Vizitator iustin matias Postat Decembrie 11, 2017 Partajează Postat Decembrie 11, 2017 Buna ziua! tuturor celor interesati de mixere. incerc sa deschid acest topic ,pentru a putea definitiva un proiect mai vechi. am nevoie de sfaturile dvs. Am realizat un mixer pe 8 canale stereo si acum lucrez la carcasa acestuia, am ajuns la panoul central unde vor fi montate intrari iesiri potentiometre etc...dar ca sa fie mai interesant ma gindesc ,cum pot sa imprim mai exact cum pot sa fac un autocolant pe format a4 cu toate semnificatiile butoanelor si potentiometrelor ce urmeaza sa le montez. ce software se foloseste ,in cazul meu. va multumesc si astept idei Link spre comentariu
csu Postat Decembrie 12, 2017 Partajează Postat Decembrie 12, 2017 Gratuite: 2 Free Illustration Design Software 2.1 Inkscape 2.2 DrawPlus 2.3 Karbon 2.4 InsightPoint 2.5 Smooth Draw 2.6 Pencil 2.7 SPRAY Vector Generator 2.8 Blender 2.9 K-3D 2.10 3D Plus 2 2.11 Google Sketch Up 2.12 3D Canvas 2.13 Synfig 2.14 TouchArt 2.15 Anim Pixels 1 Link spre comentariu
one Postat Ianuarie 1, 2018 Partajează Postat Ianuarie 1, 2018 Eu folosesc exact softul pentru proiectat cablaje pentru a desena si panoul frontal, mai ales in cazul tau caci ai potentiometrele, poti sa aliniezi usor componentele cu panoul. Unele programe pentru pcb, de exemplu Target3001, au o optiune pentru panouri, dar eu utilizez Diptrace si desenez panoul ca si cum ar fi un cablaj, caci am toate elementele necesare disponibile (cercuri, dreptunghiuri, text, includere imagini, etc.) Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum