Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

smart tv PHILIPS defect

verdea

Postări Recomandate

buna ziua am si eu un tv smart PHILIPS model 55US6031/12 echipat cu sursa 17IPS72 P si placa de baza 17MB120 se aprind doar ledurile de iluminat panelul fara nici un semnal pe display va rog o schema si un sfat ce sa caut va multumesc

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 18
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• verdea

11

• dan cod

1

• leoncris

1

• Florinel TV

1

Top autori în acest subiect

daca doreste cineva sa ma ajute cu repararea lui contra cost evident va las nr meu de telefon 0720939705 platesc reparatia si deplasarea am incercat pe internet neseriosi ca vin nu vin zic ca nu se poate repara eu nu prea am reparat tv uri lcd doar din astea crt va multumesc sunt acasa mai mereu va multumesc

Link spre comentariu

am gasit un baiat pe net a venit si a constatat ca ar fi defecta placa t con are codul 15y55fu11apcmta3v0 daca are cineva asa ceva si vrea sa vina sa o monteze platesc piesa si deplasarea va multumesc

Link spre comentariu

am gasit un baiat pe net a venit si a constatat ca ar fi defecta placa t con are codul 15y55fu11apcmta3v0 daca are cineva asa ceva si vrea sa vina sa o monteze platesc piesa si deplasarea va multumesc

Placa aia t-con nu prea se defecteaza asa usor si degeaba, doar daca nu cumva ecranul are pozitionat t-conul jos si sau scurs lichide in interior la foliile(SD) displayului.......Daca nu e cu t-conul jos e posibil sa fie si t-conul defect....daca ai statie cu aer cald dai cu aer cald la 150 de grade(1-2 minute)pe procesorul BGA de pe t-con si vezi daca apare ceva imagine, apoi daca da rezultate cumperi t-conul si il montezi si gata nu mai chemi pe nimeni........

Editat de Vizitator
Link spre comentariu

a venit acum pe seara tot baiatul de dimineata de pe net cu o placa t con a puso si degeaba aceiasi problema zice ca ar fi displayul defect nici nu mai stii ce sa crezi sincer nici nu stiu ce sa mai fac daca as gasi un baiat priceput printre dvs dispus sa ma ajute va multumesc

Link spre comentariu

Colegu' dan cod are perfecta dreptate, ai conectat un dvd player pe mufa euroscart(se activeaza automat sunetul) sa vezi daca ai sunet reglabil din telecomanda?, daca nu are atunci e softul, ca doar e Vestel......era bine sa-ti treci locatia la profil.....

Editat de Vizitator
Link spre comentariu

iam zis baiatului care a venit dimineata de soft el zice ca ar fi trebuit sa se aprinda ecranul iam zis si ca nu ia comenzile din telecomanda oricum eu iam pus antena si am vazut ca nu se aude nici un post nimic oricum o sa conectez un dvd player cum ati zis inseamna ca a umblat degeaba pe placa t con mi a dezlipit un intergrat patrat micut asta e oricum nu ma pricep la faza cu softu nu am facut niciodata resoftare de tv led sau lcd

Link spre comentariu

Daca ati completa locatia la profil, poate gasiti si un coleg de pe forum care sa va sune....si sa va ajute...sunt n defecte, eu am avut cam la fel pe cel personal, numai ca se oprea dupa 10-20 secunde definitiv....si am schimbat placa de baza, insa stiam sigur ca e aceea...cum? cu ajutorul colegilor de aici si ceva cunostinte...altfel cam greu...

La samsunguri este un defect frecvent defectarea main..ma refer la smart-uri, se incinge procesorul pna se dezlipeste..sau crapa

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări