Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

difuzor de subwoofer

Adrian_BBS

Postări Recomandate

Salutare....am si eu o rugaminte...vreau sa-mi fac un subwoofer de camera dar nu vreau sa investesc prea mult...... sa nu depaseasca sa zicem 250RON...ce modele de difuzoare mi-ati recomanda ...??

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 15
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• adircf

4

• Adrian_BBS

3

• florin01

2

• CBI

2

Top autori în acest subiect

poi cam 250 RON iti trebe pt difuzor numa .. daca iti trebuie ceva sanatos.. numa ca nu tare am vazut ceva calumea la pretul ala..eu ti-as recomanda un HP15W BR cam atata trebe sa fie pretu la el nu stiu sigur .. da cam asta o sa iti recomande majoritatea care stiu cum suna difu ;)

Link spre comentariu

Ceva care se incadreaza in banii aia ar fi asta:

http://www.hi-end.ro/product_info.php?c ... cts_id=563

Bun si pe muzica si pe efecte si potrivit pt sub de uz home.Sunt si cele chinezesti mai ieftine dar daca tot vrei ceva mai de calitate asta este o alegere buna,mai ales pt. inceput..Cele pro trebuiesc mai mari in diametru si sunt mai scumpe iar cele de 12" nu se incadreaza in cerinte:subwofer.8" este limita la care se poate numi subwofer,deci mai mic sa nu iei.

Bafta

Link spre comentariu

am citit toate mesajele si cred ca difuzorul LW1503 e bun....o sa mai caut si alte difuzoare iar daca nu gasesc il iau pe asta......multam pt raspunsuri

Link spre comentariu

am o statie pioneer de 160W cu 2 boxe visaton de 80W...se aude super basul si destul de tare.....la subwoofer ma gandeam la un amplificator de 70W cu filtru activ incorporat.....

Link spre comentariu

Eu zic sa fii atent si sa te mai interesezi.Lw-u ala are fs pe ~50hz.Nu stiu ce sub o sa scoti tinand cont ca deja ai difuri hifi cu fs mai mic.In locul tau daca tot iti place visatoanele ia unul de 12".Este intradevar 4 mil dar duci treaba pana la capat.E greu sa legi un dif pro cu unul relativ mai lenes.Daca aveai boxele cu difuri pro si vroiai extensie luai un dif cu fs jos.Invers ,nu vad rostul.Oricum nici LW-u ala nu e vreo scula.

Link spre comentariu

chiar si cu Fs-ul la 50 hz - LW-ul este un difuzor bun de subwoofer - dar nu unul pt camera

difuzorul asta este folosit in sistemul HI-FAN800 unde intr-o incinta de aprox 180 L (in care este bagata si amplificarea intregului sistem) si amplificat corect - suna impecabil

Link spre comentariu

chiar si cu Fs-ul la 50 hz - LW-ul este un difuzor bun de subwoofer

adica subwoofer care nu coboara sub 50Hz. :smt001 180L e cam mare incinta pt dif de 15". Si daca scoti din ecuatie volumul ocupat de amplif tot ramane mare.In 150-180L bagi difuzoare de 18".
Link spre comentariu
Vizitator Vasile

dar ince volum credeai ca poti sa faci subwoofer cu petardele alea ? este superior lui HP15W dar ala nu e subwoofer :smt003 Daca vreti subwoofere bune de casa alegati difuzoare de casa, un difuzor profi in casa este ca si cum ai da o palma la un rahat :smt005

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări