Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Universum Ft Lcd 8176

Vizitator voodoo0903

Postări Recomandate

Vizitator voodoo0903

Salut pe toata lumea.

Deranjez si eu cu o micuta problema. Am un Lcd Universum si imaginea este foarte intunecata(sunt momente cand isi revine pentru o perioada). Reglajele din menu nu ma ajuta cu nimic. Am ceva cunostinte de electronica,dar nu la nivelul acestui forum. Am desfacut capacul spate si pe sursa am gasit doi capacitori electrolitici umflati.Sa ma ajute oare schimbarea capacitorilor sau problema poate fi mai grava? Multumesc anticipat!

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 7
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• iuliantv

3

Top autori în acest subiect

Imagini postate

de obicei acestea sant vestel sau beko,da capacul jos si da mai multe detalii,sursa, mainboard,invertor ,tcon,display,o poza cu imaginea face cat o mie de cuvinte.la vechimea lui sigur are nevoie de o cura de condesatori

dupa cate am gasit pe google e un vestel chassis 17MB11-6

Editat de iuliantv
Link spre comentariu
Vizitator voodoo0903

Salut! Revin cam tarziu,dar timpul nu a fost de partea mea. Sasiul este Vestel 17MB22-2,Tcon 329wtc2lv3.7,lcd Samsung Lta320wt-L05,invertor ssi320wf12 rev2gp ,sursa 17pw20 v1. Am schimbat capacitorii fara niciun efect. Verificat lampi Ccfl,sunt ok. Poate o rescriere de memorie dump sa ajute sau o fi defect hardware? Poza este facuta cu contrast si culoare date pe maxim de mine. Multumesc.

P.S. : daca are vreo importanta este Quelle

post-223725-0-49936100-1513264568_thumb.jpg

Editat de voodoo0903
Link spre comentariu

posiil defect de display ,nu cumva imaginea se misca in reluare,?sau tcon,incercati in menu service sa setati luminozitate mai mare,accesarea meniului service,se face apasant destul de repede in aceasta ordine tastele de pe telecomanda menu 4725

Editat de iuliantv
Link spre comentariu
Vizitator voodoo0903

Imaginea se misca normal,doar ca este intunecata . O sa incerc cu service menu si am sa revin xu detalii. Tv-ul are un conector de service. Cum as putea sa il folosesc?

Editat de voodoo0903
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări