gauss Postat Decembrie 15, 2017 Partajează Postat Decembrie 15, 2017 (editat) Ar fi nashpa . Apropo de dezmembrari ... eu ma gandesc ( cu multe variante ) la dezmembrarea porcului ... cu oareshce regret , avand in vedere ca ma deplasez in afara garnizoanei . Si a steagului ... , nu - mi place soriciul cu stele ( si alti curcani ... ) ! Editat Decembrie 15, 2017 de gauss Link spre comentariu
Untold Postat Decembrie 15, 2017 Partajează Postat Decembrie 15, 2017 Asa e . Stai cu ochii'n patru . Nu dormi ca nici dusmanul nu doarme . Ne anunti si pe noi daca misca ceva . Ok. Wet dreams! Link spre comentariu
Marele Savant Postat Decembrie 15, 2017 Partajează Postat Decembrie 15, 2017 Asa,revenind la problema cu metroul,cum a evitat mecanicul asta pe toti care s-au aruncat in fata trenului ce-l conducea https://www.google.ro/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=1&cad=rja&uact=8&ved=0ahUKEwi29tSlvIXYAhUN3aQKHdCpAqIQFggrMAA&url=https%3A%2F%2Fwww.vice.com%2Fro%2Farticle%2Fmgeq48%2Fam-vorbit-cu-mecanicii-de-metrou-despre-cum-se-vad-sinucigaii-din-cabina-lor&usg=AOvVaw30_iEZCTpRAw3cJp_QsLE8 Nu te-ai lamurit dupa ce ai citit? Are un simt special, ca cei ce vegheaza prin aeroporturi dupa persoane cu "ganduri puse". Nu e necesar la angajare pe post de mecanic la metrou. cred ca are si un altceva special de atrage pe toti sinucigasii in fata trenului sau! asta nu e ciudat? Link spre comentariu
alcon Postat Decembrie 15, 2017 Partajează Postat Decembrie 15, 2017 Ar fi nashpa . Apropo de dezmembrari ... eu ma gandesc ( cu multe variante ) la dezmembrarea porcului ... cu oareshce regret , avand in vedere ca ma deplasez in afara garnizoanei . Si a steagului ... , nu - mi place soriciul cu stele ( si alti curcani ... ) ! Nici mie nu-mi place soriciul consumat la K2, K4, T14 si fauna de acolo. Link spre comentariu
gauss Postat Decembrie 15, 2017 Partajează Postat Decembrie 15, 2017 (editat) Ma rog ... chestie de gusturi . Ca sa fiu sincer ... m - as sacrifica . Sa vad si eu cum e ... curiozitate nevinovata ! Cu o singura exceptie ... sa nu fiu donatorul soriciului ! ( inteleg ca unii de pe - acolo au fost " beliti " dupa aceea ... ) . Editat Decembrie 15, 2017 de gauss Link spre comentariu
Marele Savant Postat Decembrie 15, 2017 Partajează Postat Decembrie 15, 2017 Daca nu esti ...''organ'' al legii,poti fi acuzat de sechestrare de persoane...asa ca tot tu o vei...''incasa''..! Asa ca...?? folclor din ciclul: ''nu anuntati politia cind aveti o problema ca si asa nu rezolva nimic''! Se stie dealtfel ca puscariile sint goale, duc lipsa de clienti si in curind vor incepe sa se desfinteze! Am citit tot topicul si am ramas siderat. Parerile unora transpira prin toti porii o manipulare masiva, manipulare in masa care functioneaza de minune. Problema la noi e lipsa simtului civic si-a nepasarii fata de semenii nostri in fata anormalitatii. Anormalitatea e cea care sfideaza omenia, bunul simt, educatia si nu in ultimul rand, afectiunea fata de semenii nostri, cum am mai spus. Am fost pus de mai multe ori in situatia de a observa prin tramvaie, troleibuze, autobuze, etc, hoti de buzunare. De fiecare data am strigat in gura mare: Atentie la buzunare! De vreo cateva ori, la coborare, ori mi-am luat suturi in cur de mi-am scos chilotii cu patentul acasa, ori am avut ceafa vanata 3 saptamani. Asta insa nu m-a impiedicat sa o fac in continuare. Sora mea a luat un pumn in freza la ora 14.00 intr-o statie de autobuz plina de lume, dupa ce avuse "tupeul" sa-i zica vreo doua unui tuciuriu care-i bagase mana in geanta fix in aceeasi locatie si la aceeasi ora. Dupa ce s-a ridicat de jos ca vai de steaua ei, singura reactie a publicului a fost vocea unui batranel: Da' il cunosteai, duduie?? La metrou, daca sareau asupra psihopatei vreo 25-30 de oameni si-o linsau, pe cine dracu mai trageau la raspundere???? Altfel, stam asa, legume, cu muci in cap si adoptam spiritul de turma care merge hipnotizata si fericita la abator.... Sunt 100% pentru pedeapsa capitala a violatorilor, criminalilor si-a altor specii de psihopati, care, oricate "eforturi" ar face uie sau care dracu' se mai bate cu caramida-n cheptu-i de arama, in veci nu vor fi reabilitati si-n veci vor muri sau suferi oameni nevinovati! L.E. O singura intrebare am pentru sustinatorii rahatului de democratie si-a drepturilor omului: Daca fata impinsa si sfartecata de metrou era fiica-ta, tot asa ai sustine, ca psihopata care ti-a ucis-o e om si el si are drepturi la fel ca si tine???? Daca da, atunci esti o oaie pierduta careia cat de curand, ii vine randul la abator si dintr-a carei cenusa a resturilor mi-as face si-as savura cu placere un ness.... De aceeasi parere cu dv. Si eu am semnalat in multe rinduri faptul ca peste tot sint persoane care sar imediat si incerca sa descurajeze pe cei care au nevoie sa apeleze la organele statului. e greu de crezut ca o fac dezinteresat, numai asa de plictiseala. greu de crezut ca cel care te indeamna sa nu reclami ca ai primit cartofi in loc de mobilul cumparat, nu trimite si el cartofi la rindul lui! Este extrem de dubioasa activitatea unora care daca citesti ce au scris de-a lungul vremii observi ca in majoritatea timpului s-au ocupat doar cu apararea infractorilor! Link spre comentariu
dany_cta Postat Decembrie 15, 2017 Partajează Postat Decembrie 15, 2017 folclor din ciclul: ''nu anuntati politia cind aveti o problema ca si asa nu rezolva nimic''! Se stie dealtfel ca puscariile sint goale, duc lipsa de clienti si in curind vor incepe sa se desfinteze! Oare de ce mi se pare ca folclorul asta doar ce a fost cel putin semi-demonstrat cu tentativa esuata de dinaintea crimei ? Link spre comentariu
Marele Savant Postat Decembrie 15, 2017 Partajează Postat Decembrie 15, 2017 Laic la modelatori poate duce la "trafic de influenta". Poporul asta este cel mai bun la ... gasit vinovati dupa ce se intampla fapta. Acum ca s-a intamplat si treaba asta ce masuri, eventual preventive, o sa aplice metrorex-ul / primaria / guvernul? Nebuni ce te imping in fata metroului, tirului samd. pot aparea in fiecare secunda. acuma tinind cont ca este singurul caz in 40 de ani de functionare al metroului parca nu ar trebui sa ne crizam asa de tare. poate ar trebui sa incepem cu soselele, caile ferate, intersectiile, aeroporturile...chiar, dupa ce s-a intimplat chestia cu pilotul ala nebun da s-a prabusit cu o gramada de pasageri, ar fi trebuit sa se...ce? stiu, nu eram ruda cu fata omorita, nu sint direct afectat, dar nici masurile aberante cerute pe diverse cai de diverse persoane nu sint solutia. desigur una dintre solicitari este demisia guvernului, care sigur ar duce la disparitia bolnavilor psihic. Link spre comentariu
morocanosul Postat Decembrie 15, 2017 Partajează Postat Decembrie 15, 2017 @ Marele Savant:Asa crezi...(doar)tu! Locurile tocmai eliberate...vor fi ocupte de...nu spun cine,politica este....tabu!! Link spre comentariu
Marele Savant Postat Decembrie 15, 2017 Partajează Postat Decembrie 15, 2017 Metrorex nu poate " aplica " nimic . Nu - i permite legea . E o regie autonoma , cu destinatia transport pasageri in subteran . Primaria , poate (1/2 ... ) prin Politia Locala . Tot ce tine de siguranta cetatenilor in metrou este atributia Politiei Romane : https://b.politiaromana.ro/ro/structura/servicii-centrale/brigada-de-politie-pentru-transportul-public greu de crezut ca metrorex nu poate face nimic in curtea proprie. nici macar sa angajeze o companie privata de paza se patruleze prin zona? a mai facut-o cindva si poate ati observat ca o anumita categorie a populatiei nu mai polueaza zona. la fel si in gara de nord. Nu este ciudat ca brusc apar o groaza de fimari cu duduia in cauza? nu e, de ce ar fi, doar nu s-a teleportat direct linga victima?? Link spre comentariu
gauss Postat Decembrie 15, 2017 Partajează Postat Decembrie 15, 2017 (editat) Multumesc de citare . Nu ma pot exprima cat este de greu sau usor de crezut . Ma bazez doar pe ce a declarat in media ( se pot gasi declaratiile ) seful Metrorex . Si anume astazi ... au fost si filmari cu camera ascunsa . Exista o societate de paza ... care are contract cu Metrorex . NU " pazeste " decat avutul ( activele ) Metrorex , nu are atributii in asigurarea linistii si ordinii publice . Pentru asta am postat link cu cine se ocupa . Site - ul oficial al Politiei Romane . Mai departe ... ce poate si ce nu poate face Metrorex in curtea proprie ... stabileste Ministerul Transporturilor , in a carui administrare se afla ( metroul ) . Editat Decembrie 15, 2017 de gauss Link spre comentariu
Marele Savant Postat Decembrie 15, 2017 Partajează Postat Decembrie 15, 2017 Romania este in criza? Da!!! Intr-o criza de nebunie, Cristian Preda a cerut în Parlamentul European suspendarea dreptului de vot al României în Consiliul UE, acasa, a aparut o criza a imunoglobulinei, o criza a laptelui praf contaminat cu salmonella (Francezii cer retragerea produselor inclusiv din România) si o criza a femeilor nebune care umbla la Metrou. Ce criza mai urmeaza, cine o va declansa? a postarilor aiurea pe forumuri in scopul de a induce nemultumire in rindul populatiei?? V-am zis. Toate-s initiate pentru distragerea atentiei, poate de la ceva mult mai grav, in pregatire, devenire sau desfasurare. Si poate ca unii dintre noi mai "treji", vom afla sau vedea. cel mai probabil este vorba de recunoasterea faptului ca anumite guverne sint in legatura cu extraterestrii si in curind vom face cunostinta cu ei! altfel greu de crezut ca un pamintean putea induce atita paranoia, sigur e o actiune galactica! Link spre comentariu
alcon Postat Decembrie 15, 2017 Partajează Postat Decembrie 15, 2017 acuma tinind cont ca este singurul caz in 40 de ani de functionare al metroului parca nu ar trebui sa ne crizam asa de tare. poate ar trebui sa incepem cu soselele, caile ferate, intersectiile, aeroporturile...chiar, dupa ce s-a intimplat chestia cu pilotul ala nebun da s-a prabusit cu o gramada de pasageri, ar fi trebuit sa se...ce? stiu, nu eram ruda cu fata omorita, nu sint direct afectat, dar nici masurile aberante cerute pe diverse cai de diverse persoane nu sint solutia. desigur una dintre solicitari este demisia guvernului, care sigur ar duce la disparitia bolnavilor psihic. Mai documenteaza-te, nu a fost singurul caz in 40 de ani de functionare al metroului. Link spre comentariu
Marele Savant Postat Decembrie 15, 2017 Partajează Postat Decembrie 15, 2017 Multumesc de citare . Nu ma pot exprima cat este de greu sau usor de crezut . Ma bazez doar pe ce a declarat in media ( se pot gasi declaratiile ) seful Metrorex . Si anume astazi ... au fost si filmari cu camera ascunsa . Exista o societate de paza ... care are contract cu Metrorex . NU " pazeste " decat avutul ( activele ) Metrorex , nu are atributii in asigurarea linistii si ordinii publice . Pentru asta am postat link cu cine se ocupa . Site - ul oficial al Politiei Romane . Mai departe ... ce poate si ce nu poate face Metrorex in curtea proprie ... stabileste Ministerul Transporturilor , in a carui administrare se afla . nu se ocupa de ordinea publica in general, nu si in curtea proprie. sigur pot angaja o firma privata, pot cere colaborarea politiei, se pot gasi solutii. chiar crezi ca daca merg eu si incerc sa-mi pun un cort in statie si sa-mi fac tabara acolo, fara a afecta patrimoniul institutiei nu ar dl. dir. general nimic impotriva? sau daca incerc sa merg cu bicicleta pe peroane? Link spre comentariu
hpavictor Postat Decembrie 15, 2017 Partajează Postat Decembrie 15, 2017 acuma tinind cont ca este singurul caz in 40 de ani de functionare al metroului parca nu ar trebui sa ne crizam asa de tare. poate ar trebui sa incepem cu soselele, caile ferate, intersectiile, aeroporturile...chiar, dupa ce s-a intimplat chestia cu pilotul ala nebun da s-a prabusit cu o gramada de pasageri, ar fi trebuit sa se...ce? stiu, nu eram ruda cu fata omorita, nu sint direct afectat, dar nici masurile aberante cerute pe diverse cai de diverse persoane nu sint solutia. desigur una dintre solicitari este demisia guvernului, care sigur ar duce la disparitia bolnavilor psihic. A mai existat un singur caz anterior , în 1980 . Link spre comentariu
Postări Recomandate