Shambala Postat Decembrie 9, 2017 Partajează Postat Decembrie 9, 2017 Dupa cat off topic deplasat s-a scris, asta ar fi chiar interesant. Serios. Plus ca nu e chiar off topic. Link spre comentariu
hpavictor Postat Decembrie 9, 2017 Partajează Postat Decembrie 9, 2017 Păi e de studiat partea de PSSR , etajul VAS , reacția negativă globală ... Toate astea duc la un rezultat audio excelent . Link spre comentariu
manaila dorin Postat Decembrie 21, 2017 Autor Partajează Postat Decembrie 21, 2017 Salutare...scuzati-ma ca a trecut ceva timp de cand nu am mai postat nimic.Am reusit sa incep un modul Leach Amp,inca nu e terminat ca imi lipsesc cateva piese.Ce parere aveti??? Link spre comentariu
hpavictor Postat Decembrie 21, 2017 Partajează Postat Decembrie 21, 2017 Este OK . Link spre comentariu
manaila dorin Postat Decembrie 21, 2017 Autor Partajează Postat Decembrie 21, 2017 Nu reusesc sa fac poze sub 1Mb...ale mele depasesc 3,5 si nu aunt acceptate se forum Link spre comentariu
Shambala Postat Decembrie 21, 2017 Partajează Postat Decembrie 21, 2017 Fie poti micsora pozele in Paint, fie le poti incarca pe un site de gazduire si pui doar link-ul (de ex imgur). Link spre comentariu
manaila dorin Postat Decembrie 21, 2017 Autor Partajează Postat Decembrie 21, 2017 Inainte da a adauga toti finali o sa fac proba cu astia 4 si inca ceva, ma puteti ajuta cu o protectie pentru iesire??? si ceva sursa Link spre comentariu
Blacksmith Postat Decembrie 21, 2017 Partajează Postat Decembrie 21, 2017 Sa verifici traseele cablajelor sa nu existe scurturi intre ele de la corodare. Si daca nu-i pui toti finalii, sa nu-l dai prea tare. Link spre comentariu
Mircea Postat Decembrie 21, 2017 Partajează Postat Decembrie 21, 2017 Sa planteze macar restul de piese in intregime. Caci e cam aiurea sa incepi prin a pune intai finalii. Link spre comentariu
manaila dorin Postat Decembrie 22, 2017 Autor Partajează Postat Decembrie 22, 2017 Am inteles,prima data am inceput cu ce aveam:) stiu ca finali o sa ma incurce la lipirea celorlalte piese. Am verificat cablajele si da aveam un contact aiurea,restul pare ok. Link spre comentariu
vlad228 Postat Decembrie 22, 2017 Partajează Postat Decembrie 22, 2017 Din ce vad eu, dai gaurile in cablaje pe masura ce lipesti componentele. De obicei, pentru a usura munca ordinea operatiilor este: corodare, gaurire si antarea componentelor incepand cu cele de dimensiune mai mica si la final componentele cu dimensiune mare. In acest fel totul decuge fluent si fara complicatii. In rest imi pare ca arata destul de bine (chiar foarte bine) cablajele avand in vedere ca esti incepator. Spor la construit si sa speram ca va functiona din prima astfel incat sa te incurajeze sa mergi mai departe. Link spre comentariu
manaila dorin Postat Decembrie 22, 2017 Autor Partajează Postat Decembrie 22, 2017 Vlad multumesc pentru sfat. Cablajul este al doilea se am ramas si eu surprins:)) primul a fost un fail total din cauza imprimante si a hartiei. Al doilea a fost facut pe o hartie 250g lucioasa la un centru de imprimare Link spre comentariu
vlad228 Postat Decembrie 22, 2017 Partajează Postat Decembrie 22, 2017 In plus, dupa cum a spus si Dudikoff verifica cu mare atentie sa nu ai scurturi intre trasee. In a doua poza din postul cu numar 80 mie imi pare ca ai ce putin doua scurturi. Ai un traseu care trece printre pinii unui tranzistor de putere - fii atent acolo. Dupa cum au spus si colegii - este un amplificator de mare putere care se alimenteaza la tensiune mare. Nu te grabi si verifica totul de mai multe ori, cu atentie pana ce esti 100% sigur ca nu ti-a scapat nimic. Altfel se poate lasa cu scantei si cu o gaura destul de mare in buget. Link spre comentariu
Emil 1986 Postat Decembrie 22, 2017 Partajează Postat Decembrie 22, 2017 Nu stiu daca de la calitatea pozei se vede asa dar aici par a fi niste scurturi; si apropo de prima schema ia functioneaza dar fara mari pretentii;https://www.youtube.com/watch?v=MrSBtlwOLYY&t=732s Link spre comentariu
matzah Postat Decembrie 22, 2017 Partajează Postat Decembrie 22, 2017 (editat) multe trasee par cam la limita. Fireste ca vor trebui verificate, insa in practica e destul de posibil sa uiti vreunul, sau vreo biluta de cositor sa ajunga prinsa printre ele. Niciodata nu ma luam prea in serios cu verificatul, mereu ma grabeam sa alimentez si sa vad cum merge (curiozitatea..). Insa de cand am vazut de ce sunt in stare chiar si un +/- 60V impreuna cu niste mii de uF filtraj, am invatat sa fiu mai atent cu chestiile astea. Musai la genul asta de amplificatoare, cand alimentezi, sa ai la dispozitie o cale de a limita curentul ce trece prin amplificator (rezistente putere, becuri etc). Orice dispozitivi de limitare alegi, sa nu ai dupa el condensatoare de valoare mare pe ramurile alimentarii. Alea se incarca si in caz de probleme pot oferi pentru o fractiune de secunda suficient curent cat sa poti busi ceva prin amplificator. Cand nu aveam o sursa cu limitare de curent pentru teste, cautam doua adaptoare de 12v (genul alora mici ce se folosesc la unele cd-playere portabile vechi, sau mici device-uri similare) capabile de max 100-150mA, inseriam iesirile ca sa obtin +/- 12v si alimentam cu alea, eventual si cu rezistente serie. Nu ma interesa daca canta sau nu, ci doar sa masor cateva tensiuni si sa am oarece simetrie intre ramurile de alimentare. E clar ca daca la alimentare, un rail e tras in jos mult mai mult decat celalalt, e posibil sa am o problema si pana nu ma lamuresc, n-am ce sa caut cu alimentarea mare. Editat Decembrie 22, 2017 de matzah Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum