Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Beko BK14T Dump....

Vizitator

Postări Recomandate

Sa rezolvat cu dumpul "TDA9345PS-N3-3-1913 Vguard dezactivat E1", multumesc colegilor care au raspuns.

Cel putin nici nu ati spus ce defect avea tv-ul,de unde poate deduce cineva ca a fost chiar din dump?s-au sa inceput sa se posteze doar pe privat cum a spus domn Harhas Florin?

Link spre comentariu

Cel putin nici nu ati spus ce defect avea tv-ul,de unde poate deduce cineva ca a fost chiar din dump?s-au sa inceput sa se posteze doar pe privat cum a spus domn Harhas Florin?

Daca citeai toate postarile vede-ai ca am spus si ce defect are tv-ul(postarea #7 ), :rade: referitor la mesajele private, ia gindestete mai bine daca ceream ajutor(dump) pe privat ce rost mai avea sa deschid acest topic, eu zic ca e destul de logic.....alta data citeste tot topicul ca asa e frumos.... :)

Editat de Vizitator
Link spre comentariu

Eu am spus cal ajut pe mp dar nu este asa si vad ca sa rezolvat deci nu lam ajutat cu absolut nimic pe mp , am spus sa stie totii colagii , insa am crezut ca este un defect care am mai intilnit dar se pare ca mam inselat si a fost doar din dump deci defect frecvent la acest sasiu , stima si respect tuturor colegilor de pe acest forum

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări