Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Posta si serviciile prestate.....

Postări Recomandate

Acum 4 ore, Director a spus:

Asigurarea e fix un rahat. Am declarat valoare, am platit-o si cand s-a spart coletul am luat-o in mana, tot eu sunt de vina, zice posta. Ca de ce nu a bifat magazinul de la care am cumparat, "fragil". Deci magazinul a vandut, eu am platit produse plus transport, marfa irecuperabil avariata, nimeni nu e de vina, nici ala care a trimis, nici ala care a transportat. Distractia se plateste la destinatie, adica fraierul de serviciu.

dv. ca destinatar al coletului, nu puteati declara nimic! iar vinzatorii, de obicei declara valori foarte mici, mult su valoarea reala! sint asa de rare pierderile incit le convine sa riste!

Link spre comentariu

Vina nu apartine in totalitate transportatorului. Am vazut entuziasti care mi-au trimis afisaj pentru Samsung Galaxy j730 ambalat in doua straturi de folie cu bule, apoi invelit in factura si bagat in plicul de la Fan C. Afisajul este din sticla, are grosimea de 2mm, masoara aproximativ 140*70mm Paradoxal a ajuns intreg. Altadata, la oficiul postal, cineva s-a prezentat cu un monitor LCD intr-o sacosa de rafie. Avea si eticheta ''Fragil".

Link spre comentariu

Macar in sacosa de rafie se vedea ce e, si nu se mai indura sa-l arunce...:rade:

Am trimis si eu tub de osciloscop si tub de tv Sport, si au ajuns intregi.Cel putin tubul de osciloscop stiu ca s-a plimbat dus-intors, nu mai retin cui i-am trimis de pe forum, dar a mers pana prin vestul tarii si inapoi fara probleme. Toata treaba e din ambalaj, si dupa aia, restul tine de un strop de noroc.

Editat de doru3160
Link spre comentariu
Acum 1 oră, doru3160 a spus:

De regula, unui angajat pe post de incarcator descarcator ii trec prin mana cateva sute bc pe zi. La mintea lui, toate sunt la fel. Mai rau e de cei care isi inchipuie ca in aceste functii sunt angajati numai indivizi cu studii academice, cu o inalta constiinta civica.

E, uite de-aia o sa mi se rupa si mie de soarta postasilor. De la mine vor vedea cat mai putin spre deloc bani si atentie. Inclusiv pensia daca o sa o apuc, o voi incasa pe card. Voi face orice sa ii sar din schema vietii mele. Si daca se aduna mai multi ca mine, le va fi greu si lor. 

Editat de Vizitator
Link spre comentariu
Acum 54 minute, Director a spus:

E, uite de-aia o sa mi se rupa si mie de soarta postasilor. De la mine vor vedea cat mai putin spre deloc bani si atentie. Inclusiv pensia daca o sa o apuc, o voi incasa pe card. Voi face orice sa ii sar din schema vietii mele. Si daca se aduna mai multi ca mine, le va fi greu si lor. 

Iti inteleg supararea, dar nu vad ce legatura au postasii cu manevrarea coletelor.  Astia iti aduc cel mult avizul...ma rog, poate ai tu motivele tale.:rade:

Link spre comentariu

Dom' Director, ai văzut vreodată cum se manipulează bagajele pe un aeroport ? Aș îndrăzni să zic pe orice aeroport deși știu că este o generalizare pe care nu o pot susține. 

Și ăia nu sunt angajații Poștei Române . 

PS  Și dacă n-ai văzut cum se manipulează, ți-ai văzut - bănuiesc - bagajele înainte și după . 

Link spre comentariu
Acum 13 ore, doru3160 a spus:

Iti inteleg supararea, dar nu vad ce legatura au postasii cu manevrarea coletelor.  Astia iti aduc cel mult avizul...ma rog, poate ai tu motivele tale.:rade:

Postasi egal angajatii postei. Vazuti si nevazuti.

Acum 13 ore, UDAR a spus:

Dom' Director, ai văzut vreodată cum se manipulează bagajele pe un aeroport ? Aș îndrăzni să zic pe orice aeroport deși știu că este o generalizare pe care nu o pot susține. 

Și ăia nu sunt angajații Poștei Române . 

PS  Și dacă n-ai văzut cum se manipulează, ți-ai văzut - bănuiesc - bagajele înainte și după . 

Am vazut si bagajele si manipularile. Acolo e altceva, sunt trolere nu cutii de carton lipite cu scoci sau pungi cu bule. Un troler poate avea si armatura metalica ai de regula are boarfe in el, casantele in mijloc. Eu sa pun.

Link spre comentariu

Personal nu am avut probleme cu posta,in schimb cu maimutoii de la firmele de curierat da si de mai multe ori.Avantajul ca pot sa ridic coletul dupa o zi sau doua de cand a ajuns expedierea si faptul ca nu trebuie sa stau planton n'spe ore  cand are  chef sa vina curierul cu expeditia,pentru mine este foarte important.Din partea mea firmele de curierat(cica rapid)sa se faca praf si pulbere...daca vreau curierat rapid ma urc in masina si rezolv problema in cateva ore.Firme de curierat rapid...mofturi...

Editat de Vizitator
Link spre comentariu

Ultima situație neplăcută am avut-o culmea cu un curier destul de titrat la noi ....,,FanCourier,,.Am comandat un ceas de mână la o firmă din Cehia, iar a doua zi era în țară.Dar a mai durat cinci zile să ajungă la mine, iar când am sunat reprezentantul local, mi-a spus că trece el când are drum spre Craiova fiindcă nu mai are colaboratori în zonă care să-i ducă pachetele mici....m-am jurat că nu mai apelez la FanCourier niciodată, culmea e că magazinul unde am comandat mai avea și alți curieri opționali (Urgent Curier, DPD), dar nu mai avusesem probleme că ăsta până acum...

Cu Poșta Română nu am avut neplăceri, dar am cerut ambalare serioasă și am ambalat serios când am trimis cu ei.Din China nu mi-a întârziat mai mult de o lună niciun pachet și nici nu am avut dispute cu chinezii, actualul poștaș mi-a adus acasă toate nimicurile comandate de fiecare dată, nimic de reproșat...

Editat de validae
Link spre comentariu

Și eu am avut experiențe neplăcute cu fancurier, plus că la mine în sat nu ajung decît cu taxă suplimentară, așa că dacă sunt forțat să primesc ceva prin ei, aleg să ridic de la sediu lor din oraș. În schimb îmi place GLS-ul cu care îmi vin pachetele de la TME, vin oriunde, se mișcă repede, nota 10. Cu poșta la mine în sat e nasol programul, 08:30-12:30. Eu nu ajung la poștă decît în concediu, cu asemenea program.

Editat de x_dadu
Link spre comentariu
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări