iuliantv Postat Iunie 5, 2019 Partajează Postat Iunie 5, 2019 (editat) pe seara ajung acasa si daca nu uit va spun valoarea rezistentei din pin3 fata de masa Editat Iunie 5, 2019 de iuliantv Link spre comentariu
Florinel TV Postat Iunie 5, 2019 Partajează Postat Iunie 5, 2019 Acum 2 ore, winstyle a spus: Spuneți-mi și mie ce valoare are rezistența dintre pinul 3 al integratului și masă . La mine are 47 KO . Asta ar insemna că lucrează la o frecventă aproximativ dublă față de cea recomandată in datasheet pentru SG6859 (de exemplu) . Am pus și un alt controller similar pe care l-am găsit la o sursă . Manifestarea este aceeași . Menționez incă o dată că tensiunea de ieșire nu apucă să ajungă la valoarea nominală de 12 volți . Oscilează sub acest prag . Nici măcar la 10 V nu ajunge . Ce feedback de tensiune să primească , dacă nu e cazul ?! Exclusă funcționarea pulsatorie ca urmare a supratensiunii pe ieșire . Mai degrabă intră in limitare de curent , dar nu ințeleg de ce , că pe ieșiri nu există scurtcircuit , in primar componentele sunt in regulă ... Acum am verificat eu rezistenta din pinul 3 si este tot de 47 KO daca mai ai ceva sa mai verific spune si verific Link spre comentariu
winstyle Postat Iunie 5, 2019 Partajează Postat Iunie 5, 2019 S-a rezolvat . A fost defect condensatorul SMD dintre pinul de referință și catodul lui TL431 . Nici nu l-am verificat , inițial ,deoarece nu am găsit niciodată acel condensator defect , indiferent de sursă , de când mă ocup de depanare TV . Vă mulțumesc tuturor pentru implicare ! Acum imi cere parolă când vreau să-i dau să caute programele . Minunate aceste televizoare Link spre comentariu
Florinel TV Postat Iunie 5, 2019 Partajează Postat Iunie 5, 2019 Pune un dump bun si va fi ok PS; condesatorul a fost in scurt? sau Link spre comentariu
dan-a2 Postat Iunie 5, 2019 Partajează Postat Iunie 5, 2019 Acum 12 minute, winstyle a spus: Acum imi cere parolă când vreau să-i dau să caute programele Parola implicita este 4 de zero daca nu s-a schimbat de utilizator !! Link spre comentariu
winstyle Postat Iunie 5, 2019 Partajează Postat Iunie 5, 2019 Acum 8 minute, Florinel TV a spus: Pune un dump bun si va fi ok PS; condesatorul a fost in scurt? sau Da , a fost in scurt . Acum 2 minute, dan-a2 a spus: Parola implicita este 4 de zero daca nu s-a schimbat de utilizator !! Da , am găsit un manual de utilizator la un TV similar in care specifică parola cu 4 de zero . Link spre comentariu
winstyle Postat Iunie 5, 2019 Partajează Postat Iunie 5, 2019 Acum 56 minute, dan-a2 a spus: Parola implicita este 4 de zero daca nu s-a schimbat de utilizator !! Da , am găsit un manual de utilizator la un TV similar in care specifică parola cu 4 de zero . Am avut noroc . A fost parola implicită . Link spre comentariu
Florinel TV Postat Iunie 5, 2019 Partajează Postat Iunie 5, 2019 Se gasea si un dump ok nu era problema Link spre comentariu
petrisor Postat Decembrie 30, 2020 Partajează Postat Decembrie 30, 2020 are cineva soft pt vortex ledv28ck600? panel hv280wx2 270 tp.s506.pb819 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum