Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Sobita pe GPL

MishuL

Postări Recomandate

Daca stii si de unde,lasa un link.Am unul cam puturos,adica mentine flacara dupa 15...20 sec si e cam enervant.Cel care l-am gasit eu la 35 lei era de cuptor si avea capilarul lung,nu aveau pt ochiuri.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 25
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• doru3160

8

• sesebe

4

• Jhn

3

• PINTI

3

Top autori în acest subiect

Nu recomand nimanui sa foloseasca asemenea "petarde" in camere de locuit, sau in spatii neventilate. Indiferent de natura gazului folosit, este un gaz de sinteza (metan, butan, etc...), iar ardederea lui este o reactie de oxidare in contact cu oxigenul. Prin descompunere rezulta CO2 + H2O.

Editat de cornel1962
Link spre comentariu

Prea tarziu,solutia a fost adoptata deja.

Acum nu le ramane decat sa aduca la adevar functionarea,cu tot cu protectie,si cine stie,poate chiar au o evacuare afara,numita cos.Ma indoiesc sa doarma cu soba la nas,fara o aerisire corespunzatoare,si fara admisie de aer pt ardere.

Link spre comentariu

Eu am găsit exact pt aragazul meu. Am avut probleme cu unul și l-am găsit relativ ușor pe net (la magazin din RO). Singura problema a fost ca aragazul meu utilizează 2 tipuri de supraveghetoate de flacără la plita (are 2 tipuri de arzătoare) și nu am reușit sa ma dumiresc exact de care îmi trebuie și a trebuit sa cumpăr ambele tipuri și sa vad pe urma de care era nevoie.

Totul este numai sa vrei să-l cauți pt ca de găsit se găsesc.

Sint magazine online care comercializează numai piese de schimb pt aparatura casnica, dar trebuie sa știi exact ce producător si model exact ai (este un autocolant undeva pe aragaz, jos, lateral, în dreptul ușii de la cuptor jos, etc).

Editat de sesebe
Link spre comentariu

N-ai inteles,pe net gasesc si singur...voiam o locatie in targ daca o stiai.Stiam o firma in Nicolina care asigura service garantie si post garantie la Gorenje,insa acum cand i-am cautat,nu i-am mai gasit.

Link spre comentariu

Eu am luat de la ei exact pt marca respectiva și m-au curățat de bani. Am luat un robinet de cuptor cu supraveghere și termostat și m-a costat aproape dublu decit pe net și de atunci cumpăr numai de pe net.

Link spre comentariu
  • 1 lună mai târziu...

Pai daca luati de la "reprezentanta" aia le vand "cu manopera",

dar ar trebui sa carati "obiectul" la atelier (sau sa platiti cat nu

face SI deplasarea Domniilor lor).

In Iasi era odata un magazin "EMI" cu piese de schimb, dar

actualmente au doar niste ramasite. Unii mai incearca pe la

bazar, sau..... NET-ul! Dar si aici exista riscuri, nu tot ce-i pe

net e la preturi corecte (oare de ce s-a inchis Click-shop-ul

de la r-telekom?), iar pe situri gen olx poti sa iei teapa....

Grea viata de depanator....

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări