muz1ca Postat Decembrie 11, 2017 Partajează Postat Decembrie 11, 2017 salut stie cineva cum as putea sa fac un convertor din Bnc in rj45?Am gasit ceva adaptoare da nu pe la noi. Eu am un hub media 3.0 si conectarea la internet se face prin cablu tv. Uite asa arata https://imgur.com/a/68oEH Link spre comentariu
Mircea Postat Decembrie 11, 2017 Partajează Postat Decembrie 11, 2017 Nu mai simplu inlocuiesti BNC-ul cu o mufa F sau pui un adaptor de la BNC la F? Sau tu vrei sa nu mai ai magaoaia aia neagra? Eu nu cred ca merge decat tot cu alta magaoaie, poate un pic mai mica. Link spre comentariu
Stefan Postat Decembrie 11, 2017 Partajează Postat Decembrie 11, 2017 Pai si cu ce te ajuta daca faci din BNC in RJ45? Unde ai BNC? ca in poza nu e nimic cu BNC. Sper ca nu vrei sa bagi din coaxial direct in LAN fara un modem dedicat. Link spre comentariu
muz1ca Postat Decembrie 11, 2017 Autor Partajează Postat Decembrie 11, 2017 ideea este in felu urmator ca mufa aia ultima de jos acolo este intrare la internet,cea ca si la spliter Link spre comentariu
Stefan Postat Decembrie 11, 2017 Partajează Postat Decembrie 11, 2017 Asa cum a zis thunderer aia se numeste mufa F. Link spre comentariu
muz1ca Postat Decembrie 11, 2017 Autor Partajează Postat Decembrie 11, 2017 scuze nu prea stiu ce denumire are eu l-am avut in anglia si conectam cablu coaxial acolo si aia era Link spre comentariu
Vizitator Postat Decembrie 11, 2017 Partajează Postat Decembrie 11, 2017 Ala e probabil un modem docsis si tie ti-ar trebui un router. tot probabil. Link spre comentariu
muz1ca Postat Decembrie 12, 2017 Autor Partajează Postat Decembrie 12, 2017 Daca dai o cautare pe google cu "media converte hub 3.0" o sa il gasesti. Ma mai gandesc ca poate asa era acolo reteaua. Link spre comentariu
Vizitator Postat Decembrie 13, 2017 Partajează Postat Decembrie 13, 2017 Da, e DOCSIS 3.0 Link spre comentariu
muz1ca Postat Decembrie 13, 2017 Autor Partajează Postat Decembrie 13, 2017 si ce imi trebui ca sa il pot folosi? Link spre comentariu
Spitfire Postat Decembrie 13, 2017 Partajează Postat Decembrie 13, 2017 Nu va trebuie nimic, e inutilizabil fara un contract cu un provider, adica UPC, care sa va ofere semnal RF pentru acest tip de modem docsis. Link spre comentariu
muz1ca Postat Decembrie 13, 2017 Autor Partajează Postat Decembrie 13, 2017 Am inteles.Multumesc de ajutor Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum