franzm Postat Decembrie 14, 2017 Partajează Postat Decembrie 14, 2017 (editat) @gauss & sesebe: Va trimit niste linkuri prin PM (de. exemplu). În alte tari s-a cercetat problema serios. Edit: Ambele cutii postale sunt pline (de praf? ;-) asa ca pun aici rezultatul cautarii cu setarile din DE. Editat Decembrie 14, 2017 de franzm Link spre comentariu
gauss Postat Decembrie 14, 2017 Partajează Postat Decembrie 14, 2017 (editat) Multumesc ( anticipat ) foarte mult . Cate ceva mai am si eu , am avut ( direct ) de - a face cu " camera alba " ( in alta ordine de idei ... dar am pomenit in topic ) . Deci cu impuritati , inclusiv cele posibil aduse de fiintele umane . Editat Decembrie 14, 2017 de gauss Link spre comentariu
franzm Postat Decembrie 14, 2017 Partajează Postat Decembrie 14, 2017 (editat) Si eu; la una din mamele procesoarelor ;-) Editat Decembrie 14, 2017 de franzm Link spre comentariu
gauss Postat Decembrie 14, 2017 Partajează Postat Decembrie 14, 2017 (editat) Si eu; la una din mamele procesoarelor ;-) N - am avut ocazia . La mine , se montau niste jucarii ... electrono - optice . Probabil mai putin sever ca la procesoare . Dar tot " infasat " ... cu ecluza etc . Editat Decembrie 14, 2017 de gauss Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum