Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Ca la noi, la nimeni

Postări Recomandate

Linkul pe care l-am postat este anexa codului rutier in care sunt prevazute explicarea indicatoarelor.

OK, multumesc.

Necazul e ca tot nu ating nelamurirea mea, este interpretarea unei scoli de soferi ( banuiesc, n`are legatura cu Politia : Acest site nu este în nici un fel afiliat și nu are nici o legatură cu drpciv (Directia Regim Permise de Conducere și Înamtriculare a Vehiculelor) ) , oricum am gria de 2 ori la astfel de semne.

Editat de Ion_Bumbu
Link spre comentariu

Incepand cu codul rutier din 2002,s-a modificat in sensul ca a aparut egalitate intre cele doua semne.In mod normal,n-ar fi trebuit,pt ca daca eu cu cedeaza n-am obligatia sa opresc,dupa modificare,trebuie sa opresc sa dau prioritate de dreapta unuia cu stop,care deja a oprit.E cam anapoda,dar unde-i lege,nu-i tocmeala.

Link spre comentariu

Suzuki Ungaria n`are nici o vina in escrocheria asta, doar Sara-Motors si Suzuki Romania.

Sa nu zici tu reprezentant oficial Suzuki ca habar `n`ai ce se intimpla cind dealerul tau nu face nici o noua coamda din martie...

Inselaciunea e spre 1 milE, oamenii au fost amagiti cu un discount bun daca platesc masinile in avans.

Am avut un Swift luat de la ei prin 2001 si cinstit am avut probleme cu ea de noua, amortizor dreapta fata sa bata la 2000Km...tamburi frina spate ovalizati, cutia sirena in a 5`a...

Cind am terminat leasing-ul am vindiut-o in pierdere si am luat o Solenza Clima, diferenta intre ele, cer-pamint in favoarea Daciei.

Cinstit am dat`o mai mult din cauza service de la Sara, prastie erau!

Editat de Ion_Bumbu
Link spre comentariu
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări