Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Posta si serviciile prestate.....

Postări Recomandate

Sper ca nu te-au mai chemat si aia de la vama sa vada ce e in colet.

Mai nou eu trebuie sa ma duc joia la posta sa se uite vama in pliculete mici de 3$ si sa le dau o poza pe hartie cu ce am comandat. Culmea e ca nu la toate pliculetele ma cheama. Cica doar alea care au nu stiu ce urmarire.

Editat de maxente
Link spre comentariu
On 12/5/2017 at 9:42 PM, GEO 53 BN said:

Am deschis topicul asta pentru a vedea citi dintre voi a-ti avut de-a face cu Posta Romana si daca a-ti fost multumit de servicii.

Lucrurile trebuie sa fie indreptate, dar in niciun caz sa nu se desfiinteze Posta Romana. Este bun national. 

Link spre comentariu
Acum 34 minute, VAX a spus:

Lucrurile trebuie sa fie indreptate, dar in niciun caz sa nu se desfiinteze Posta Romana. Este bun national. 

E un bun de slaba calitate. Eu sincer imi doresc sa scapam de ei. Practic, mie de ce sa mi se rupa de soarta lor cand lor li se rupe de calitatea serviciilor prestate. Concurenta, faci fata, supravietuiesti, nu faci fata, te reorientezi.

Link spre comentariu
31 minutes ago, Director said:

Eu sincer imi doresc sa scapam de ei. 

Asta este marele defect al romanilor, ca sunt total dezbinati si nu au proiecte comune. Sunt de un individualism vecin cu animalismul. Au distrus bunurile comune (instalatiile de irigatie, cladirile de la garile desfiintate, tot ) Romanii se tin in frau doar cu parul (cu pusca la spate - ca in regimul stalinist, cu teapa - ca pe timpul lui Tepes). De asta nici n-au fost in stare sa edifice un imperiu, cum au facut alte popoare. De la taranismul din ei li se trage. Au fost sclavi pe plantatie prea mult timp, nu s-au emancipat, au trait la limita existentei. Desi au inteligenta nativa, sunt fara preocupari intelectuale, ii intereseaza doar ce mananca, sa se plimbe si sa se dea mari (am bani si am valoare...).

In loc sa lupti pentru indreptarea lucrurile, dumneata vrei sa te pui in patru labe la niste particulari, in general straini.

Link spre comentariu

Eu vreau sa platesc un serviciu si sa beneficiez de calitate. Mi se rupe daca posta nu ofera calitatea strainului. Cine presteaza, primeste. Eu sunt client si pentru unii si pentru altii, dar se aleg cu banii mei doar cei care stiu sa ma trateze cu respect, ca pe un client, nu ca pe un fraier.

Link spre comentariu
16 minutes ago, Dan85 said:

Mi-au trecut prin mâna jumătate din imobile, si știu bine care-i situația reală. 

Ce ai facut pentru binele comunitatii din care faci parte ? Sunt convins ca ti-ai tras partea, dupa cum vad ca gandesti.

Si eu sunt roman, dar mai corcit. Nu ma baga la gramada cu toate ciumele.

Link spre comentariu

A naibii căldură, iar s-au încins aluminiul de pe  chelie . Posta romana... datorita "bunei" administrări,că și alte chestii "de stat"-sinonime cu "de muls" a fost furata la greu. Multe chestii sunt anormale,de exemplu sa stai la cozi că în vremea răposatului pentru un banal colet extern ..la unicul ghișeu din județ cu program de la 9 la 14 ,marțea și joia. Sunt dispus sa plătesc orice taxe...dar programul și cozile sunt aberante.

Link spre comentariu
2 hours ago, VAX said:

Asta este marele defect al romanilor, ca sunt total dezbinati si nu au proiecte comune. Sunt de un individualism vecin cu animalismul. Au distrus bunurile comune (instalatiile de irigatie, cladirile de la garile desfiintate, tot ) Romanii se tin in frau doar cu parul (cu pusca la spate - ca in regimul stalinist, cu teapa - ca pe timpul lui Tepes). De asta nici n-au fost in stare sa edifice un imperiu, cum au facut alte popoare. De la taranismul din ei li se trage. Au fost sclavi pe plantatie prea mult timp, nu s-au emancipat, au trait la limita existentei. Desi au inteligenta nativa, sunt fara preocupari intelectuale, ii intereseaza doar ce mananca, sa se plimbe si sa se dea mari (am bani si am valoare...).

In loc sa lupti pentru indreptarea lucrurile, dumneata vrei sa te pui in patru labe la niste particulari, in general straini.

Atat ii duce pe ei tartacuta. Vor o "tara ca afara" dar cu mentalitate de Africa de Nord. Le ceri prea mult.

Eu mi-am facut un obicei din a primi si livra doar cu PR acolo unde se poate (coletarie interna). Coletaria externa prin firme private. Si eu am fost suparat mult timp pentru calitatea proasta a serviciilor lor (PR), dar in timp am vazut totusi o mica imbunatatire/punctualitate si chiar mi-am impus sa ma implic ca cetatean (probabil mai mult din spirit civic) si sa folosesc cat mai des serviciile lor pentru un beneficiu comun (cu toate riscurile asumate). Recunosc ca pana acum nu mi-au ratacit niciun colet si lucrez de 10 ani cu ei. Au fost insa intarzieri de colete si colete distruse, dar si la firmele private am patit cam la fel (ba mai rau). Daca stau bine sa ma gandesc, neprofesionalismul firmelor private m-au determinat sa reiau in considerare PR.

Editat de Vizitator
Link spre comentariu
Acum 38 minute, yo2mhj a spus:

A naibii căldură, iar s-au încins aluminiul de pe  chelie . Posta romana... datorita "bunei" administrări,că și alte chestii "de stat"-sinonime cu "de muls" a fost furata la greu. Multe chestii sunt anormale,de exemplu sa stai la cozi că în vremea răposatului pentru un banal colet extern ..la unicul ghișeu din județ cu program de la 9 la 14 ,marțea și joia. Sunt dispus sa plătesc orice taxe...dar programul și cozile sunt aberante.

Asa ziceam si eu si ce am primit? Si stat la cozi si taxe peste taxe peste comisioane.

Link spre comentariu
22 minutes ago, celtik said:

Eu mi-am facut un obicei din a primi si livra doar cu PR acolo unde se poate (coletarie interna). 

Si eu apelez la Posta Romana, in general cand comand vitamine de la magazine online. Imi vine avizul acasa si ma duc sa ridic coletul cand am timp. Prin curier rapid e nasol, ca stau blocat pana vine masina in cartier. Daca nu ma gaseste, il duce la un depozit situat la marginea orasului, unde nu se ajunge decat cu taxi. Ma costa la rupere, mai bine ma lipsesc.

Link spre comentariu
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări