Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

tv silva schneider nu prinde posturi

iliev508

Postări Recomandate

va salut ,acest tv model stv 015 tpt1 sasiu 97ta012l cauta dar nu prinde decit 1 post ,am citit memoria si este buna , schimbat selector aceiasi problema , 33v exista putin ajutor ,sau schema va rog

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 10
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• iliev508

5

• surubarila

4

• adydep

2

Zile populare

Top autori în acest subiect

Schema https://elektrotanya.com/telestar_chassis_pt11.pdf/download.html "pe pin tun am si cand cauta 30v" --nu prea inteleg ce vrei sa spui.Urca tensiunea de la 0 la 30V cand ii dai cautare ? Ce program TV zici ca receptioneaza , in ce banda , mai la inceput , la sfarsit ? Scuze d-le Andrei , am pus schema "peste" dvs. !

Editat de surubarila
Link spre comentariu

Schema https://elektrotanya.com/telestar_chassis_pt11.pdf/download.html "pe pin tun am si cand cauta 30v" --nu prea inteleg ce vrei sa spui.Urca tensiunea de la 0 la 30V cand ii dai cautare ? Ce program TV zici ca receptioneaza , in ce banda , mai la inceput , la sfarsit ? Scuze d-le Andrei , am pus schema "peste" dvs. !

tensiunea de 30v ramine neschimbata iar bi/b3/uif se alimenteaza cu 5 v in functie de cautare

Link spre comentariu

Da' unde a stat TV-ul ala ????

la tara asa sint televizoarele, citeodata pui furtunu cu apa il speli il usuci si apoi te apuci de treaba . daca am timp va pun poze sa vedeti cu ce ma confrunt

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări