gauss Postat Martie 1, 2019 Partajează Postat Martie 1, 2019 (editat) La Posta , la mine - n cartier , calculatoarele au WIN XP ... , si un soft proprietar pentru chestiile specifice . Sant legate la net ... nu stiu daca informatia " postala " se duce undeva mai sus ... Si imprimante matriciale , sant mai economice si mai usor de " rupt " chitanta etc . Sant doua ... de cativa ani n - am vazut functionand decat unul , e drept , prin rotatie . P.S. - totul se termina cu un zgomot puternic , trebuie sa fii tare cu simtitoru' , si avertizat . E vorba de stampilarea " hartiei " ... Editat Martie 1, 2019 de gauss Link spre comentariu
informer Postat Martie 1, 2019 Partajează Postat Martie 1, 2019 Un software complex are un numar aproape infinit de situatii la care trebuie sa faca fata. Functie de testele care se executa (uneori partea de testare este comparabila sau depaseste implementarea) o mare parte din aceste situatii sunt acoperite iar problemele remediate... cele care nu sunt remediate si la care comportamentul software-ului este necorespunzator insa tolerabil apar in lista de bug-uri cunoscute... dar EXISTA si situatii inacceptabile care insa n-au fost acoperite de QA... din motive diverse printre care ar putea intra si incidenta redusa. Pana ce toate bug-urile sunt descoperite si remediate sau se gaseste un "work around", apare o noua versiune care introduce alte bug-uri s.a.m.d. In ce priveste procesoarele, operatiile pe care le executa sunt multe dar nu atat de multe incat sa nu poata fi testate riguros. Am amintit de silicon bugs... pana si un uC de 8 biti are in general o lista destul de consistenta care se schimba inclusiv intre versiuni ale aceluiasi procesor... un device mai complex e normal sa aiba si o lista mai lunga. Aici sunt discutii diverse si care pot divaga de la titlul topicului... atat timp cat lumea participa la ele, nu vad partea deranjanta... e bodega sau sedinta UTC? Link spre comentariu
RealAlex Postat Martie 1, 2019 Partajează Postat Martie 1, 2019 (editat) In vremurile bune, la oficiul postal de care apartin, deserveau clientii 4-5 angajate ( toate aveau peste 50 de ani ), acum am vazut maxim 2 iar paznicul ajuta la cautarea coletelor. Cred ca au pensionat fortat din personal. Cu matriciala sa zicem ca ai sanse sa adormi la coada dar cand auzi stampila aia sigur te trezesti din somn. P.S. Posibil ca stampila sa fie un instrument prin care te poate injura linistita fara ca sa fie sanctionata. Te place, pune stampila cu blandete, nu ii place figura ta, baga o stampila de sari doi metri in sus. Cei slabi de inima nu ar trebuie sa viziteze posta. Editat Martie 1, 2019 de RealAlex Link spre comentariu
gauss Postat Martie 1, 2019 Partajează Postat Martie 1, 2019 Da ... , mai ales pensionarii . Le pune ceva - n pensie , ca in bancu' ala ! ... Link spre comentariu
Vizitator Postat Mai 6, 2019 Partajează Postat Mai 6, 2019 Ce ma enervează posta.... Am un colet via deutschland și scrie de săptămâna trecută ca expediat din BSI București, culmea e ca nu e nici la oficiul poștal, unde o fi ei știu, reclama ii ciuciu..... Link spre comentariu
George Postat Mai 6, 2019 Partajează Postat Mai 6, 2019 A fost mini vacanta asta. Mai ai putintica rabdare. Link spre comentariu
Vizitator Postat Mai 6, 2019 Partajează Postat Mai 6, 2019 Răbdare... Ca e expediat din BSI pe 30 și sunt în București, merge greu masina pesemne.... Link spre comentariu
Vizitator Postat Mai 6, 2019 Partajează Postat Mai 6, 2019 Nuuu să nu răcească vreun vishay pe acolo! Ca sunt mici! Link spre comentariu
Vizitator Postat Mai 6, 2019 Partajează Postat Mai 6, 2019 (editat) Azi dimineata cand am dus coletele la posta, mi-au zis fetele de acolo ca din 1 ianuarie 2020 se termina cu buletinele, toate avizele pentru colete se vor tipari la expeditor acasa...urmand ca la posta sa duci AWB-ul si coletul. Chestia asta va fi obligatorie. Astia sunt chiar cretini? Editat Mai 6, 2019 de fluffy37 Link spre comentariu
Vizitator Postat Mai 6, 2019 Partajează Postat Mai 6, 2019 De multe ori, stand la coada la posta, am vazut oameni batrani, care abia reuseau sa completeze un buletin de expeditie, dorind sa trimita vreunui neam te miri ce haine sau altceva. Pai cum poti sa ceri unui client oarecare sa-si cumpere calculator, imprimanta, etcetc..sa isi faca AWB-ul, sincer eu nu o vad pe tzatza Floare cautand drivere pentru imprimanta pe net. Link spre comentariu
Spitfire Postat Mai 6, 2019 Partajează Postat Mai 6, 2019 Sistemul de coletarie US Mail de la americani imi pare cel mai potrivit: pui un timbru postal pe colet, scrii adresa destinatarului pe el, si-l arunci intr-un container, la orice ora, fara nici o coada, la fel ca pe o scrisoare. Daca nu e nevoie de ramburs, e foarte simplu si eficient sistemul. Ar cam fi cazul sa-l adoptam si noi, dar greu de crezut ca se va intampla asta... Link spre comentariu
gauss Postat Mai 6, 2019 Partajează Postat Mai 6, 2019 Omu' ala l - a iritat pana si pe Kramer ... Nu - i vorba , zici ca toti lucreaza la Posta ! ... Link spre comentariu
gabiz_ro Postat Mai 6, 2019 Partajează Postat Mai 6, 2019 La mine in oras s-au schimbat putin lucrurile. Astazi am avut ceva de expediat,au scos la imprimanta laser ceva,asemanator firmelor de curierat,care a fost atasat intr-un plic transparent atasat tot de ei coletului. Timp pierdut la ghiseu maxim 2 minute,la coada vreo 15 minute ca erau 5 persoane inaintea mea. Factura si chitanta ce le-am primit tot la imprimanta laser au fost imprimate. Despre preturi,coletul avea 2,05Kg valoare declarata 50 lei,a costat 7,10 lei. Link spre comentariu
gauss Postat Mai 6, 2019 Partajează Postat Mai 6, 2019 (editat) La mine avizele se scriu inca de mana , de expeditor . Ca si formularul de trimitere , si partea de ( eventual ) ramburs . Imprimanta e matriciala , cu hartie la rola , o mai ajuta si cu mana ... , chitanta se scrie la PC dintr - un soft cu zeci de ferestre si optiuni ... , dureaza un pic pana navigheaza prin el . Preturile sant intr - adevar mai mici ca la alti agenti de curierat , dar drumul ( pana la ... , de ambii participanti ) si cozile te omoara . Cateodata la propriu ... Pentru 15 lei " economie " , pierd cel putin o ora , indiferent de operatiune ... , basca drumul ( abaterea ... ) . Editat Mai 6, 2019 de gauss Link spre comentariu
Postări Recomandate