thebluefox Postat Decembrie 12, 2017 Partajează Postat Decembrie 12, 2017 (editat) Salut! Am o nedumerire. Daca puterea in W a sursei este mai mare decat ce este specificat de chinezii care au facut kitul respectiv exista riscul ca statia de lipit sa primeasca mai mult curent decat pot suporta componentele acesteia? Pe pagina produsului este un tabel care arata ca la 12 V max. W este 18, in timp ce sursa de PC scoate pana la 350. Din cate stiu este important sa respect tensiunea si curentul, adica sa nu fie o sursa ce scoate 1 A in timp ce eu am nevoie de 1.5 Editat Decembrie 12, 2017 de thebluefox Link spre comentariu
Bandi Szasz Postat Decembrie 12, 2017 Partajează Postat Decembrie 12, 2017 (editat) Daca tensiunea este buna, adica 12V nu conteaza cat curent poate debita sursa atat timp cat este mai mare. E ok sa ai o sursa de 10A si sa ai nevoie doar de 1A daca tensiunea e cel corect . Invers nu merge, adica sa folosesti o sursa de 1A si tu sa ai nevoie de 1.5A. Acel max 18W se refera la puterea maxima a varfului, adica sa nu pui un letcon mai mare de 18W, dar la alimetarea kit-ului poti pune orice sursa atat timp cat scoate 12V si cel putin 20W. Editat Decembrie 12, 2017 de Bandi Szasz Link spre comentariu
thebluefox Postat Decembrie 13, 2017 Autor Partajează Postat Decembrie 13, 2017 Daca tensiunea este buna, adica 12V nu conteaza cat curent poate debita sursa atat timp cat este mai mare. E ok sa ai o sursa de 10A si sa ai nevoie doar de 1A daca tensiunea e cel corect . Invers nu merge, adica sa folosesti o sursa de 1A si tu sa ai nevoie de 1.5A. Acel max 18W se refera la puterea maxima a varfului, adica sa nu pui un letcon mai mare de 18W, dar la alimetarea kit-ului poti pune orice sursa atat timp cat scoate 12V si cel putin 20W. Mulțumesc, aveam nevoie și de părerea cuiva cu mai multă experiență decât mine :-) Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum