Ion_Bumbu Postat Decembrie 8, 2017 Partajează Postat Decembrie 8, 2017 Link direct pls... Link spre comentariu
valivoi Postat Decembrie 8, 2017 Partajează Postat Decembrie 8, 2017 http://e-drpciv.ro/indicatoare-rutiere.pdf Link spre comentariu
Ion_Bumbu Postat Decembrie 8, 2017 Partajează Postat Decembrie 8, 2017 DRCPIV- Directia Regim Permise de Conducere si Inmatriculare a Vehiculelor postarea #27 link direct pls... Link spre comentariu
eugenbt Postat Decembrie 8, 2017 Partajează Postat Decembrie 8, 2017 pag 19-20-21 Link spre comentariu
valivoi Postat Decembrie 8, 2017 Partajează Postat Decembrie 8, 2017 Linkul pe care l-am postat este anexa codului rutier in care sunt prevazute explicarea indicatoarelor. Link spre comentariu
doru3160 Postat Decembrie 8, 2017 Partajează Postat Decembrie 8, 2017 Cei care contesta, ori sunt prosti si nu au habar, ori nu au nici cea mai mica idee Chiar nu va puteti abtine? Crezi ca tu daca folosesti asemenea adresare catre colegii de forum dai dovada ca esti mai destept? Asa degenereaza discutiile si se ajunge la scandal. Link spre comentariu
Ion_Bumbu Postat Decembrie 8, 2017 Partajează Postat Decembrie 8, 2017 (editat) Linkul pe care l-am postat este anexa codului rutier in care sunt prevazute explicarea indicatoarelor. OK, multumesc. Necazul e ca tot nu ating nelamurirea mea, este interpretarea unei scoli de soferi ( banuiesc, n`are legatura cu Politia : Acest site nu este în nici un fel afiliat și nu are nici o legatură cu drpciv (Directia Regim Permise de Conducere și Înamtriculare a Vehiculelor) ) , oricum am gria de 2 ori la astfel de semne. Editat Decembrie 8, 2017 de Ion_Bumbu Link spre comentariu
valivoi Postat Decembrie 8, 2017 Partajează Postat Decembrie 8, 2017 Paginile 14-15-16/40 asa cum apar in documentul electronic,paginile 19-20-21 cum apar in forma scanata. Link spre comentariu
Ion_Bumbu Postat Decembrie 8, 2017 Partajează Postat Decembrie 8, 2017 Clar asa, am vazut tot insa ... Multumesc. Grig Link spre comentariu
doru3160 Postat Decembrie 8, 2017 Partajează Postat Decembrie 8, 2017 Incepand cu codul rutier din 2002,s-a modificat in sensul ca a aparut egalitate intre cele doua semne.In mod normal,n-ar fi trebuit,pt ca daca eu cu cedeaza n-am obligatia sa opresc,dupa modificare,trebuie sa opresc sa dau prioritate de dreapta unuia cu stop,care deja a oprit.E cam anapoda,dar unde-i lege,nu-i tocmeala. Link spre comentariu
Ion_Bumbu Postat Decembrie 8, 2017 Partajează Postat Decembrie 8, 2017 Cam asa stiu si eu insa au uitat de art 135, posibil nici nu si`au batut capul cu repercursiunile noilor modificari si asa a ramas incetatenita procedura. Link spre comentariu
Sharky Postat Decembrie 8, 2017 Partajează Postat Decembrie 8, 2017 https://renasterea.ro/teapa-pana-la-capat-timisorenii-inselati-de-sara-motors-nu-si-vor-mai-primi-masinile-promise-de-suzuki-romania/ uite aici, ca la noi la nimeni. Link spre comentariu
hpavictor Postat Decembrie 8, 2017 Partajează Postat Decembrie 8, 2017 (editat) Suzuki sunt masini japoneze , facute in ungaria ... no comment . Prefer doar VW sau orice altceva din aceeasi specie , la fel de teutone . Daca tot trebuie sa dau banii altora , ii dau celor care stiu sa faca masini , nu gulas cu paprika si scandal . Editat Decembrie 8, 2017 de Victor Link spre comentariu
Ion_Bumbu Postat Decembrie 8, 2017 Partajează Postat Decembrie 8, 2017 (editat) Suzuki Ungaria n`are nici o vina in escrocheria asta, doar Sara-Motors si Suzuki Romania. Sa nu zici tu reprezentant oficial Suzuki ca habar `n`ai ce se intimpla cind dealerul tau nu face nici o noua coamda din martie... Inselaciunea e spre 1 milE, oamenii au fost amagiti cu un discount bun daca platesc masinile in avans. Am avut un Swift luat de la ei prin 2001 si cinstit am avut probleme cu ea de noua, amortizor dreapta fata sa bata la 2000Km...tamburi frina spate ovalizati, cutia sirena in a 5`a... Cind am terminat leasing-ul am vindiut-o in pierdere si am luat o Solenza Clima, diferenta intre ele, cer-pamint in favoarea Daciei. Cinstit am dat`o mai mult din cauza service de la Sara, prastie erau! Editat Decembrie 8, 2017 de Ion_Bumbu Link spre comentariu
hpavictor Postat Decembrie 8, 2017 Partajează Postat Decembrie 8, 2017 Mda , nici Suzuki fabricate in Olanda ( alta tara prietena ) nu fac calitate mai buna decat Suzuki ungaria ... Poate la mama lor , in Jnapania , respecta standardele de calitate . Link spre comentariu
Postări Recomandate