Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Posta si serviciile prestate.....

Postări Recomandate

1 minute ago, Stefan. said:

La oficiul de cartier îți cere avizul? :rade:

Absolut orice colet intern sau extern îl pot ridica de la oficiul din cartier fara aviz.

La oficiul vama îmi cere mereu avizul dar de câteva ori nu am așteptat sa vina avizul și le-am zis: am pierdut avizul, ce e de facut? După ce le-am dat numărul de urmărire a durat 30 de secunde sa afle numărul trecut pe aviz.

Dupa ce am specificat clar, ce rost are discutia in continuare ?

Vino tu sa il ridici si iti dau o lada de bere, dar daca nu mi-l da, imi dai tu o singura bere inapoi ?

Am specificat clar: fara aviz nu primesti nimic, nu vorbeste nimeni cu tine ! Si nu este singura data cand specific asta. Nu intelegi limba romana ? Crezi ca peste tot este oficiul tau ? Aici se sta cate o ora la coada in mijlocul orasului, crezi ca astea stau sa ii caute pe fiecare in parte dupa nume in tot registrul lor ? Crezi ca vor sa ii obisnuiasca asa ?

Repet in caz ca nu ai inteles deja: fara aviz nu primesti coletul.

Link spre comentariu

Deja am explicat de 3 ori. Depinde de locatie. Aici, unde e ditamai coada, nu te primeste fara aviz. Nu sta nimeni la discutii. Poate ar trebui sa fac scandal pana ma da afara din sediu ? Sau cum altfel sa fac ? Am facut plangeri cu alte ocazii.

In Constanta, la oficiul 2, NU TE PRIMESTE FARA AVIZ !  In alte parti nu ma intereseaza, am vazut ca sunt cazuri in care sunt si sunati acasa respectivii, aici nu se intampla asa ceva. Eu nu pot sa ridic coletul din alta parte deci nu conteaza cum e in alta parte.

Editat de dany_cta
Link spre comentariu

Nu exista noțiunea de "trebuie musai", ei sunt obligați să îți caute coletul chiar daca ai sau nu ai avizul deoarece avizul nu este cu confirmare de primire.

Daca nu știi să te impui in fața unui funcționar plătit din banii tai asta e altă problema.

@dany_cta sa vin până la Constanța să îți ridic coletul tau? Îmi poți da si 50 lazi de bere că tot nu vin. Daca nu știi să procedezi nu înseamnă că eu nu înțeleg limba romana.

Am stat la cozi la vama mai mult de o oră și uneori de la ora 7 jumate dimineață (erau deja 5 persoane înaintea mea). Așa că mai bine ai plimba ursul cu faptul că nu se poate.

Crede-mă pe cuvânt că în țara asta se poate orice, mai ales când vine vorba de un funcționar al Poștei Române.

L.e: Dany nu te mai da cu curu de pamant că ai explicat de trei ori, am înțeles din prima că o tanti de.la posta te face cum vrea ea.

Editat de Stefan.
Link spre comentariu
Citat

Nu exista noțiunea de "trebuie musai", ei sunt obligați să îți caute coletul chiar daca ai sau nu ai avizul deoarece avizul nu este cu confirmare de primire.

Si la mine e loterie cu avizele, insa iau coletul doar cu CI fara probleme.De fapt ma stiu doamnele de acolo si e motiv de hlizeala cand am aviz (se mai intampla sa mai vina cateodata, dar foarte rar).Daca era sa iau doar coletele pt care am primit aviz, mai mult de jumate se intorceau retur, iar pt cealalta jumate plateam taxa de magazinaj.

Editat de doru3160
Link spre comentariu

Aruncat afară? :rade:  Nu cumva cineva a și fost arestat din cauza că.si-a cerut coletul?

Daca tu știi să te impui doar cu scandal atunci e.clar.

Citat Dany_cta:

crezi ca astea stau sa ii caute pe fiecare in parte dupa nume in tot registrul lor ? Crezi ca vor sa ii obisnuiasca asa ?

Sunteți în epoca de piatra daca numărul de urmărire îl caută în registru.

Pana și prăpăditul oficiu din cartier are un PC și il caută instant (tot într-un registru dar electronic) și astfel afla tot ce are nevoie pentru a înlocui avizul fata probleme.

Dacă toți oamenii nu ai aviz atunci e o problema și factorul poștal trebuie reclamat.

Tu îmi spui că dacă pierzi avizul sau îl bagi la spălat sau poștașul îl pune în altă cutie rămâi fără colet? Povesti domnule, povesti.

Mai ai puțin și te milogești de aia de la posta: hai va rog să mă scuzați, îmi dati si mie coletul va rog frumos?

Editat de Stefan.
Link spre comentariu
3 hours ago, Stefan. said:

Aruncat afară? :rade:  Nu cumva cineva a și fost arestat din cauza că.si-a cerut coletul?

Daca tu știi să te impui doar cu scandal atunci e.clar.

Citat Dany_cta:

crezi ca astea stau sa ii caute pe fiecare in parte dupa nume in tot registrul lor ? Crezi ca vor sa ii obisnuiasca asa ?

Sunteți în epoca de piatra daca numărul de urmărire îl caută în registru.

Pana și prăpăditul oficiu din cartier are un PC și il caută instant (tot într-un registru dar electronic) și astfel afla tot ce are nevoie pentru a înlocui avizul fata probleme.

Dacă toți oamenii nu ai aviz atunci e o problema și factorul poștal trebuie reclamat.

Tu îmi spui că dacă pierzi avizul sau îl bagi la spălat sau poștașul îl pune în altă cutie rămâi fără colet? Povesti domnule, povesti.

Mai ai puțin și te milogești de aia de la posta: hai va rog să mă scuzați, îmi dati si mie coletul va rog frumos?

Tu chiar nu intelegi limba romana. Vezi ca nu sunt singurul in situatia asta. Citeste mai sus.

Ai impresia ca lucrez la posta ? Inainte sa deschizi gura de ce nu te duci acolo sa numeri cate calculatoare au la fiecare ghiseu ? Sau tu sti mai bine decat noi ?

Pentru unii e chiar greu sa priceapa ca nu totul este ca la ei si sa inteleaga limba romana. Niciodata in viata mea nu m-a cautat pe vre-un calculator, nici la posta, nici la vama. Tu poate traiesti in alte locuri sau poate alte timpuri, nu in Romania anilor 2020.

Da, daca ai pierdut avizul sau nu l-ai primit, astepti reavizarea. Daca ai pierdut-o si pe aia, ai pierdut coletul. PUNCT !

In loc sa stai sa te contrazici aici pe un lucru pe care NU il cunosti (tu nu locuiesti aici, nu aparti de oficiul postal de care vorbesc eu) daca puneai mana pe google si cautai vedeai ca sunt multi in situatia asta. Dar preferi sa stai sa te contrazici in loc sa te documentezi si sa inveti, si sa pretuiesti angajatii unde te duci tu ca nu isi bat joc de tine si stau sa te caute dupa nume, nu peste tot se intampla.

Link spre comentariu
Acum 4 ore, dany_cta a spus:

Niciodata in viata mea nu m-a cautat pe vre-un calculator, nici la posta, nici la vama. 

Ia arata-le treaba asta. Spune-le ca de-aia curierul traieste mai bine. Nu e coada la el la birou niciodata si de plictiseala chiar isi permite sa vina la usa fiecaruia cu coletul. Poti sa le intrebi de unde gasesc hartie pentru masina de scris? Sau poti sa le rogi sa iti arate bicepsul lucrat pe stampila aia cu coada lunga pe care o aplica cu atata ura incat se aude in toata posta procesul inutil de stampilare?

Screenshot_20190228-053550.jpg

Link spre comentariu
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări