Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Posta si serviciile prestate.....

Postări Recomandate

@informer probabil ești mai norocos din fire dar asta e un caz foarte rar, probabil acolo e un angajat ce nu a rămas blocat în vechiul sistem.

O scurta perioada de timp și eu am fost informat telefonic că mi-a sosit coletul extern la oficiul din Cartier. Chestia asta cred ca era din proprie inițiativă a angajatei de la oficiul și a renunțat cand a văzut că nimeni nu apreciaza efortul și că pierde foarte mult timp cu telefoanele.

@George mulțumesc pentru numărul de telefon. Sunt la ei sa vedem daca pricep ce s-a întâmplat.

Link spre comentariu
1 minute ago, Stefan. said:

@informer probabil ești mai norocos din fire dar asta e un caz foarte rar, probabil acolo e un angajat ce nu a rămas blocat în vechiul sistem.

Am ramas si eu uimit initial da` dupa aia m-am gandit ca de fapt e mai simplu pt. un "postas" sa trimita un mesaj de pe scaunul de la oficiu decat sa scrie vechile avize si dup`aia sa umble "din casa in casa" sa le puna in cutiile postale... ca sa nu mai zic c-are si confirmarea de primire si scapa de unele reclamatii. :) 

Cica satul asta in care stau tocmai ce-a trecut de 20k locuitori, sunt curios daca sistemul se mentine... la ora asta functioneaza pt. mine de vreun an... :) .

Link spre comentariu

Posta romana, inamicul public numarul unu!!! Anul trecut, am alergat doua saptamini dupa cuponul de pensie, stind la cozi ca pe vremea impuscatului, la un oficiu deschis cu progam pentru  lăuze, de la 8 la 16, intr-un oras cu cinci industrii mari, o gramada de firmulite si firme particulare !!!

Link spre comentariu

Bine ai venit in club, si bine ca mai aveti industrii...lucru mare in zilele noastre.

Daca as avea ceva impotriva postei, asta se indreapta fix impotriva conducerii, care din dorinta de ''eficientizare'', au redus oficiile si personalul doar pt a putea incasa ei salarii nesimtite. Toate masurile luate au fost strict impotriva clientului, si n-au adus nimic bun in functionarea institutiei. Pe astia i-as castra. Cei din oficii n-au nici o vina, au ramas cu tot greul pe spatele lor, desi lumea doar pe ei ii vede ca pe oi negre.

Link spre comentariu

@George am sunat la numărul de fix din poza trimisa de tine și a răspuns o duduie amabila, mi-a spus că toate colegele sosite la ei dar din alte localități sunt retrimise la BSI, deci nu sunt singurul fraier.

Spun că a fost amabila pentru că a avut răbdare să-i dictez codul de urmărire și mi-a zis că deja coletul a fost reexpediat spre BSI București. WTF!

Anul trecut înțelesesem de la un coleg că ăia la BSI București sunt mult depășiți de volumul de munca. Ii tot înjurăm dar ce este acolo e jale.

Link spre comentariu

Eu am scris-o de mana, am cerut numar de inregistrare si astept sa vina bossul al mare la munca. Daca vad ca o lalaie, dupa 30 de zile nu am primit raspuns, chiar ma dau cu ei in stamba. Trebuie sa ii invete cineva ca au si responsabilitati si daca omul plateste sa isi asigure coletul, cu banii de asigurare ce se face? Sa plateasca pagube daca tot le produc.

Link spre comentariu

Pentru a reduce aceste intamplari nefericite, la oficiul postal am fost indrumat sa trec in adresa numarul oficiului de care apartin si codul postal al strazii.... cam asa...

... Dupa str, nr, bl, sc, ap,   ...

" Oficiul Postal 75 - OP 75 - Sect 5 - Bucuresti "

" Oficiul Postal 126 - OP 126 - Milostea - Brasov "

- vedeti cate caractere incap in caseta de awb, la aliexpress sau dupa caz la fiecare comerciant si ajustati ca sa ramana OP 126 minim in adresa.....

De fiecare data cand vin colete trecute prin BSI Bucuresti vine incercuit OP75, Practic asta e codul unde trebuie sa ajunga coletul. Apoi Oficiul ti-l distribuie tie.

Daca nu stii codul strazii tale te uiti pe factura de curent electric si e trecut acolo, sau mergi la posta de care apartii si intrebi. ( are 6 cifre )

Codul are o caseta separat in awb la comerciant si sa il puneti corect acolo.

O sa va scuteasca de multe neplaceri

.....

Posta e ca un pom

... coletele intra prin trunchi si sunt distribuite prin ramuri pana la frunze.  Tu esti o frunza din pom.  Cu cat oferi date mai clare cu atat circula mai repede coletul.

Editat de andreigradu
Link spre comentariu
Acum 1 oră, doru3160 a spus:

Bine ai venit in club, si bine ca mai aveti industrii...lucru mare in zilele noastre.

Daca as avea ceva impotriva postei, asta se indreapta fix impotriva conducerii, care din dorinta de ''eficientizare'', au redus oficiile si personalul doar pt a putea incasa ei salarii nesimtite. Toate masurile luate au fost strict impotriva clientului, si n-au adus nimic bun in functionarea institutiei. Pe astia i-as castra. Cei din oficii n-au nici o vina....

........cu exceptia catorva relicve comuniste apropiate de pensie care latra, zbiara si inca se cred centrul universului ca in urma cu 40 de ani

Link spre comentariu
Acum 2 ore, icar a spus:

Posta romana, inamicul public numarul unu!!! Anul trecut, am alergat doua saptamini dupa cuponul de pensie, stind la cozi ca pe vremea impuscatului, la un oficiu deschis cu progam pentru  lăuze, de la 8 la 16, intr-un oras cu cinci industrii mari, o gramada de firmulite si firme particulare !!!

Imi pare rau sa citesc asa ceva, dar...dupa atatia zeci de ani, nu te-ai ...obisnuit cu....statul la cozi ??:rade: Eu unul,ma cam enervez cand vad ...BUGETARII cum isi bat joc de...OAMENI care au muncit uneori in conditii execrabile si trebuie sa ...CERSEASCA atentia unei....functionare pe care o ''doare'' in fund de problemele tale..!:nerv Au o ''prima'' de ...vacanta,voucere de 300 roni(bonuri de masa),zile ..libere(multe)...etc ! Si mai zice cineva ca o duci rau in ...RO! :dsgfds

Link spre comentariu
1 oră în urmă, fluffy37 a spus:

cu exceptia catorva relicve comuniste apropiate de pensie care latra, zbiara si inca se cred centrul universului ca in urma cu 40 de ani

Recunosc, unii sunt mai ghinionisti din fire, si mai gasesc si asa ceva...padure fara uscaturi mai rar sa vezi, dar nu tai padurea pt ca un copac e uscat.

Link spre comentariu

au redus oficiile si personalul doar pt a putea incasa ei salarii nesimtite.

Exact, salariile angajatilor sunt destul de mici, pe cind sefii, oho!

dar...dupa atatia zeci de ani, nu te-ai ...obisnuit cu....statul la cozi ??

Pai asta e spilul, ca mi-a ajuns pina in git!!! Cind vad cozi, ma apuca alergia! :nervTreaba e, asa cum zici, ca au cam inceput sa-si bata joc de cetatean, si nu numai ei.

Dorule, ghinion e cind se intimpla o data, cind treaba incepe sa se repete, devine rutina! Ghinion a fost cind mi-au pirdut prima data niste acte, cind le-au pierdut si a doua oara si a treia oara, nu prea mai e ghinion, ci nepasare, indolenta. Si, ca sa dregi busuiocul, imi fluturi pe sub nas o despagubire de ...20 de lei! Ce sa fac cu ia, o pot duce la ghiseu, ca sa imi certifice ca am mai lucrat, dupa pensionare inca trei ani??? Cind mi-am transferat dosarul de pensie de la Bucuresti, la Sebes, ca ma mutasem aici, doasarul a ratatcit prin meandrele concretului postal sapte luni, de am crezut ca ramin fara pensie! Ca sa nu mai zic ca, un colet, trimis din Cluj, a ajuns la ...Alba Iulia, si abia l-am recuparat dupa patru zile si citeva telefoane. Partea faina e ca, dupa ce am venita acasa cu coletul, de la Alba Iulia, am gasit, in cutia postala, un aviz, cum ca am de ridicat coletul de la posta din ...Sebes! Asta nu se mai numeste ghinion.

Link spre comentariu
21 minutes ago, icar said:

Partea faina e ca, dupa ce am venita acasa cu coletul, de la Alba Iulia, am gasit, in cutia postala, un aviz, cum ca am de ridicat coletul de la posta din ...Sebes! Asta nu se mai numeste ghinion.

Stii filmul cu Asterix si Obelix (Les Douze Travaux d'Astérix), casa nebunilor... te duci cu avizul nou la ei si-i pui sa caute coletul. Daca iti zic, intr-un sfarsit, ca l-ai ridicat deja, le ceri sa dovedeasca ca e acelasi. De ce sa nu-i innebunesti si tu pe ei.

Link spre comentariu
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări