gauss Postat Decembrie 8, 2017 Partajează Postat Decembrie 8, 2017 (editat) Nu este . Atat au cordoanele ... 0,2 ohmi . Sant FLUKE TL10 , cu care vine aparatul din fabrica . Exista " solutii " sa aiba mult mai putin . Aceleasi cordoane ... P .S . - Fluke din foto este cu destinatie generala domeniul electric http://www.fluke.com/fluke/tten/digital-multimeters/fluke-110.htm?pid=55988 Ca fapt divers , nu se mai produce ... nu ca ar fi prost . Cu bornele curate , si un scurtcircuitor gen MAVO 35 , arata corect . Editat Decembrie 8, 2017 de gauss Link spre comentariu
matzah Postat Decembrie 8, 2017 Autor Partajează Postat Decembrie 8, 2017 fluke 112 e multimetru de electricieni. Asa l-a vandut fluke. A fost inlocuit de seria mai noua 115-117 daca nu ma insel. Pe specificatii citez: Accuracy* ± (0.9%+1) Max. Resolution 0.1 Ω Deci nu-s multe de cerut. Gasesti unit-uri care bat lejer aceste performante. L-am achizitionat acum ceva ani la pret de nimic de la un individ care nu stiu de unde naiba facuse rost de cateva zeci de bucati. Link spre comentariu
gauss Postat Decembrie 8, 2017 Partajează Postat Decembrie 8, 2017 Seria 115 - 117 sant niste porcarii ( chinezesti ) . Oricum , mai bune decat 15 , 16 , 17 ... niste porcarii si mai mari , care nu se vand decat in Asia . Alea care au mai ramas ... ca le - au retras . P .S . - eu as pastra FLUKE 112 . E net superior fata de 115 - 117 . Ma rog , nu vreau sa deschid iar cutia Pandorei apropo de Fluke ... sant adversari declarati ai marcii ( ca si fani ) . Link spre comentariu
doru3160 Postat Decembrie 8, 2017 Partajează Postat Decembrie 8, 2017 Cu bornele curate , si un scurtcircuitor gen MAVO 35 , arata corect Atunci e bine...ma gandeam ca e putin deocheat.Pe troacele mele nu tin testere peste 0,1 ohmi. Link spre comentariu
gauss Postat Decembrie 8, 2017 Partajează Postat Decembrie 8, 2017 (editat) Si foarte bine si faceti ( nu ca ati avea nevoie de aprobarea mea ... ) . Ce lipseste la un 112 ... e functia REL . Altfel , este extrem de reusit , si foarte robust . Mai ales comutatorul de functii . P .S . - personal sant foarte atent cu accesoriile pe care le folosesc . Cordoane de masura , sonde , crocodili si multe altele . O fi si vreo forma de pedanterie ? ... poate ! Editat Decembrie 8, 2017 de gauss Link spre comentariu
matzah Postat Decembrie 8, 2017 Autor Partajează Postat Decembrie 8, 2017 (editat) s-a reparat si cotetul muzical. Azorel ramane fara cusca si iarna asta. A scapat usor (mosfetii finali, rezistentele de putere, 5 diode si 2 rezistente de 0.25w), partea de semnal mic e ok. Sound'ul e exact cum te astepti. Cel putin fac galagie cat sa te doara capu' @gauss - il pastrez pentru masuratorile mai non critice. E mic, e portabil, e de incredere. Nu are Fluke Hold-ul ala patentat de ei si nici REL. Dar are min/max si in anumite situatii mai poti improviza din el un Hold. Hold-ul de pe el doar retine ce e afisat pe ecran. Editat Decembrie 8, 2017 de matzah Link spre comentariu
Postări Recomandate