Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

ARCTIC 21FSO

vizicon

Postări Recomandate

Componente ST92195C7B1/MBR ,STV2249H , sasiu ZA4.190,13 =16.1.

La acest sașiu se intra în M/S asa se spune, cu telecomanda de service ,am încercat variantele Menu -9301,8500, 4725,nu vrea și pace am imaginea deplasata în jos ca dimensiune și liniaritate ar fii OK.

Are cineva un bin salvat sau cine poate modifica bin-ul citit din el pentru remaniere problema .

O soluție e bine venita. MULȚUMESC.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 14
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• vizicon

7

• bobo

2

• iuliantv

2

• surubarila

2

Top autori în acest subiect

Șasiu e clar ,cel menționat ,cu cele 2 bunuri imagine mai mare și deplasata pe H.

D-nul BOBO sigur cu telec P909 pot rezolva ,o sa caut una de cumpărat ca nu am în atelier.

MULȚUMESC.

Link spre comentariu

Nu mai este necesar P 909 ,am desfăcut telec. originala și contact scurt intre pin 10 și pin 17 la circuit integrat 3C1840DA9SMB1 cu care

functioneaza telecomanda .

O zi buna .

Link spre comentariu

Componente ST92195C7B1/MBR ,STV2249H , sasiu ZA4.190,13 =16.1.

La acest sașiu se intra în M/S asa se spune, cu telecomanda de service ,am încercat variantele Menu -9301,8500, 4725,nu vrea și pace am imaginea deplasata în jos ca dimensiune și liniaritate ar fii OK.

Are cineva un bin salvat sau cine poate modifica bin-ul citit din el pentru remaniere problema .

O soluție e bine venita. MULȚUMESC.

...nu mai tin bine minte, dar mai era o varianta cu tasta i-9301, sau i 8500 !

Link spre comentariu

Eu am încercat toate variantele menționate de voi,mai mult am vrut sa cumpăr P909 dar din lipsa de timp am cautat alta metoda de rezolvare.

Este vorba de un forum dar pe care nu la-m reținut,Îmi cer scuze .

Dar modul cum am găsit informația,o pot menționa.

Am cautat un Datasheet pentru circuitul din telec. originala și în rezultate am găsit descrierea acestei modalități intre 2 colegi francezi.

O zi buna sa aveți,dar după cum e vremea afara cred ca stam în atelier ,găsim noi ceva de făcut.

Ce a menționat IULIAN ,am citit și eu înainte.

Editat de vizicon
Link spre comentariu

metoda e de gasit pe multe situri,poloneze,russti etc,dar daca nu a dat-o nimeni la timp,asta e,bine ca sa rezolvat,personal am telecomanda ce face contrast minus si alte variante nu am incercat,

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări