Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Teorie si Generalitati in Audio

Marian

Postări Recomandate

De acord dar dupa cum spuneam odata ce ai scazut sub 0.00x nu mai conteaza.

Nimeni nu poate sesiza la ureche diferentele. De aceea este cu atit mai importanta la scheme mai simple (si aici te contrazic) pt ca la acele scheme chiar poate face diferenta.

Link spre comentariu
59 minutes ago, sesebe said:

odata ce ai scazut sub 0.00x nu mai conteaza

Stii bine ca asa consider si eu dar nu asta era ideea, ci demonstrarea faptului ca polarizarea optima nu tine cont de valoarea ohmica a rezistentelor din emitor ci de o anumita cadere de tensiune pe ele indiferent de cat sunt ele.

PS: Topicul nu-i totusi de dezbateri, as prefera sa ne oprim aici, altfel o sa rog pe cine poate sa mute offtopicul intr-un topic nou.

Link spre comentariu

Multumesc frumos Domnule Marian pentru aceste postari.De ceva timp nu ma mai ocup de electronica dar citesc cu placere ceia ce publicati.Primul lucru pe care l-am invatat de la Profesorul Ion Chitescu de la Universitatea din Bucuresti la cursul de Analiza Matematica a fost :  cea mai convingatoare demonstratie este cea constructiva.

Respect pentru ceia ce faceti.

Link spre comentariu
  • 2 ani mai târziu...

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări