Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Criminal in serie la metrou?

Vizitator aldamar

Postări Recomandate

Vizitator aldamar

Pare-se ca prin statiile de metrou circula o nebuna care impinge oamenii de pe peron https://www.google.com/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=5&cad=rja&uact=8&ved=0ahUKEwjJh_y4voXYAhXIyyYKHTJdDOsQFgg_MAQ&url=http%3A%2F%2Fevz.ro%2Ftentativa-suicid-metrou.html&usg=AOvVaw0dvh27FO1FDVJftmbCNT3p

Pe o fata care a impins-o cica ar fi murit.

Inainte sa o arunce pe fata in statia Dristor 1 se zice ca ar mai fi incercat sa arunce pe alta persoana la C Georgian.

Nu avem un coleg mecanic care sa ne spuna cum e treaba cu frana de urgenta ca am citit https://www.google.ro/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=1&cad=rja&uact=8&ved=0ahUKEwi29tSlvIXYAhUN3aQKHdCpAqIQFggrMAA&url=https%3A%2F%2Fwww.vice.com%2Fro%2Farticle%2Fmgeq48%2Fam-vorbit-cu-mecanicii-de-metrou-despre-cum-se-vad-sinucigaii-din-cabina-lor&usg=AOvVaw30_iEZCTpRAw3cJp_QsLE8 ca acest mecanic a evitat toate accidentele.

Link spre comentariu

Luna decembrie este pentru cei aflati la putere la fel cum era kriptonita pentru Superman :) .

Dezechilibrati psihic sunt destui inca in libertate , dar e grav ca " cineva " se foloseste emotional de asemenea incidente , in scopul obtinerii de foloase si influenta .

Imi amintesc de cazul Colectiv , acolo se stie clar cine a aprins izolatia fonica , dar efectul bulgarelui de zapada a fost dezastruos pentru Romania .

Voi urmari cu atentie cazul asta , e ceva ciudat aici .

Cred ca " cineva " doreste sa produca un conflict " spontan " , a instruit o bolnava cum sa procedeze si gata .

E o supozitie personala ...

Fiti vigilenti !

Link spre comentariu

Luna decembrie este pentru cei aflati la putere la fel cum era kriptonita pentru Superman :) .

Dezechilibrati psihic sunt destui inca in libertate , dar e grav ca " cineva " se foloseste emotional de asemenea incidente , in scopul obtinerii de foloase si influenta .

Imi amintesc de cazul Colectiv , acolo se stie clar cine a aprins izolatia fonica , dar efectul bulgarelui de zapada a fost dezastruos pentru Romania .

Voi urmari cu atentie cazul asta , e ceva ciudat aici .

Cred ca " cineva " doreste sa produca un conflict " spontan " , a instruit o bolnava cum sa procedeze si gata .

E o supozitie personala ...

Fiti vigilenti !

Ca in multe alte cazuri lipsa de educatie in cazul populimii isi spune cuvantul si se vor duce dupa fenta.

Sa inteleg ca daca vor mai avea multe legi legate de justitie si spalat alti politicieni se reorienteaza si catre ratb? (ca si acolo sunt trotuarele alea pline ochi pe unele segmete orare).

Discutand strict despre metroul bucurestean, cine s-a mai plimbat si prin alte tari europene cu metroul nu cred ca a vazut asa "inversunare" intre duduile avansate in etate ca la bucuresti care vor sa se arunce pe scaune inca de pe marginea peronului si nu se sfiesc a imparti coate si sacose oricui le sta in cale. Dar desigur daca le spui ceva.... iti dau cu doctoratul peste ochi imediat ca sa iti confirme ceea ce banuiai deja.

Editat de dark_angel
Link spre comentariu

Mda , ar fi fost ilegal !

Infractiunea se cheama uzurpare de calitati oficiale Art258 CP , prevazuta la punctul 1 .

Daca nu intervii , este posibil sa fi acuzat de favorizarea infractorului Art264 CP si omisiunea de a incunostinta organele judiciare Art265 CP .

Totul este interpretabil :) .

Varianta corecta ar fi sa nu se intample nimic , doar asa poti scapa .

Link spre comentariu

.....................................

Discutand strict despre metroul bucurestean, cine s-a mai plimbat si prin alte tari europene cu metroul nu cred ca a vazut asa "inversunare" intre duduile avansate in etate ca la bucuresti care vor sa se arunce pe scaune inca de pe marginea peronului si nu se sfiesc a imparti coate si sacose oricui le sta in cale. Dar desigur daca le spui ceva.... iti dau cu doctoratul peste ochi imediat ca sa iti confirme ceea ce banuiai deja.

Sa nu rideti si sa nu blamati, dar nu mai stiu ce doctor spunea (nici nu-mi amintesc nici daca era roman dar probabil ca nu era) ca la multi (/unii) batrini este chiar mai bine sa nu le oferi locul pe scaun ca sa stea in picioare.

Cica le-ar prinde bine la sanatate unora dintre ei - in felul acesta facind mai mult sport / miscare. Pt multi oraseni (majoritatea) acesta singurul "sport" pe care il fac.

Link spre comentariu

Intr-o vreme se ocupa calaul de asa specimene.

Inteleg ca au prins-o (felicitari politistilor care s-au ocupat de caz), dar mi-e teama ca nebuna va fi libera (din nou) peste cativa ani...

....................

De curand am mers cu metroul si chiar am fost uimit de cat de aproape stau unii de limita peronului (desi era destul de liber in rest). Foarte multi cu ochii in spartfonuri. Cei care sunt atenti la ce se intampla in jurul lor, sunt de obicei oameni de provincie. Nu ca ei n-ar avea spartfon...

Editat de marius75
Link spre comentariu

Suspecta de serviciu se numeste Serban Magdalena , 36 ani , nascuta in Craiova , fara domiciliu stabil in Bucuresti .

A recunoscut ca simte repulsie pe fetele frumoase si tinere , care au succes in viata .

De aia trebuie pedepsite , in viziunea ei .

Criza de gelozie pe restul femeilor a fost amplificata de faptul ca sefa ei , a certat-o si urma sa inceteze relatiile de munca cu aceasta .

Tot timpul anchetei a fost incoerenta , informatiile oferite nefiind folositoare .

Exista totusi posibilitatea ca nu ea sa fie faptuitoarea omorului , ci o simpla bolnava psihica , cu semnalmente asemanatoare .

Link spre comentariu
Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări