Untold Postat Decembrie 15, 2017 Partajează Postat Decembrie 15, 2017 (editat) Pentru "desteptii" adepti ai "interventiei cetatenesti"- probabil ca ati fi sarit s-o linsati pe prima victima, cand a strigat la statia C.Georgian criminala despre ea ca e o hoata, ca i-a luat banii! Pai, trebuia sa interveniti, nu-i asa, sa aduca domle` unu`o franghie, si sa spanzurati hoata de 20 de ani de barele din vagon, ce naiba, nu era EVIDENT ca e o hoata, din moment ce a strigat femeia aia cinstita, ca i s-au luat banii?! Sa se fi aplicat legea lu`Lynch si hoata de 20 de ani sa atarne spanzurata in vagon pana vine tacso sa-si ingroape odrasla furaciosa...sau macar sa-i dati o mama de bataie, ce daca plangea... Ce ne-or mai fi trebuind autoritati si tribunale, ce, n-avem destui care se cred Rambo si Seneca, gata sa aplice ei "legea" pe loc, in strada?!Ca doar sunt atoatestiutori si imuabili. Iar pentru "desteptii" adepti ai democratiei, ai drepturilor omului si-ai aplicarii legii actuale din Romania, 2 intrebari: 1. Cati bani aloca statul roman pe luna pentru intretinerea unui parnaias (caldura, haine, mancare, apa, curent electric, etc)? 2. Cat e alocatia unui copil pe luna cu aceleasi drepturi ca ale unui parnaias? Rezolvarea e simpla: un glonte-n scafarlie, ca e mai ieftin decat alocatia unui copil. Il platesc eu, parol! Editat Decembrie 15, 2017 de Untold Link spre comentariu
gauss Postat Decembrie 15, 2017 Partajează Postat Decembrie 15, 2017 (editat) Domnule Marius75 ... am rugamintea sa nu adresati calificative , mai ales nominale . E impotriva regulamentului . Eu nu fac asa ceva . Ca fapt divers , ne cunoastem cumva ... ca sa aiba vreo sustinere apelativul de " las " ? Altfel , va rog sa faceti un efort intelectual sa recititi postarile , macar pe ale mele . Nu cred ca gasiti ceva , din care sa reiasa " ceva " prin care sa tin partea " nebunei " . Calificativul va apartine . Si am mai postat o mica poveste ... daca intelegeti ceva din ea . Apropo de lasitate . Persoanele din ea sant cat se poate de reale . Exista sansa una din ele sa fiu chiar eu , am mentionat acolo . Altfel , am expus cam ce stiu eu ca prevede legea . Putem face un test daca o cunosc sau nu . Si daca am formatia necesara sa o inteleg ... lucruri pentru care va stau la dispozitie . Parerile dumneavoastra va apartin , inclusiv decizia de a proceda intr - un anumit fel . Nu sant chemat sa le apreciez ( din pdv si anumea legal ) , si chemarea la a proceda de maniera respectiva . Sant destui care o pot face ... P .S . - oferta ramane valabila . Cea din finalul postarii 132 , care - mi apartine si mi - o asum in totalitate . P .P .S . - familia mi - o apar singur . Pana acum , cu destul succes . Oricum , nu ma voi vaita pe aici , si sigur n - am sa cer ajutorul justitiarilor populari . Pariu ? ... Editat Decembrie 15, 2017 de gauss Link spre comentariu
Vizitator aldamar Postat Decembrie 15, 2017 Partajează Postat Decembrie 15, 2017 (editat) A aparut alta nebuna la metrou.Politia e in alerta. S-au reactivat nebunii! Editat Decembrie 15, 2017 de aldamar Link spre comentariu
marius75 Postat Decembrie 15, 2017 Partajează Postat Decembrie 15, 2017 (editat) @Gauss: Ok, imi cer scuze ca v-am facut las. Nu e treaba mea cum ar fi actionat altii in situatia respectiva. Dar totusi trebuie sa intelegeti ca sunt momente in viata in care (unii ca mine) in situatii ca cea de la metrou, intai actioneaza si dupa aia se gandesc la lege. Ulterior, pot deveni "cetateni de onoare" sau "agresori", in functie de fiecare situatie in parte. Nu spun ca e bine asa...dar de obicei eu sunt martorul care ia atitudine. Uneori mi-a prins rau. O fi de vina sangele mai iute... @Aldamar: Sa nu intervina nici un cetatean pentru imobilizarea nebunului. Din cate am inteles pe aici, e infractiune. Lasati-l sa omoare cati oameni vrea el! Martorii doar sa sune la 112 si atat. NU-i incalcati drepturile nebunului sub nici o forma! Televiziunile au nevoie de sange... Editat Decembrie 15, 2017 de marius75 Link spre comentariu
gauss Postat Decembrie 15, 2017 Partajează Postat Decembrie 15, 2017 (editat) Asa am facut si eu . Sigur as proceda din nou la fel . Numai ca lucrurile ( ce urmeaza ) , nu se intampla intotdeauna in mod corect . Pot vorbi in cunostiinta de cauza . Mai departe ... procedeaza fiecare cum considera . Uneori merita ( macar in fata propriei constiinte ) sa - ti asumi riscuri ... eu am facut - o de mai multe ori . Chestiune strict personala , n - are nici o importanta . Nu e un indemn , si nici termen de comparatie ... ambele la fel de inutile . Viata merge inainte , cateodata cu lucruri rele ... exista soarta si destin , indiferent ce ar crede unii . Editat Decembrie 15, 2017 de gauss Link spre comentariu
Untold Postat Decembrie 15, 2017 Partajează Postat Decembrie 15, 2017 (editat) A aparut alta nebuna la metrou.Politia e in alerta. S-au reactivat nebunii! Cred ca AU fost activati...e un mijloc de a distrage atentia de la problemele serioase si grave ale societatii noastre. Desigur, asta e intotdeauna in favoarea cuiva... MKUltra si candidatul manciurian au mai evoluat de atunci... Editat Decembrie 15, 2017 de Untold Link spre comentariu
alcon Postat Decembrie 15, 2017 Partajează Postat Decembrie 15, 2017 A aparut alta nebuna la metrou.Politia e in alerta. S-au reactivat nebunii! Au inebunit salcamii? Nu. Au inebunit femeile!!! Link spre comentariu
TESSLA Postat Decembrie 15, 2017 Partajează Postat Decembrie 15, 2017 Da nu trebuie sa ne complicam cu arestare cetateaneasca sau alte procedee, pur si simplu cand au vazut-o ca fuge, discret, puteau sa-i puna o piedica, de ex., ca sa pupe oleaca betonul. Sau un "neveu" la stomac. Si apoi cu celebra replica "Nu stiu dom'le, eram si eu pe peron, a venit in fuga, s-a izbit de mine, m-a calcat sub talpa, mi-a scrantit pumnul etc". Bine, exagerez, dar se intelege ideea. P.S. Unele daca nu-s "scarpinate" la timp, o cam iau razna. Link spre comentariu
gauss Postat Decembrie 15, 2017 Partajează Postat Decembrie 15, 2017 (editat) Inteleg ca femeia in cauza avea istoric incarcat . In primavara , a mai avut 2 tentative ( cunoscute ) . Nu la metrou , dar tot transport in comun . Acelasi mod de operare . Nu cumva , in mod colateral , sant ( si ) altii de vina ? ... inclusiv membrii familiei . Macar pentru faptul ca era in libertate ... Ne - ar fi scutit de dezbateri . Nu e prima oara cand persoane care nu sant stapane pe propriile actiuni ( medical vorbind ) , aflate in libertate dintr - un motiv sau altul comit crime ... istoricul e nesfarsit . P .S . - in noul caz , a durat foarte putin pana la retinerea prezumtivei infractoare . La cel dinainte , ... durata ( esentiala ) a fost mult mai mare . Asa s - a putut comite si fapta . E un subiect de meditatie ( pentru mine ) , nu vreau sa spun nici mai multe , nici altceva . Editat Decembrie 15, 2017 de gauss Link spre comentariu
TESSLA Postat Decembrie 15, 2017 Partajează Postat Decembrie 15, 2017 Pai cam asta e, ca unii n-au nici frica ca vor fi trasi la raspundere. Asa ca isi fac treaba cum cred/cum vor. Link spre comentariu
alcon Postat Decembrie 15, 2017 Partajează Postat Decembrie 15, 2017 Romania este in criza? Da!!! Intr-o criza de nebunie, Cristian Preda a cerut în Parlamentul European suspendarea dreptului de vot al României în Consiliul UE, acasa, a aparut o criza a imunoglobulinei,o criza a laptelui praf contaminat cu salmonella (Francezii cer retragerea produselor inclusiv din România) si o criza a femeilor nebune care umbla la Metrou. Ce criza mai urmeaza, cine o va declansa? Link spre comentariu
gauss Postat Decembrie 15, 2017 Partajează Postat Decembrie 15, 2017 (editat) Buna intrebare . Exista si raspunsuri . Macar pentru unele . Desigur , nu le am eu . Probabil , vom afla , ... cu timpul . P .S . - poate mai putin important , printre ultimele e o " zburdalnicie " de natura sexuala , la Sascut . Minori , baieti . La scoala . Ce porcarie ... Ma rog , poate nu e chiar o criza . Dar tot ridica semne de intrebare ... Editat Decembrie 15, 2017 de gauss Link spre comentariu
Untold Postat Decembrie 15, 2017 Partajează Postat Decembrie 15, 2017 V-am zis. Toate-s initiate pentru distragerea atentiei, poate de la ceva mult mai grav, in pregatire, devenire sau desfasurare. Si poate ca unii dintre noi mai "treji", vom afla sau vedea. Link spre comentariu
ndor Postat Decembrie 15, 2017 Partajează Postat Decembrie 15, 2017 Asa e . Stai cu ochii'n patru . Nu dormi ca nici dusmanul nu doarme . Ne anunti si pe noi daca misca ceva . Link spre comentariu
alcon Postat Decembrie 15, 2017 Partajează Postat Decembrie 15, 2017 V-am zis. Toate-s initiate pentru distragerea atentiei, poate de la ceva mult mai grav, in pregatire, devenire sau desfasurare. Si poate ca unii dintre noi mai "treji", vom afla sau vedea. Sper ca nu te gandesti la dezmembrarea Romaniei! Link spre comentariu
Postări Recomandate