Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Posta si serviciile prestate.....

Postări Recomandate

Vizitator

Sunt foarte ieftini pe  urierat internațional, la privat e undeva pana la 1kg 250 lei, la posta am dat 50 lei deci... nasol e timpul de așteptare, dacă îl pierd sau îl fura.... 

Am sunat sa reclam coletul, ma întreabă postarita datele și ma intreaba unde stau când ii zic ca București face o pauza.... îmi spune sa aștept pana mâine dacă nu dau ăștia semn, ultimul pe 30 cu mențiunea ca a plecat spre of poștal, sa cerem detalii mai multe de la centrul de sortare, sa nu îl fi pierdut furat mie teama sau mai rău să se trezească vreun milițian sa caute prin el... 

Link spre comentariu
Vizitator

Dacă mai ajunge... Oricum am făcut gura pe PayPal, discutat și am promis ca aștept nitel deja sunt în a 3 săptămâna, astia habar au cum stau lucrurile în România :nebunrau:

Link spre comentariu

Io am comandat pe ebay.de o mulineta de 199 EU... si am primit o mulineta, aceeasi firma da` alt model de 299 EU.

I-am scris aluia ca i-o trimit inapoi da` daca suporta el si pretu` de intors cu aia gresita si de trimis inapoi cu aia corecta... asa c-o zis "sa fiu sanatos"... win / "win" situation :) 

Link spre comentariu

Mareșalule, sa știi ca ambalarea coletelor este filmata și cind își dau seama ca le lipseste ceva sau au reclamație de la client pot verifica usor. 

Nu da bine la reputație sa te vadă ăștia ca păstrezi și nu anunți produse primite greșit. 

Și eu am primit produse în plus greșit dar i-am anunțat de fiecare data chiar dacă de multe ori am convenit ca nu merita sa le trimit înapoi. Am primit odată o lada întreaga de ventilatoare, 400 buc, și după ce i-am anunțat a fost transportatorul înapoi în 2 ore la mine ca să le ridice. Așteptăm un colet mic și a vetit ditamai coletul. Nici nu vroiam să-l ridic ca nu-i al meu dar avea numele meu pe el. 

Gindeste-te ca dacă tu primești o componenta în plus atunci altcineva nu o primește și așteaptă degeaba și mai trebuie sa facă și reclamație ca să-i fie trimisa din nou. Ți ti-ar plăcea situația inversa? 

Editat de sesebe
Link spre comentariu
Vizitator
Acum 13 minute, Dan85 a spus:

Nu... De fapt nu ma intereseaza. 

Acum zici, sa vad cu scot sabia, nici măcar nu am făcut-o corect! 

Link spre comentariu
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări