Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Posta si serviciile prestate.....

Postări Recomandate

Dani (chiar daca vad ca ai editat ) singurul care are ceva cu tine pare ca este SSB-ul din zona Moldovei, in rest fiecare si-a spus parerea lui formata din relatia cu personalul de la PR. Dupa cum spuneam mai sus, balanta o inclina angajatul, iar tu se pare ca ai parte de niste angajati mai lenesi .... 

Link spre comentariu
24 minutes ago, Dan85 said:

Si angajatul e om si poate avea reactii adverse fata de client, chiar daca nu-i corect. Daca danny de la Constanta, se stieeee :rege, defileaza pe acolo ca pe aici, e normal sa i se intample toate nenorocirile.:rade:

Vorbim de un sediu care deserveste cateva zeci de mii de localnici. Nici eu nu le stiu pe ele desi sunt cateva. Dar daca cine stie ce motive personale le fac sa se comporte asa, oare nu este si asta o alta lipsa de profesionalism ? Nu am nici un fel de probleme cu toti ceilalti provideri de servicii.

Asta doar imi confirma teoria sa te feresti de romani. Probabil alceasi om de mai sus, daca te-ai plange ca ti-a furat portofelul prin autobuz te-ar acuza pe tine pentru ca il purtai la tine in loc sa il lasi acasa, hotul e nevinovat, e vina ta - de ce nu l-ai lasat acasa ??

Link spre comentariu
On 2/27/2019 at 1:09 PM, Spitfire said:

. Probabil DHL-ul va servi ca desert si Posta Romana. Oricum, mult n-o mai duce, structura invechita, organizarea aberanta, management-ul defect isi spun cuvantul.

Posta Romana are sedii proprii. Foarte multe...in majoritatea localitatilor. E o imbucatura prea mare chiar pentru DHL.

Link spre comentariu

Sincer nu știu câte sedii proprii are PR dar știu sigur că au început să închidă oficii poștale chiar și din orase, deci îmbucă tura mare începe să devină mai mica.

@dany_cta faptul că nu îți dau dreptate nu înseamnă că nu înțeleg limba romana sau că te fac mincinos. 

Cine nu te pupa in fund nu înțelege limba romana?

Editat de Stefan.
Link spre comentariu
8 hours ago, Spitfire said:

Chiar o fi fost vis...:rade:e cam nonsens ce ati scris acolo, cu serverul ala...

Nu e un nonsens ce spune @sesebe, daca ii acordam premiza ca nu intelege ce este un RTOS sau ce cerinte are un control industrial.

Ii vom explica din nou, caci nu e prima oara cand aduce in discutie acele Pentium-uri care erau doar "terminale".

Acele Pentium-uri rulau Windows. Windows nu e un RTOS si deci nu sunt potrivite controlului unui proces industrial. Puteau sa alea cele mai tari computere din lume... cata vreme rulau Windows erau inferioare acelui supercomputer romanesc pe 1 bit.

Link spre comentariu
47 minutes ago, Dan85 said:

Ce treaba are natia cu faptul ca una e tuta si lucreaza la posta?   Care nationalitati sunt de recomandat, ca la Constanta ai de unde alege. 

Treaba nu era direct cu angajata postei, ci cu cei care ii iau apararea. Eu nu ma iau de angajata postei, nu am jignit-o, nu am facut-o tuta, nu am zis absolut nimic de ea, de care ea ? nici macar n-am zis de vre-o angajata anume, doar am prezentat modalitatea cum functioneaza posta romana la mine, modalitate confirmata si de alte persoane. In schimb sunt romanasi pe care ii mananca limba, care nu stau aici, nu cunosc cum functioneaza oficiul unde ma duc eu, in schimb sunt pusi pe contradictii cand clar habar nu au de situatie. Si altii care gasesc tot felul de scuze aberante in loc sa accepte ca habar nu au despre ce vorbesc in cazul de fata. Poate de romanii astia vorbeam eu.

2 minutes ago, Thunderer2018 said:

Nu e un nonsens ce spune @sesebe, daca ii acordam premiza ca nu intelege ce este un RTOS sau ce cerinte are un control industrial.

Ii vom explica din nou, caci nu e prima oara cand aduce in discutie acele Pentium-uri care erau doar "terminale".

Acele Pentium-uri rulau Windows. Windows nu e un RTOS si deci nu sunt potrivite controlului unui proces industrial. Puteau sa alea cele mai tari computere din lume... cata vreme rulau Windows erau inferioare acelui supercomputer romanesc pe 1 bit.

Nu exista Windows pe vremea aia nici la faza de proiect. Cred ca vorbim de MSDOS si CP/M

Link spre comentariu

@dany_cta cind a apărut Windows-ul și cind a apărut procesorul Pentium? Nu-i necesar sa-mi raspunzi, este suficient numai sa te interesezi pt cultura ta generala, asta dacă nu știai deja și ți-a scăpat numai referirea la calculatoarele Pentium. 

@Thunderer2018 are perfecta dreptate.

Una este un calculator de proces ce trebuie sa lucreze realtime și alta este o stație ce rulează Windows care numai realtime nu este. 

Link spre comentariu

Buna

Vad discutii aprinse despre Win.

Sa nu uitam ca multi ani vedeam peste tot ecrane albastre cu multiple

ferestre in FoxPro.In toate firmele.

Nu stiu daca rulau sub Windows sau sub Dos.

In firme cu bani "putini" rula chiar NC"Norton Commander" pentru

incepatori.(Chiar mi-e dor de el,primul PC avea 2 Mb Ram si HD 20 Mb

asa ca utiizam DN,Dos Navigator care avea cca 1 MB fata de NC cu cca 4 MB).

Trecem la ontopic,la Dej nu sunt calculatoare decat pentru facturare.

Sunt cautate coletele manual si doar facturarea este pe PC.Sunt ceva P3

din alte vremuri,am lucrat pe ele acu'multi ani si tot acelea sunt.

Spor tuturor.

Alex

Link spre comentariu

Procesorul Pentium o mai ia razna ... cu Windows sau alt S.O. Ma rog , macar cele mai primitive . Exemplu documentat , accidentul aviatic de la Balotesti . Zborul TAROM 371 , aeronava Airbus A310 - 324 . Avea instalat unul din primele FADEC - uri , un calculator pentru gestionarea regimului motoarelor , si a altor parametri , si automatizarea comenzilor . Cam facea figuri ... aleator , la zile sau saptamani . Inclusiv echipajul care a murit , alaturi de toti calatorii , mai avusese parte de senzatii tari , cu ceva timp inainte , la coborarea pentru aterizare pe aeroportul Orly , Paris . In bunul stil romanesc , se pasa ( defectiunea ) de la un echipaj la altul ... la verificari totul era O.K. Ancheta n - a suflat nimic despre ... , numai ca dupa accident Airbus a emis avertizari , a schimbat etc . Pentium o lua razna la calculele cu virgula mobila , se bloca intr - o bucla continua . In fine ...

P.S. - apropo de calculatoare de proces . Primul care l - am vazut ( demn de acest nume ) a fost un TDC - 2000 ( mai exista si astazi , variante modernizate ) . Produs de Honeywell , instalat la C.P. Brazi , Ploiesti . La instalatia IPB 2 . ( izopropil - benzen , folosit la producerea fenolului si acetonei , la instalatia FA 2 ) . In anul 1979... N - a functionat niciodata ... , ma rog , instalatia ( vreo 60 de bucle de automatizare ) n - a fost niciodata condusa in regim automat . Au ramas comenzile vechi , dublate de cele in paralel ( regim manual ) de la TDC . Nici acestea folosite , din motive ( mai multe ) . Majoritatea obiective . Unul , major , a fost ca instalatia ( automatizarea procesului ) a fost proiectata clasic , cu aparatura individuala distribuita ) . Atasarea calculatorului nu prea a reusit ... , oricum instalatia era pretentioasa si in regim clasic . Urmatoarea tentativa a fost ( tot cu TDC ) la instalatia Polietilena 2 , licentiata de italieni . Cea mai mare din Europa ... , n - a functionat niciodata , materia prima ( etilena ) trebuia furnizata de instalatia de piroliza din Combinatul Petrochimic Teleajen . Cea cu explozia , soldata cu zeci de morti . In fine ... 

Link spre comentariu

Parerea mea este ca un procesor care nu-i defect si-i exploatat corespunzator (tact, temperatura etc.) n-o ia razna.. daca ar face asta eu cred ca ar fi inutil.

Sigur ca exista "silicon bugs" dar alea se cunosc.

In schimb soft-urile care ruleaza pe un procesor o iau razna mai des sau mai putin des.

Personal nu mi se pare deloc inexplicabil la viteza cu care apar noi variante de programe, la zecile si zecile de layer-e` si framework-uri insuficient testate si cu bug-uri unele cunoscute altele nu etc. etc.

Editat de informer
Link spre comentariu

Pentium o lua razna la calculele cu virgula mobila , se bloca intr - o bucla continua "

Asta am scris ... , si - mi asum . Nu e concluzia mea ( m - as bucura sa fiu asa " tare " ) , ci a Airbus . A schimbat ce era de schimbat ... si nu s - a mai intamplat . Poate fi ceva software , ca o presupunere obiectiva . Ce e curios ... , stiu ca softurile merg sau nu . Sau exclusiv ... , adica nu stiu sa fie softuri care la rulaje diferite ( in aceleasi conditii ) sa aiba comportamente diferite in mod aleator . Fie ele si daunatoare ...

Editat de gauss
Link spre comentariu
Acum 25 minute, informer a spus:

Parerea mea este ca un procesor care nu-i defect si-i exploatat corespunzator (tact, temperatura etc.) n-o ia razna.. daca ar face asta eu cred ca ar fi inutil.

Sigur ca exista "silicon bugs" dar alea se cunosc.

In schimb soft-urile care ruleaza pe un procesor o iau razna mai des sau mai putin des.

Personal nu mi se pare deloc inexplicabil la viteza cu care apar noi variante de programe, la zecile si zecile de layer-e` si framework-uri insuficient testate si cu bug-uri unele cunoscute altele nu etc. etc.

Buna

Aici gresesti.

Vezi problema P1 60 si 66 Mh.

Care chiar au luat-o razna la ceva impartiri.Problema era cunoscuta chiar de Intel si au facut-o 

publica abia cand le-a ajuns cutitul la os.Scandalul a fot urias(bineanteles),dar versiunile ulterioare

nu au mai avut aceeasi problema.

Spor tuturor.

Alex

P.S.Din pacate putini useri de pe forum stiu ce inseamna un sistem de operare inainte de WinXP,WinMe,Win98,Win95,Win3.1 si

mai ales DOS.Ce sa vorbim de ceva neconventional,de exemplu Linux?

Link spre comentariu
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări