Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Posta si serviciile prestate.....

Postări Recomandate

8 hours ago, informer said:

Cat am stat in Timisoara, coletele din China veneau la un singur oficiu postal ("vama") unde in ultima vreme se cam statea la coada.

Recent m-am mutat intr-un sat "lipit de oras" si toate coletele din China sub $10 (cum sunt majoritatea de la prietenii nostri chinezi, cam indiferent ce valoare-i inauntru... :)  ) vin la singurul oficiu postal din sat.

De aici primesc o imagine cu coletul pe Whatsapp, de cate ori ajunge unul. Va vine sa credeti ca vorbesc de Posta Romana si nu-s ruda cu nimeni d-acolo? :) :)  

Zi-mi unde si ma mut si eu acolo !!

Link spre comentariu

ca sa revenim la posta ...

- Care este asemanarea dintre o blonda si o scrisoare?
- Amandoua stau la posta...

Bula se duce la posta sa trimita o scrisoare in strainatate.
>Par avion? il intreaba functionara.
Bula o priveste cu atentie si apoi raspunde decis
>Nu,nu pareti.

Editat de validae
Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...

Continuam povestea coletului plimbat pe la Bucuresti - Constata - Bucuresti - Pitesti.

Zilele trecute m-am dus la posta ghiseul vama pentru a ridica coletul si desigur constient ca trebuie sa platesc birul catre Inalta Poarta Romaneasca. Doamna de la PR imi gaseste coletul si il desface, ofiterul vamal ma intreaba ce valoare are acesta si eu raspund ca 36$ desi pe colet scria 17$. Pana aici totul normal, ca si anul tecut. Cand aude suma ofiterul vamal incepe sa recite o poezie cu un ranjet tamp: Trebuie sa mergeti la biroul vamal Pitesti pentru a prezenta dovada platii si un extras de cont al tranzactie dupa care veniti la noi cu chitanta si ridicati coletul. M-am gandit sa "comentez" ceva dar probabil imi faceam nervi degeaba, am plecat fara colet si probabil o sa fac o reclamatie inutila pentru ca nu au resigilat pachetul in prezenta mea.

Traiesc in Romania!

Link spre comentariu

Tocmai am deschis acum 5 minute raspunsul oficial al postei. Mi-au dat o mare uie. Colet cu prioripost, asigurat, spart, 0 lei despagubire. Urmeaza OPC sau instanta. Chiar nu ma joc. E vorba de un principiu aici, nu de 20 de lei. Le fac la hartii pana ii pune cineva la punct. De ce platesc asigurare?

Acum 9 minute, Stefan. a spus:

Continuam povestea coletului plimbat pe la Bucuresti - Constata - Bucuresti - Pitesti.

Zilele trecute m-am dus la posta ghiseul vama pentru a ridica coletul si desigur constient ca trebuie sa platesc birul catre Inalta Poarta Romaneasca. Doamna de la PR imi gaseste coletul si il desface, ofiterul vamal ma intreaba ce valoare are acesta si eu raspund ca 36$ desi pe colet scria 17$. Pana aici totul normal, ca si anul tecut. Cand aude suma ofiterul vamal incepe sa recite o poezie cu un ranjet tamp: Trebuie sa mergeti la biroul vamal Pitesti pentru a prezenta dovada platii si un extras de cont al tranzactie dupa care veniti la noi cu chitanta si ridicati coletul. M-am gandit sa "comentez" ceva dar probabil imi faceam nervi degeaba, am plecat fara colet si probabil o sa fac o reclamatie inutila pentru ca nu au resigilat pachetul in prezenta mea.

Traiesc in Romania!

Fa-le!

Link spre comentariu
Acum 17 ore, valivoi a spus:

Nenorocitii astia din Focsani au program la ghiseul vamal doar martea si joia intre 10 si 15,de fiecare data trebuie sa ma milogesc la patron sa ma invoiasca.De ce nu pun intr-o zi mai pe seara program zau ca nu stiu.

Doar nu vrei sa puna un program...atipic,17-20 ? Doar sunt si oameni ai muncii...BUGETARI si ar pleca acasa la ore...REZONABILE !:dsgfds "Ghinionul'' tau este ca...NU esti...BUGETAR !!:26 Nici nu cred ca ai vrea...!!:nas:

Link spre comentariu

Dar ei nu pot lucra 8 ore? Le cade mana sau care-i problema? Daca esti bugetar automat intrii la categoria asista social cu nevoi special?

Maimutoii se utilizeaza doar dupa un curs de specialitate, folosirea lor fara discernamant afecteaz grav sanatate. :rade: Iaca uite!

Editat de Stefan.
Link spre comentariu
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări