Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

defect telecomanda QWERTY Smart TV Philips

ghimpe--

Postări Recomandate

Asa cum am scris in postul initial, telecomanda nu este cu LED, deci nu pot folosii o camera pentru testat. Presupun ca este cu comanda radio, dar nu stiu frecventa, protocol...

Link spre comentariu

Asa cum am scris in postul initial, telecomanda nu este cu LED, deci nu pot folosii o camera pentru testat. Presupun ca este cu comanda radio, dar nu stiu frecventa, protocol...

Pai degeaba ai spus ca nu e cu led, daca nu ai specificat de care led, adica led de control sau led IR.......

Link spre comentariu

Power on ar trebui sa faca si prin IR. Telecomanda respectiva trebuie imperecheata cu tv.(se tine apasata joistick-ul de pe tv 3 secunde si iti apare un mesaj ca asteapta pair dupa care apesi tastele rosu si albastru 3-5 secunde la 5 cm de senzor) Sau mai simplu dai resetare la tv(cu o tlc IR) si la prima configurare iti cere sa apesi tasta ok pt pair.

Link spre comentariu

Nu am reusit sa aflu modelul TV-ului, doar ca este foooarte mare :rade:

clony, multumesc mult pentru informatie,sper ca asta sa fie problema, telecomanda si tv-ul sunt ca noi, folosite doar 1 luna de zile. Cand ajung la cunostiinta acasa o sa aplic procedura descrisa mai sus.

Weekend placut tuturor.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări