Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Reparatie cotet muzical Viliodor

Postări Recomandate

Nu este . Atat au cordoanele ... 0,2 ohmi . Sant FLUKE TL10 , cu care vine aparatul din fabrica . Exista " solutii " sa aiba mult mai putin . Aceleasi cordoane ...

P .S . - Fluke din foto este cu destinatie generala domeniul electric

http://www.fluke.com/fluke/tten/digital-multimeters/fluke-110.htm?pid=55988

Ca fapt divers , nu se mai produce ... nu ca ar fi prost . Cu bornele curate , si un scurtcircuitor gen MAVO 35 , arata corect .

Editat de gauss
Link spre comentariu

fluke 112 e multimetru de electricieni. Asa l-a vandut fluke. A fost inlocuit de seria mai noua 115-117 daca nu ma insel.

Pe specificatii citez:

Accuracy* ± (0.9%+1)
Max. Resolution 0.1 Ω
Deci nu-s multe de cerut. Gasesti unit-uri care bat lejer aceste performante.
L-am achizitionat acum ceva ani la pret de nimic de la un individ care nu stiu de unde naiba facuse rost de cateva zeci de bucati.
Link spre comentariu

Seria 115 - 117 sant niste porcarii ( chinezesti ) . Oricum , mai bune decat 15 , 16 , 17 ... niste porcarii si mai mari , care nu se vand decat in Asia . Alea care au mai ramas ... ca le - au retras .

P .S . - eu as pastra FLUKE 112 . E net superior fata de 115 - 117 . Ma rog , nu vreau sa deschid iar cutia Pandorei apropo de Fluke ... sant adversari declarati ai marcii ( ca si fani ) .

Link spre comentariu

Si foarte bine si faceti ( nu ca ati avea nevoie de aprobarea mea ... ) . Ce lipseste la un 112 ... e functia REL . Altfel , este extrem de reusit , si foarte robust . Mai ales comutatorul de functii .

P .S . - personal sant foarte atent cu accesoriile pe care le folosesc . Cordoane de masura , sonde , crocodili si multe altele . O fi si vreo forma de pedanterie ? ... poate !

Editat de gauss
Link spre comentariu

s-a reparat si cotetul muzical. Azorel ramane fara cusca si iarna asta. A scapat usor (mosfetii finali, rezistentele de putere, 5 diode si 2 rezistente de 0.25w), partea de semnal mic e ok.

Sound'ul e exact cum te astepti. Cel putin fac galagie cat sa te doara capu'

@gauss - il pastrez pentru masuratorile mai non critice. E mic, e portabil, e de incredere. Nu are Fluke Hold-ul ala patentat de ei si nici REL. Dar are min/max si in anumite situatii mai poti improviza din el un Hold. Hold-ul de pe el doar retine ce e afisat pe ecran.

Editat de matzah
Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări