Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Posta si serviciile prestate.....

Postări Recomandate

Eu anticipez cam pe cind o sa ajunga coletu', ma duc la ei si-i ''inoportunez'' c-ontrebare. Daca inca n-a ajuns, merg in ziua urmatoare.

Asa fac si eu de obicei, insa atunci chiar m-am luat cu treburile zilnice si am uitat...stiam ca trebuie sa vina, il si platisem in contul expeditorului, trebuia doar sa ma duc dupa el. M-am mirat de termenul scurt de 48 ore, dupa care se percepe magazinaj. Stiam ca dupa 3 zile, dar se pare ca au facut schimbari.

Asta ar fi fost culmea!Dupa ce ca o injur in gand ca e nesuferita desi ne cunoastem ca e din acelas sat cu mine daca ma mai si taxa o injuram in fata!

Nu e vorba de chestiuni personale. Daca dupa regulamentul lor, trebuie perceputa taxa de magazie, au doua solutii: ori iti elibereaza coletul falsificand data ridicarii, ori platesc ei taxa, pt ca la un control, coletul ala apare cu termen expirat de eliberare fara taxe, si fara factura pt taxe de magazinaj. Nu are nici o legatura cu injuraturile. La mine cred ca a costat mai mult factura si editarea ei, decat valoarea achitata de 0,7 lei.

Link spre comentariu

Bani-mi intra direct pe card,asa ca n-am nici un stres. Ma doare-n ''basca'' de factor! Bani de la mine n-o sa vada-n veci!

Spuneai ca sint tinar pensionar! Iti vine si tie vremea! Rabdare si dohan! :da Cred ca stii ce-i ala dohan,ca doar esti din Ardeal,clujan.

O..''alta inrebare''(St.Iordache),iti intra pensia pe card,dar cel mai apropiat bacomat unde este?? Cate magazine ai in apropiere sa-ti cumperi...ceva de mancare in caz de vremuri...grele(la propriu,viscol,ger etc)?? Accepta ...cardul??(cate..)? :nas: La mine in regiune,la tutun ii mai spune si/sau...DUHAN,voi acolo ar trebui sa fiti mari cultivatori de ..tutun,sau...a scazut cererea de tigari? Le aducem din Republica Moldova,''pacat'' ca sa prabusit drona aia..! :qetrwe

Link spre comentariu

Asa fac si eu de obicei, insa atunci chiar m-am luat cu treburile zilnice si am uitat...stiam ca trebuie sa vina, il si platisem in contul expeditorului, trebuia doar sa ma duc dupa el. M-am mirat de termenul scurt de 48 ore, dupa care se percepe magazinaj. Stiam ca dupa 3 zile, dar se pare ca au facut schimbari.

Nu e vorba de chestiuni personale. Daca dupa regulamentul lor, trebuie perceputa taxa de magazie, au doua solutii: ori iti elibereaza coletul falsificand data ridicarii, ori platesc ei taxa, pt ca la un control, coletul ala apare cu termen expirat de eliberare fara taxe, si fara factura pt taxe de magazinaj. Nu are nici o legatura cu injuraturile. La mine cred ca a costat mai mult factura si editarea ei, decat valoarea achitata de 0,7 lei.

Eu i-as fi spus angajatei PR ca n-am primit nici o instiintare,cum ca am de ridicat coletul de la oficiul respectiv. Factorul postal,in cazul in care nu gaseste pe cel care are de ridicat un colet, trebuie sa lase in cutia postala doua instiintari(cel putin). Si de ce sa paltesti taxa de magazinaj daca n-ai primit nici o instiintare?

Adevaru e ca trebuie sa fii obraznic cu ele,sa le iei de obraz!

O..''alta inrebare''(St.Iordache),iti intra pensia pe card,dar cel mai apropiat bacomat unde este?? Cate magazine ai in apropiere sa-ti cumperi...ceva de mancare in caz de vremuri...grele(la propriu,viscol,ger etc)?? Accepta ...cardul??(cate..)? :nas: La mine in regiune,la tutun ii mai spune si/sau...DUHAN,voi acolo ar trebui sa fiti mari cultivatori de ..tutun,sau...a scazut cererea de tigari? Le aducem din Republica Moldova,''pacat'' ca sa prabusit drona aia..! :qetrwe

Colegu'@ morocanosu si eu sint ardelean,din Salaj asa ca stiu cei ala duhan. La noi, tutunului, ii zice dohan.

Editat de GEO 53 BN
Link spre comentariu

Si daca ceri banii inapoi...in cat timp iti vor fi returnati?? Poate ai sa astepti (si)mai mult...(si)BINE!! :aut: Am patito o data,deci irelevant,dar se mai intampla ! :95

In 24-48 de ore. Garantat.

Chinezii sunt rar spre deloc ţepari. Cand le trimiti mesaj ca n-a ajuns, majoritatea se ofera sa-ti dea banii inapoi direct. Altfel, te intreaba daca vrei sa retrimita sau banii. Rar iti cer sa mai astepti.

Eu le propun mereu 2-3 saptamani in plus de asteptare. Si 99% pachetul ajunge. Eu contez pe o relatie de colaborare decat pe una de amenintari cu banii. Este o afacere si amandoi trebuie sa respectam un contract: eu platesc, el livreaza produsul.

Nu poti da feedback negativ doar pentru ca nu a sosit coletul la timp, sau are intarziere mare, n-ai cum sa fii sigur ca vanzatorul este de vina sau mai degraba PR ( asa cum cel mai probabil in covarsitoarea majoritate este cazul ). Nu am solicitat pana acum banii inapoi, nu cunosc procedeul si nici nu sunt sigur ca ar functiona, apoi sa ceri banii vanzatorului pentru ca la BSI sunt o adunatura de cretini lenesi, nu mi se pare ok...

Am comandat o navigatie pentru passat B6 tot de pe ebay azi, dar am ales xpeditie din Germania si livrare cu DHL, am platit mai mult dar macar stiu locatia coletului la fiecare pas.

Pacat ca nu au optiunea DHL si articolele ieftine de pe ebay, as evita muuuuulte neplaceri...

Sper ca taxele vamale si costurile de procesare DHL sunt deja platite. Altfel, daca TVA-ul e stiut, apoi costurile DHL ca sa iti proceseze tranzactia o sa-ti taie din extazul actual. DHL sunt buni, livreaza impecabil, dar te costa de te usuca. Si nu ai nici un control. Platesti cat cer ca sa-ti dea marfa.
Link spre comentariu

Eu i-as fi spus angajatei PR ca n-am primit nici o instiintare,cum ca am de ridicat coletul de la oficiul respectiv.

Nu are nici o legatura una cu alta...poti fi si avizat si din lipsa de timp sa te duci cu intarziere sa ridici coletul. Nu e treaba lor de la ghiseu din ce motive ai intarziat. Si daca e s-o luam logic, cam asa e...mie mi-a dat fatuca de la ghiseu un nr de telefon de la posta centrala unde sa arat situatia cu avizarea si felul cum vine postasul, dar in rest au regulamentul lor de functionare pe care il respecta.Si eu incerc pe cat posibil sa le respect, pt ca toate restructurarile de la posta s-au facut pe spinarea lor, nu a postasilor. Au ramas la un minim de personal in oficii, sub care nu se mai poate, ar trebui sa inchida...ca sa nu mai spun ca multe oficii de cartier au fost inchise si comasate.

Link spre comentariu

Mi-ai ramas dator cu un raspuns:In zona unde locuiesti nu ai nevoie si de ..bani cash? Deci,ai un bacomat prin apropiere? :nas:

In orase gasesti bancomate la tot pasu',(mai nou si la tara) si nu trebuie sa parcurgi o ''posta'',ca sa gasesti bancomat. Cumparaturile,facturile,le platesc cu cardu'.

Nu are nici o legatura una cu alta...poti fi si avizat si din lipsa de timp sa te duci cu intarziere sa ridici coletul. Nu e treaba lor de la ghiseu din ce motive ai intarziat. Si daca e s-o luam logic, cam asa e...mie mi-a dat fatuca de la ghiseu un nr de telefon de la posta centrala unde sa arat situatia cu avizarea si felul cum vine postasul, dar in rest au regulamentul lor de functionare pe care il respecta.Si eu incerc pe cat posibil sa le respect, pt ca toate restructurarile de la posta s-au facut pe spinarea lor, nu a postasilor. Au ramas la un minim de personal in oficii, sub care nu se mai poate, ar trebui sa inchida...ca sa nu mai spun ca multe oficii de cartier au fost inchise si comasate.

De acord cu ce zici! Dar cum mama dracului se explica ,ca dupa citeva zile, sau chiar si mai mult, dupa ce ai ridicat coletu' de la posta,primesti instiintare ca ai colet? Cind uiti, sau n-ai timp sa mergi la posta, dupa colet,este deja o alta mincare de peste.Esti de vina si Posta te poate ''sanctiona'',platind taxa de magazinaj,pentru ca n-ai ridicat coletu' in timp util. Dar de la data de cind ai ridicat coletu' si pina vine instiintarea trece ceva timp.In cazul asta, de ce te-ar taxa, pentru ca,coletu zace la ei ,tu nestiind ca ,coletu a ajuns la posta. In cazul asta cine-i de vina? Nu bombalău' de factor,ca nu ti-a adus instiintarea la timp? Apoi, chiar daca faci reclamatie,nu vei rezolva nimic,pentru ca ''capii'' PR nu-l vor sanctiona pe factor. Am patit-o si stiu cum merg treburile pe la ei.

Editat de GEO 53 BN
Link spre comentariu

Ca sa mearga mai bine lucrurile la PR ar trebui concediati probabil jumatate din intregul personal ( cel putin ) si inlocuiti cu altii noi si mai tineri, maj putin poluati de cutumele comunismului, abea apoi pus un director nou, dar unul al carui principal interes nu-i servirea psrtidului sau a propriului buzunar ci deontologia profesionala.

Link spre comentariu
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări