GEO 53 BN Postat Decembrie 7, 2017 Autor Partajează Postat Decembrie 7, 2017 (editat) In ultimile saptamini am avut de-a face cu posta Romana. Ce pot sa va spun e ca acolo domneste o stare de lehamite. Toata lumea-i fitilita, nervoasa. Multi,foarte multi care vin cu tot felul de reclamatii. La ghiseul Relatii cu publicul,este coada-n permanenta. Saraca femeie de la ghiseu,nu stiu cum face fata. Factorii postali isi fac treaba de mintuiala. Multi oameni reclama lipsa de interes si treaba facuta de mintuiala a factorilor postali. Am vazut o femeie care a fost nevoita sa mearga pina la Timisoara,la posta, pentru ca la ei in in localitate nu mai este factor postal. Dintre toti,pensionarii ce sint mai relaxati. Merg la posta sa-si plateasca facturile si sa mai ''socializeze''. Ceva ,ceva urmeaza sa se-ntimple,n-are cum sa mai mearga asa. Dupa atmosfera care domneste si dupa cum merg treburile pe acolo,nu miroase-abine Editat Decembrie 7, 2017 de GEO 53 BN Link spre comentariu
gauss Postat Decembrie 7, 2017 Partajează Postat Decembrie 7, 2017 Nu numai la Posta ... Link spre comentariu
doru3160 Postat Decembrie 7, 2017 Partajează Postat Decembrie 7, 2017 Ne ajunge din urma ''binele'' promis in campanie.Anul asta n-au reusit mare lucru,ca nu i-a lasat statul paralel,dar de la anul viitor...ehei,vedem noi trai pe vatrai.De asta niciodata nu e bine sa spui,mai rau de atat nu se poate.Totdeauna optimistul te va contrazice,ba se poate. Link spre comentariu
GEO 53 BN Postat Decembrie 7, 2017 Autor Partajează Postat Decembrie 7, 2017 (editat) Ne ajunge din urma ''binele'' promis in campanie.Anul asta n-au reusit mare lucru,ca nu i-a lasat statul paralel,dar de la anul viitor...ehei,vedem noi trai pe vatrai.De asta niciodata nu e bine sa spui,mai rau de atat nu se poate.Totdeauna optimistul te va contrazice,ba se poate. LIKE!! O sa ne iasa pe nas, binele promis. Baieti! Faceti-va din timp gauri la curele sa nu va treziti brusc cu pantalonii-nvine! Eu deja mi-am facut ,asa preventiv. Intotdeauna, cind romanul a ajuns la greu ,a zis ''doamne fereste de mai rau''. Dupa ce a facut si mai rau, a zis tot asa. In concluzie pentru roman niciodata nu va fi mai rau pentru ca se obisnuieste repede cu raul. Editat Decembrie 7, 2017 de GEO 53 BN Link spre comentariu
Spitfire Postat Decembrie 7, 2017 Partajează Postat Decembrie 7, 2017 Eu am dat o ciocolata de 5 lei+nr. de mobil la oficiul postal, si cand primesc un colet imi da functionara SMS pe mobil, aviz nici nu mai imi trimite, nu are rost. Link spre comentariu
GEO 53 BN Postat Decembrie 7, 2017 Autor Partajează Postat Decembrie 7, 2017 Eu am dat o ciocolata de 5 lei+nr. de mobil la oficiul postal, si cand primesc un colet imi da functionara SMS pe mobil, aviz nici nu mai imi trimite, nu are rost. Ferice de tine! Link spre comentariu
Romica_t Postat Decembrie 7, 2017 Partajează Postat Decembrie 7, 2017 Eu am invitat-o duminica la masa. Link spre comentariu
GEO 53 BN Postat Decembrie 7, 2017 Autor Partajează Postat Decembrie 7, 2017 Eu am invitat-o duminica la masa. Pe cine? Pe cea de la posta? Link spre comentariu
dany_cta Postat Decembrie 7, 2017 Partajează Postat Decembrie 7, 2017 (editat) Eu am invitat-o duminica la masa. Tocmai acolo a ajuns "atentia" pentru a primi niste avize ??? O ciocolata, o atentie acolo mai mergea, dar n-am de gand sa ofer si altfel de servicii in schimbul avizelor. Deci e clar, nu mai cumpar nimic din China... Editat Decembrie 7, 2017 de dany_cta Link spre comentariu
caesar07000 Postat Decembrie 8, 2017 Partajează Postat Decembrie 8, 2017 astept si eu sa aflam cu totii firma de curierat care preia colete simbata si livreaza luni! chiar va rog, ar fi ceva extrem de util, adesea am avut nevoie sa cumpar sau sa expediez ceva in WE. salut. la pitesti duc eu coletele sambata la sediul fan curier si acestea sunt livrate luni. probleme sunt cu fan curier la cluj si in alte cateva zone, dar in restul se misca destul de bine. Link spre comentariu
Marele Savant Postat Decembrie 8, 2017 Partajează Postat Decembrie 8, 2017 Multam de info! inseamna ca ori cei din motru nu au chef sa primeasca colete simbata ori ca serviciul este disponibil numai in orasele mari! voi intreba luni! Link spre comentariu
Ion_Bumbu Postat Decembrie 8, 2017 Partajează Postat Decembrie 8, 2017 Probabil ultima. Link spre comentariu
Vittorino Postat Decembrie 29, 2017 Partajează Postat Decembrie 29, 2017 Scuze ca intervin si eu aici... Stie cineva cu prin ce curier se expediaza componentele comandate pe Mouser Electronics si respectiv DigiKey? Inca stau in dubii daca sa comand din RO sau sa rog pe un prieten din Germania sa-mi comande si sa astept pana de Paste cand acesta se intoarce in RO. Multumesc pentru intelegere. Link spre comentariu
Vizitator Postat Decembrie 29, 2017 Partajează Postat Decembrie 29, 2017 De obicei scrie pe site cu ce livreaza. Cauta pe la taburile de sus sau de jos. Nu stiu cum e site-ul facut. Gasesti ceva de genul "livrari" "comenzi", etc. Link spre comentariu
Romica_t Postat Decembrie 29, 2017 Partajează Postat Decembrie 29, 2017 Scuze ca intervin si eu aici... Stie cineva cu prin ce curier se expediaza componentele comandate pe Mouser Electronics si respectiv DigiKey? Inca stau in dubii daca sa comand din RO sau sa rog pe un prieten din Germania sa-mi comande si sa astept pana de Paste cand acesta se intoarce in RO. Multumesc pentru intelegere. Sunt aduse de FedEx (prin fostul TNT la noi in tara, pe care i-au achizitionat recent). Link spre comentariu
Postări Recomandate