gheo23 Postat Decembrie 7, 2017 Partajează Postat Decembrie 7, 2017 Buna ziua ! Am comandat FAN7930 si am primit FL7930 . Puteti sa-mi spuneti daca sunt echivalente ? Din ce am citit nu prea sunt . Unde as putea gasi rapid un FAN7930 ? Link spre comentariu
Vizitator Postat Decembrie 7, 2017 Partajează Postat Decembrie 7, 2017 Pai exista 2 variante, B si C. Link spre comentariu
Florinel TV Postat Decembrie 7, 2017 Partajează Postat Decembrie 7, 2017 Dupa datashet pare ca ar fi compatibile dar nu sunt sigur 100% Link spre comentariu
gheo23 Postat Decembrie 7, 2017 Autor Partajează Postat Decembrie 7, 2017 Da, asa par, insa schema de aplicatie difera. Link spre comentariu
Florinel TV Postat Decembrie 7, 2017 Partajează Postat Decembrie 7, 2017 Da, asa par, insa schema de aplicatie difera. Aveti mp nu lati primit? unde se gaseste de cumparat Link spre comentariu
Vizitator Postat Decembrie 7, 2017 Partajează Postat Decembrie 7, 2017 Nu ai raspuns daca este cu B sau C. Pune si capturi din aplicatii cu sublinierea diferentelor. Link spre comentariu
gheo23 Postat Decembrie 7, 2017 Autor Partajează Postat Decembrie 7, 2017 Acum sunt acasa dar maine va spun sigur.Este vorba de sursa pe-3131-02un-lf. TV Toshiba . Link spre comentariu
Vizitator Postat Decembrie 7, 2017 Partajează Postat Decembrie 7, 2017 Asa se face treaba, acum se poate intelege la ce te referi. Ai comparat mere cu pere, prima schema este PFC-ul standard in care se obtine o tensiune continua stabilizata mai mare decat reteaua redresata din care se face conversia spre iesire cu o sursa oarecare. Schema a doua este chiar o sursa flyback care da tensiunea de iesire necesara alimentarii. Dar foloseste acelasi integrat specializat PFC pt a face doua treburi cu un singur montaj, adica e un 2 in 1. Link spre comentariu
gheo23 Postat Decembrie 8, 2017 Autor Partajează Postat Decembrie 8, 2017 Azi am primt FAN7930B si maine il montez.Ma voi lamuri astfel daca cele doua sunt echivalente. Va tin la curent pentru ca intrebarea mea a ramas fara raspuns ! Link spre comentariu
iop95 Postat Decembrie 8, 2017 Partajează Postat Decembrie 8, 2017 Sunt aproape indentice. Varianta B nu are iesire PFC ready, are OVP iar la varianta C e invers. Daca e nevoie de PFC ready ar fi ok varianta C; se poate folosi si varinta B dar tb "fabricat" semnalul PFC ready (daca e nevoie) cu un tranz extern si ceva rezistente. 1 Link spre comentariu
gheo23 Postat Decembrie 8, 2017 Autor Partajează Postat Decembrie 8, 2017 Da, am inteles insa intrebarea era daca FAN este echivalent cu FL ! Link spre comentariu
iop95 Postat Decembrie 8, 2017 Partajează Postat Decembrie 8, 2017 Da, FAN este echivalent exact cu FL varianta C. Se poate folosi si varianta B cu precizarile de mai sus. Link spre comentariu
gheo23 Postat Decembrie 8, 2017 Autor Partajează Postat Decembrie 8, 2017 Multumesc ! Unde gasesc si modificarea pentru PFC ready? Link spre comentariu
gheo23 Postat Decembrie 8, 2017 Autor Partajează Postat Decembrie 8, 2017 Iata ce se spune pe un site rusesc:FAN7930 fara litera(PFC ready) poate fi inlocuit cu FAN7930B cu pin 2 in aer ! Ce ziceti ? Link spre comentariu
iop95 Postat Decembrie 8, 2017 Partajează Postat Decembrie 8, 2017 Da, se poate folosi si asa. Semnalul PFC ready va fi valid fara a mai astepta ca PFC-ul sa ajunga aproape de tensiunea nominala. Cel mai probabil totul va functiona ok. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum