Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Posta si serviciile prestate.....

Postări Recomandate

Mda , concedierea e singura soluție realistă de moment , dar neaplicabilă .

Din nefericire , nu va veni nimeni sa lucreze in locul lor , în aceleași condiții mizere sau salarii de kkt .

PR se va desființa când majoritatea angajaților " vor ieși natural din sistem " .

Alți spăgari din sistem : medicii sau profesorii etc sunt in aceeași situație .

Reprezintă falimentul statutului de șmecher pe banii statului .

Link spre comentariu

NU (prea)sunt de acord cu tine....!! :95 Daca primesti o...''veste buna....adica ai niste datorii..?'' La ANAF...(ex.),crezi ca vor trimite...''Recuperatorii''(batausii...) sa recupereze...creantele(datoriile..prin posta romana)?? Acum nu mai traim in anii mafiei,acum iti pune ''poprire'' pe ...avere adica...casa(vile),masa...soarecii(din ..vila ???)! WOW va fi o adevarata desfasure de ..forte,mascatii,ambulantele.pompieri care nu au in ''dotare'' NICI MACAR un...MATZH(mascul de pisica) vor fi pe ''capul'' coruptilor..! :limb:

Link spre comentariu

NU (prea)sunt de acord cu tine....!! :95 Daca primesti o...''veste buna....adica ai niste datorii..?'' La ANAF...(ex.),crezi ca vor trimite...''Recuperatorii''(batausii...) sa recupereze...creantele(datoriile..prin posta romana)?? Acum nu mai traim in anii mafiei,acum iti pune ''poprire'' pe ...avere adica...casa(vile),masa...soarecii(din ..vila ???)! WOW va fi o adevarata desfasure de ..forte,mascatii,ambulantele.pompieri care nu au in ''dotare'' NICI MACAR un...MATZH(mascul de pisica) vor fi pe ''capul'' coruptilor..! :limb:

Si traducerea in Romaneste, ar fi?...

Link spre comentariu

Da, de asta nu mergea treaba la PR......din cauza directorului.Să vezi ce-o să meargă strună cu următorul.....de fapt PR e un lanț cu prea multe verigi slabe.

Buna

HA,Ha,Ha,ai dreptate.

Asa e peste tot la companiile de stat.

Nu era un manager privat la Tarom care si-a dat demisia dupa vre-o 2 luni?

Poi ce i-au zis "cei cu putere de decizie"?

"Esti tu manager privat,dar faci ce-ti spunem noi".

Eu lucrez la CFR,aceeasi problema.Nici macar directorii din minister

nu au putere de decizie,ce sa mai zicem de cei regionali.

-Atlas-

Link spre comentariu

Sper ca taxele vamale si costurile de procesare DHL sunt deja platite. Altfel, daca TVA-ul e stiut, apoi costurile DHL ca sa iti proceseze tranzactia o sa-ti taie din extazul actual. DHL sunt buni, livreaza impecabil, dar te costa de te usuca. Si nu ai nici un control. Platesti cat cer ca sa-ti dea marfa.

A sosit:

002.jpg

Asa cum spuneam, nu s-a perceput nici o taxa suplimentara, doar ce am platit la achizitie ( 10 euro pentru curierat ).

Ieri a sosit in tara si azi l-am primit si ma declar placut surprins, pai altfel ne mai vede lumea cand nu trece nici o saptamana si deja ai produsul :)

Link spre comentariu

Coada inseamna eficientizare...incarcarea la maxim al timpului de lucru al oficiantelor. As pune un pariu ca daca ar fi in loc de una, macar 5 femei la ghisee, si ar avea momente cand si-ar face unghiile din lipsa de clienti, ar incepe discutiile cum ca ard gazul. La fel si cand erau cozi la permise sau pasapoarte...toti sunt suparati ca se pierde vreme la cozi, dar acolo cozile sunt din cauza ca sunt putini functionari la ghisee. Altfel, peste tot auzim ca sunt multi bugetari. Si sunt, dar nu acolo unde trebuie.

La noi s-au inchis 2 oficii de cartier din 3, si in cel ramas sunt doua oficiante la ghiseu...una la colete si una la scrisori, mandate si alte nebunii.Deci 3 cartiere mari sunt deservite de 2 functionare...cum sa nu se formeze cozi ?

Link spre comentariu

Problema nu e ca ajung coletele intregi, costurile sunt mai mici, timpul este 3-4 zile de la expediere....PROBLEMA este coada de la ghiseu!

Du-te dupa amiaza si o sa vezi ca nu e nimeni ! Eu asa fac, si cand am de luat si cand am de pus, si sint foarte rare cazurile in care am gasit o persoana in fata mea.

Link spre comentariu
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări