea in discutie , cred ca am fost destul de clar . Ma rog , asta am inteles eu . Atat am putut , fiecare cu limitele lui . Ale mele , foarte scazute ... Editat Decembrie 15, 2017 de gauss Link spre comentariu
Marele Savant Postat Decembrie 15, 2017 Partajează Postat Decembrie 15, 2017 A mai existat un singur caz anterior , în 1980 . nu e foarte imposibil, era in primele luni de activitate cu public, se puteau intimpla multe. oricum in 40 de ani nu putem spune ca s-au intimplat multe! ciudat este ca nu imi amintesc de caz, in 1980 lucram la statia Izvor! Ce sa zic ... Ce sa zic ... pareri putem avea oricare . De regula , ma raportez la ce comunica responsabilii institutiilor . Ei sant abilitati , platiti si cu putere de decizie . Prin legi ... la care eu tin foarte mult . Defect major , recunosc . Este fix pix ce cred eu ... Iar despre chestiunea in discutie , cred ca am fost destul de clar . Ma rog , asta am inteles eu . Atat am putut , fiecare cu limitele lui . Ale mele , foarte scazute ... desigur, este extrem de greu de crezut, nici nu avem vre-un caz cunoscut in ultimile decenii de persoana publica, autoritate sau asemenea care sa dezinformeze din nestiinta sau rea intentie. Nici ofiteri superio, arestati si prin puscarii pentru infractiuni sau coruptie, nici judecatori, nici ministri condamnati! Poate dv., ati fost educat sa credeti tot ce va spun superiorii si sa nu analizati cu mintea proprie, eu si vreau sa cred ca majoritatea colegilor de forum, NU! Link spre comentariu
dany_cta Postat Decembrie 15, 2017 Partajează Postat Decembrie 15, 2017 (editat) Daca tot trebuie sa cautam prin precedente, nu putem sa cautam si prin urmatoarele ? Pedeapsa cu moartea e prea usoara pentru astfel de oameni, se termina prea repede si prea uman. Experimente, in loc sa le faca pe animale, sa le faca pe ei ! Asa sunt si ei folositori societatii. Tare imi e frica ca a dat inspratie la alti nebuni. "Azi dimineata s-au inregistrat doua noi incidente la metrou, similare cu crima de miercuri. Era o chestiune de timp pina la aparitia lor, dat fiind comportamentul iresponsabil al unei parti insemnate a presei. Decizia televiziunilor si site-urilor care au difuzat imaginile cu crima isi arata acum roadele. Crimele la indigo (copycat crimes) sint o realitate peste tot in lume: violenta hraneste violenta." https://www.hotnews.ro/stiri-opinii-22179245-crimele-metrou-indigo-despre-responsabilitate-presa.htm Editat Decembrie 15, 2017 de dany_cta Link spre comentariu
alcon Postat Decembrie 15, 2017 Partajează Postat Decembrie 15, 2017 Daca tot trebuie sa cautam prin precedente, nu putem sa cautam si prin urmatoarele ? "Azi dimineata s-au inregistrat doua noi incidente la metrou, similare cu crima de miercuri............................................................................" Incidente (accidente, sinucideri) la Metrou au mai fost, sunt si vor mai fi, sunt imposibil de prevenit astazi cand vorbim, poate in viitor, cine stie... http://anticoruptie.hotnews.ro/stiri-anticoruptie-17326746-avocatul-lui-dan-adamescu-sinucis-40-minute-dupa-aflat-anchetarea-celor-patru-judecatori-turnat-adamescu-procurorilor-dna.htm https://huff.ro/news/tragedie-capitala-cine-este-tanarul-care-s-sinucis-astazi-la-metrou-136137 http://www.click.ro/news/bucuresti/fata-lui-s-au-aruncat-4-sinucigasi-marturiile-unui-mecanic-de-metrou Link spre comentariu
hpavictor Postat Decembrie 15, 2017 Partajează Postat Decembrie 15, 2017 @Marele Savant , eu mă refer la un omor care a avut același tipar , victima aleasă la întâmplare si un autor cu probleme psihice . Link spre comentariu
dany_cta Postat Decembrie 15, 2017 Partajează Postat Decembrie 15, 2017 Oare cati dintre astia s-au sinucis fara voia lor dar nu existau inregistrari video, martori sau pur si simplu nu au gasit autorul asa ca nu au mai facut tam-tam ? Link spre comentariu
dan-a2 Postat Decembrie 15, 2017 Partajează Postat Decembrie 15, 2017 Oare cati dintre astia s-au sinucis fara voia lor dar nu existau inregistrari video, martori sau pur si simplu nu au gasit autorul asa ca nu au mai facut tam-tam ? Mai ales pe calea ferata !! Link spre comentariu
gauss Postat Decembrie 15, 2017 Partajează Postat Decembrie 15, 2017 (editat) nu e foarte imposibil, era in primele luni de activitate cu public, se puteau intimpla multe. oricum in 40 de ani nu putem spune ca s-au intimplat multe! ciudat este ca nu imi amintesc de caz, in 1980 lucram la statia Izvor! desigur, este extrem de greu de crezut, nici nu avem vre-un caz cunoscut in ultimile decenii de persoana publica, autoritate sau asemenea care sa dezinformeze din nestiinta sau rea intentie. Nici ofiteri superio, arestati si prin puscarii pentru infractiuni sau coruptie, nici judecatori, nici ministri condamnati! Poate dv., ati fost educat sa credeti tot ce va spun superiorii si sa nu analizati cu mintea proprie, eu si vreau sa cred ca majoritatea colegilor de forum, NU! Multumesc mult de aprecieri , domnu' Emil . De - a lungul anilor , am primit multe ( aprecieri ) defavorabile . Banuiesc ca a nu analiza cu mintea proprie acolo se incadreaza . Va rog sa ma corectati daca gresesc . In continuare , voi presupune ca da . Adica nefavorabile . Scriam ca am primit multe . Ce sa fi facut eu cu atatea ? Mai ales ca erau greu de analizat , dupa cum reiese , neavand decat mintea altora la dispozitie . Cand era disponibila . Asa ca le - am impartit in doua . Categorii ... , si anumea inegale . Prima ... cam 1 la suta ... m - au intristat si nelinistit . Celelalte ( va las sa aflati singur cuantumul ) , m - au amuzat . Unele foarte mult . Va destainui un secret ( nu ne - aude nimeni , nu ? ) . Ale dumneavoastra fac parte din cea de - a doua . Inca o data va multumesc pentru amuzament . E moka ... si binevenit . Stau rau cu timpul , dar va promit ca continuam discutia . Cu acordul dvs . , bineinteles ! Aaaaa ... ce ziceti ? Dar sincer ... Editat Decembrie 15, 2017 de gauss Link spre comentariu
GEO 53 BN Postat Decembrie 15, 2017 Partajează Postat Decembrie 15, 2017 (editat) Executiile in Romania s - au facut cu pluton de executie . Pana prin '80 si ...... .......................................................... Stiam asta! Editat Decembrie 15, 2017 de GEO 53 BN Link spre comentariu
hpavictor Postat Decembrie 15, 2017 Partajează Postat Decembrie 15, 2017 Nu . Au existat și excepții . Ștefănescu ( Bachus ) a fost executat în celulă , cu ușa închisă , prin vizetă . Link spre comentariu
gauss Postat Decembrie 15, 2017 Partajează Postat Decembrie 15, 2017 Rar va contrazic , dom' Victor ... Aveti informatii de prima mana , sau e vreo legenda ? ... Link spre comentariu
hpavictor Postat Decembrie 15, 2017 Partajează Postat Decembrie 15, 2017 Am . Evident , fără dovezi . Arma a fost un TT . Există un martor care a " răsuflat ", deținutul din celulă alăturată . Link spre comentariu
gauss Postat Decembrie 15, 2017 Partajează Postat Decembrie 15, 2017 (editat) Ma voi informa ... nu m - a interesat acest amanunt . Pare destul de neobisnuit ... nu vad de ce si cine s - ar fi ferit . Sentinta a fost pronuntata in tribunal , cu asesori etc . In schimb , stiu multe din " cazul " Stefanescu , care n - au fost si nu sant de circulatie publica . Bunaoara , de ce a " cazut " ... Si cine a mai cazut cu el , din nomenclatura de nivel 1 ... si de ce a rezistat atat , intr - o perioada in care necunoscute pentru cine trebuia erau doar datele cutremurelor . In fine ... sant off - topic . Editat Decembrie 15, 2017 de gauss Link spre comentariu
Marele Savant Postat Decembrie 15, 2017 Partajează Postat Decembrie 15, 2017 (editat) Multumesc mult de aprecieri , domnu' Emil . De - a lungul anilor , am primit multe ( aprecieri ) defavorabile . Banuiesc ca a nu analiza cu mintea proprie acolo se incadreaza . Va rog sa ma corectati daca gresesc . In continuare , voi presupune ca da . Adica nefavorabile . Scriam ca am primit multe . Ce sa fi facut eu cu atatea ? Mai ales ca erau greu de analizat , dupa cum reiese , neavand decat mintea altora la dispozitie . Cand era disponibila . Asa ca le - am impartit in doua . Categorii ... , si anumea inegale . Prima ... cam 1 la suta ... m - au intristat si nelinistit . Celelalte ( va las sa aflati singur cuantumul ) , m - au amuzat . Unele foarte mult . Va destainui un secret ( nu ne - aude nimeni , nu ? ) . Ale dumneavoastra fac parte din cea de - a doua . Inca o data va multumesc pentru amuzament . E moka ... si binevenit . Stau rau cu timpul , dar va promit ca continuam discutia . Cu acordul dvs . , bineinteles ! Aaaaa ... ce ziceti ? Dar sincer ... Stimate domn, prefer sa abandonez orice polemica. va las sa ramineti in continuare misterios, incercind sa lasati impresia unui detinator de informatii de talie galactica, neaccesibile decit initiatilor, cu grade si functii inalte, care, nu-i asa, toata lumea stie ca isi fac veacul pe forumuri unde lasa din cind in cind sa scape cite o umbra de secret de importanta deosebita! Secret desigur pentru el, restul lumii stiindu-le de mult! Si ca sa va dovedesc ca si eu stiu multe, dar nu am voie sa povestesc peste tot, va spun numai dv. ca Stefanescu nu a fost impuscat cu un TT, ci a fost deocheat si lasat sa moara fara sa i-se descinte de deochi! simplu, curat si fara urme, dupa care a fost elctrocutat prin strangulare cu totporul in cada! Mi s-a spus asta de catre un prieten care este jokeu la circumscriptie, deci este in masura de detina informati clasificate pina la gradul 6 inclusiv!!! Editat Decembrie 15, 2017 de Marele Savant Link spre comentariu
Postări Recomandate