Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Posta si serviciile prestate.....

Postări Recomandate

Intreb si eu off-topic, c-am vazut "on mai multe topicuri": care-i treaba cu "maimutoii"? :) 

Sunt pe toate forumurile, in toate messenger-urile etc.... banuiesc ca sunt acolo pt. ca se pot folosi....

La firma unde lucrez primim si trimitem email-uri catre firme raspandite pe tot globul... in aceste email-uri, scrise practic intre colegi dar nu "private", toata lumea foloseste din cand in cand cate un "maimutoi" ca sa "sublinieze" intr-un fel anumite propozitii sau fraze.

Desigur ca daca se foloseste un emoticon la fiecare "3" cuvinte devine putin anormal dar altfel... ? 

Sau se cheama ca "nu esti serios" daca le folosesti? :) 

Editat de informer
Link spre comentariu

"toata lumea foloseste din cand in cand cate un "maimutoi" ca sa "sublinieze" intr-un fel anumite propozitii sau fraze"

Pai tocmai asa e chestia cu smiloii, cam ca anuntul cu "zahar, sare si grasimi". Mancarea fara sare e buna de dat la porci dar nici nu trebuie sa faci exces.

morocanosul daca platea 1 LEU pentru fiecare smiloi folosit cred ca acum @Vasile avea bani sa tina forumul pe serverele de la NSA. :rade: (iar a aparut!)

Ieri, cand m-am dus sa ridic de la PR un colet eMag, iar m-am enervat pe nesimtirea acestei companii de stat.

Editat de Stefan.
Link spre comentariu

Nu-mi mai venise de mult un colet extern la poșta vamală, s-a întâmplat recent, joia trecută am fost la Constanța să ridic un colet china, un încărcător de acumulatori. de obicei îmi vin acasă, nuș ce le veni, probabil dimensiunea mai mare. La constanța e program ok, L-V 08:30/18:30. Spre deosebire de alte dăți, vameșa nu a mai vrut să deschid coletul ci să îi arăt pe telefon comanda și tracking numberul pe care l-a verificat pe colet. Pentru că multe colete vin acasă la om, nici cozi nu mai sunt la poșta vamală. am plătit TVA regulamentar, da fu bine, merita încărcătoru.

Link spre comentariu

Probbail cu incarcatorul dar nu prea era locul de poze cu incarcatoare in acest subiect, discutia despre acumulatori e aici 

@x_dadu multumesc pentru mesajul de mai sus. Luni o sa intreb la biroul vamal de ce trebuie sa faca omul 3 drumuri (posta - vama - posta) pentru a ridica un colet si in baza carui temei legal nu mai au chitantierul la vama postei Romane

Editat de Stefan.
Link spre comentariu
La 20.01.2019 la 9:45, Stefan. a spus:

Iaca uite!

:rade:

Lucreaza si ei 8 ore, insa cu publicul programul este de 7 ore, o ora fiind rezervata punerii la punct a hartogaraielor de peste zi. Au de facut fel de fel se situatii si centralizatoare. Explicatia am primit-o si eu de la o tanti, nu-mi apartine.

Link spre comentariu

La 20.01.2019 la 11:40, Stefan. a spus:

Si acum merge sa pun un emoji

Vezi ca te vede moro'...:rade:

Nu stiu cum e la voi, dar la mine in targ , la toate oficiile la care am fost, cam asta era programul.

7ore cu public, si o ora fara.N-am nimerit nici o pauza de masa sau alte alea.

Link spre comentariu

Si in Timisoara orarul era "penibil" pe vremuri la oficiul postal cu vama. Se faceau niste cozi pe scari de la etajul 2 pana la parter.

Dar au aparut o multime de articole in presa locala, reclamatii peste reclamatii etc.

Pana la urma orarul a fost modificat intr-unul MULT mai OK, cred ca s-a marit cu ceva si personalul, coletele sub $10 sunt trimise la posta normala etc.

Una peste alta, acum e bine. :)

Link spre comentariu

poate unii au program ca la oficiile din teritoriu. La mine în comună programul cu publicul la poștă este ed 08:30-12:30 că pe urmă au teren. eu numai prin vecini reușesc să-mi iau pliculețele de la chinezi care-mi vin acasă. Nu mai știu cum este acuma dar într-un timp aveau programul redus la jumătate că și leafa le era redusă la fel.

Link spre comentariu
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări