Relav Postat Decembrie 8, 2017 Partajează Postat Decembrie 8, 2017 (editat) Circul mereu inire Alba Iulia si Timisoara si folosesc tronsoanele de autostrada Sebes - Deva si Margina - Timisoara. Am scris Ministerului transporturilor ca pe aceste tronsoane nu functioneaza panourile electronice de avertizare si indrumare. Le-am scris ca stiu ca in zona Apold unde au fost alunecari de teren este rupta fibra optica dar ca sunt o gramada de alte variante de a transmite informatiile (Inchiriere de fibra optica de la alti operatori, radiorelee, etc) cu costuri destul de mici. In fisierul atasat vedeti ce raspuns am primit. Suntem de toata minunea. Am prevazut autostrada cu panouri dar am uitat sa trecem in proiect fibra optica! O clipa sa vad cum atasez fisierul ca Full Editor nu ma lasa. Cum atasez poza? .jpg de 193KB Sa nu-mi recomandati http://tinypic.com/ ca aici nu-l pun. Alta solutie, alt site. Editat Decembrie 8, 2017 de Relav Link spre comentariu
alcon Postat Decembrie 8, 2017 Partajează Postat Decembrie 8, 2017 Wi-Fi nu merge? Trebuie neaparat fibra optica? Link spre comentariu
dan pin Postat Decembrie 8, 2017 Partajează Postat Decembrie 8, 2017 (editat) Nu au uitat de fibra optica, probabil este vorba de coruptie. Trebuia sa scrii la dna, sau la #, rezolva ei tot. Editat Decembrie 8, 2017 de dan pin Link spre comentariu
Relav Postat Decembrie 8, 2017 Autor Partajează Postat Decembrie 8, 2017 Dati-mi o solutie cum sa urc aici o poza cu raspunsul primit. Link spre comentariu
dan pin Postat Decembrie 8, 2017 Partajează Postat Decembrie 8, 2017 https://www.elforum.info/topic/128258-atasare-poze-pe-forum/?hl=%2BPostare+%2Bpoze+%2Bforum&do=findComment&comment=1595149 Link spre comentariu
Relav Postat Decembrie 8, 2017 Autor Partajează Postat Decembrie 8, 2017 (editat) https://imgur.com/B1gVKrB Am reusit. Ce parere aveti de raspunsul primit? Editat Decembrie 8, 2017 de Relav Link spre comentariu
dorofteius Postat Decembrie 8, 2017 Partajează Postat Decembrie 8, 2017 Asta este necazul ? Dar de coada nesfarsita din autostrada pana in oras nu spuneti nimic ? Si de podul minunat , care se clatina din toate incheieturile ... Link spre comentariu
Relav Postat Decembrie 8, 2017 Autor Partajează Postat Decembrie 8, 2017 (editat) Asa e sunt si mai mari probleme. Dar ce am prezentat eu este incompetenta, lipsa de responsabilitate. Eu i-as pune sa plateasca (din banii lor) acele panouri eletronice care nu au fost prevazute cu conexiunea de date. Editat Decembrie 8, 2017 de Relav Link spre comentariu
dorofteius Postat Decembrie 8, 2017 Partajează Postat Decembrie 8, 2017 (editat) Sa nu mai vorbim de minunatele sensuri giratorii cu semafoarele la 5 metri de ele. Dar mici in diamentru si inalte , cat sa nu vezi daca ala din fata ta semnalizeaza. Dar deh, atatea dale (biscuiti), ca la noi in judet, nu cred ca mai gasesti undeva. Frumos oras avem la noi . Editat Decembrie 8, 2017 de dorofteius Link spre comentariu
Ion_Bumbu Postat Decembrie 8, 2017 Partajează Postat Decembrie 8, 2017 (editat) https://imgur.com/B1gVKrB Am reusit. Ce parere aveti de raspunsul primit? Transmite`le ca in toate statiile de autobuz/trolebuz panourile de afisare sint legate prin modemuri GSM, la fel cele din mijloacele de transport. Autostrazile au acoperire radio deci nu trebuie neaparat fibra optica pentru a rezolva problema. Pot alege sa lucreze pe 2 sau 3 operatori de telefonie mobila pentru a avea dubla sau tripla redundanta. Daca o primarie de oras poate suporta costul atitor echipamente, si`s mai multe deict pe o autostrada pot si ei. Totul este sa vrei! Grig Editat Decembrie 8, 2017 de Ion_Bumbu Link spre comentariu
dorofteius Postat Decembrie 8, 2017 Partajează Postat Decembrie 8, 2017 Le transmitem, multa caldura . Da multa, nu asa. Cetatea frumos facuta de Corint, cu bani europeni, extrem de multi, se darama dupa cativa ani. Sistemul de canalizare din oras nu face fata nici macar unei ploi mai serioase. Unde stau eu, dupa ce au bagat biscuitii acum 3 ani, au venit cu renovare instalatie gaz. De 1an si vre-o 6 luni dureaza situatia. Un noroi de nedescris. Daca las pisica afara dupa o ploaie, vine acasa intarita cu noroi. Robu de la TM este pistol cu apa. Link spre comentariu
Ion_Bumbu Postat Decembrie 8, 2017 Partajează Postat Decembrie 8, 2017 (editat) Necazu lui Robu este ca a venit dupa o luuuunga domnie a lui Ciuhandu. S`a facut mult mai mult in vremea lui Robu decit inainte. Stai linistit, dupa gaz vin cu electrica, dupa aia cu apa apoi canalizarea si reincep cu gazul. Noroc ca nu mai e si Telekom-ul in dezvoltare ca pe vremuri. Editat Decembrie 8, 2017 de Ion_Bumbu Link spre comentariu
dorofteius Postat Decembrie 8, 2017 Partajează Postat Decembrie 8, 2017 (editat) Stiu solutia. In concluzie, pe cale de consecinta, va rugam sa nu mai lasati pisica afara. ) . Apropo @Relav, au deschis pasarela de la Vintu de Jos dupa 2 ani. Bucurie totala pentru mine. Fac Cugirul zilnic. Pentru restul care nu sunt in tema. Intersectie. Intersectia de la Sibiseni, pentru Relav. Tu vii dintr-o parte pe drum secundar si ai stop. Alalalt vine din stanga ta pe drum secundar si are cedeaza trecerea. Adica te are in dreapta . Care trece? Asa palitura am suferit cu duba de la firma acolo . Aiaiaii . Editat Decembrie 8, 2017 de dorofteius Link spre comentariu
flomar60 Postat Decembrie 8, 2017 Partajează Postat Decembrie 8, 2017 Din cate stiu eu,"Cedeaza trecerea" e suveran! Si o pisica daca este pe drum ,trebuie lasata sa treaca... Link spre comentariu
valivoi Postat Decembrie 8, 2017 Partajează Postat Decembrie 8, 2017 Stiu solutia. In concluzie, pe cale de consecinta, va rugam sa nu mai lasati pisica afara. ) . Apropo @Relav, au deschis pasarela de la Vintu de Jos dupa 2 ani. Bucurie totala pentru mine. Fac Cugirul zilnic. Pentru restul care nu sunt in tema. Intersectie. Intersectia de la Sibiseni, pentru Relav. Tu vii dintr-o parte pe drum secundar si ai stop. Alalalt vine din stanga ta pe drum secundar si are cedeaza trecerea. Adica te are in dreapta . Care trece? Asa palitura am suferit cu duba de la firma acolo In cazuri de egalitate se aplica prioritatea de dreapta Link spre comentariu
Postări Recomandate