Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Posta si serviciile prestate.....

Postări Recomandate

Pai asa-s nemernicii de factori postali. Pe linga ca au pensiile ca vai de lume,mai dau si factorului citiva lei, pentru ca le aduce pensia acasa. Pai porcu' de factor, nu-i platit sa duca pensia acasa la pensionar?

Cred ca nu ai inteles ideea,acei 5>10 Lei>?? etc, NU sunt OBLIGATORIU de platit,este un fel de ...recunostinta(ca sa ''OBOSIT''..) :qetrwe sa aduca pensiile,desi ESTE platit de STAT ! :n1 Credema ca este cam dificil ca o persoana de 80 de ani,nu a avut legatura cu NICIUN domeniu tehnic,sa se ''priceapa'' sa foloseasca tehnologie ..moderna !

Link spre comentariu
Destinație : România - Urmărirea a durat: 725 ms
2018-02-14 10:00

Focsani 1 of, In prelucrare

2018-02-12 12:33

Bucuresti BSI (c, m, e), In prelucrare

2018-02-12 06:23

2018-02-12 06:22

Bucuresti BSI (c, m, e), Primit de la expeditor

2018-02-12 05:34

2018-02-11 13:15

Bucuresti BSI (c, m, e), Sosit in Romania

Origine : Hong Kong [CN] - Urmărirea a durat: 261 ms
2017-12-08 20:26

HK, Handed over to carrier / Left for destination

Pe 11 soseste in Romania,pe11 si 12 il prelucreaza,pe 12 il primeste de la expeditor.Astia s-au tampit de tot.

Link spre comentariu

Cred ca nu ai inteles ideea,acei 5>10 Lei>?? etc, NU sunt OBLIGATORIU de platit,este un fel de ...recunostinta(ca sa ''OBOSIT''..) :qetrwe sa aduca pensiile,desi ESTE platit de STAT ! :n1 Credema ca este cam dificil ca o persoana de 80 de ani,nu a avut legatura cu NICIUN domeniu tehnic,sa se ''priceapa'' sa foloseasca tehnologie ..moderna !

Morocanosule,cred ca tu n-ai inteles! Factorul postal este obligat sa duca pensia celor in virsta,acasa. Stii cum procedeaza factorii postali, pentru a ciupi niste banuti de la bietul pensionar? Ajunge acasa la pensionar,scoate banii si la sfirsit ii spune pensionarului ca n-are bani marunti ci doar bancnote mari. Ce face pensionarul? Ii spune: ''lasa ca nu ma fac eu gazda cu citiva lei''. Din acel moment pensionarul ii va da in fiecare luna cei citiva lei pentru ca factoru' ''n-are'' bani marunti. Degeaba sint sfatuiti sa-si faca ,card bancar! Acestia nu-si vor face card pentru ca n-au incredere in el. Un handicap serios este si faptul ca multi pensionari nu se descurca cu bancomatu'. Apoi sint speriati ca ar putea sa le fie furati banii de catre raufacatori. Daca ar apela la cunoscuti atunci cind ar vrea sa scoata banii din bancomat,riscurile ar scadea foarte mult.

Link spre comentariu

Nu poti da feedback negativ doar pentru ca nu a sosit coletul la timp, sau are intarziere mare, n-ai cum sa fii sigur ca vanzatorul este de vina sau mai degraba PR ( asa cum cel mai probabil in covarsitoarea majoritate este cazul ). Nu am solicitat pana acum banii inapoi, nu cunosc procedeul si nici nu sunt sigur ca ar functiona, apoi sa ceri banii vanzatorului pentru ca la BSI sunt o adunatura de cretini lenesi, nu mi se pare ok...

Am comandat o navigatie pentru passat B6 tot de pe ebay azi, dar am ales xpeditie din Germania si livrare cu DHL, am platit mai mult dar macar stiu locatia coletului la fiecare pas.

Pacat ca nu au optiunea DHL si articolele ieftine de pe ebay, as evita muuuuulte neplaceri...

Link spre comentariu

Eu nu'i dau nimic!

Eu am card ,asa ca factoru' nu primeste nici un banut de la mine! Si asa am avut probleme factoru' postal si implicit PR,cind am asteptat aproape doua luni sa primesc decizia de transfer a dosarului de pensionare de la Bistrita la Timisoara. Cine credeti ca era de vina! Factoru,pentru ca n-a catadicsit sa-mi puna-n cutia postala, instiintarea ca am fost cautat acasa.Dupa multe zile pierdute si drumuri facute la Oficiul 1, la Oficiul postal la care sintem arondati si Casa de pensii, am reusit sa primesc decizia si implicit pensia restanta.

Editat de GEO 53 BN
Link spre comentariu

Si eu la fel!Am avut un colet venit luni si vineri am fost sa vad daca a venit!In astea 5 zile nu m-a anuntat ca am colet!Cand ma duc eu sa intreb diriginta sare cu gura(sarea) sa astept factorul sa ma anunte!Atunci am vazut data stampilata pe colet cu plecarea si sosirea in oficiu si i-am zis:Vedeti ca degeaba am factor!si nu mi-a mai facut scandal!Ma auzit si postarita si mi-a dat nr ei sa o sun pe ia sa intreb daca am colet!Dupa ce ca sunt varza se mai si vorba aia in drum!Si dc sa ii dau ceva cand vine cu pensia?Mi-o aduce in aceias zi in care a venit cuponul sau cand i-mi vine randul pe strada!?

Link spre comentariu

Si la 5 zile n-ai platit taxe de magazie? Mie mi-au luat 0,7 lei pt ca a stat peste 48 ore la ei in sediu, chiar daca avizarea n-a functionat ca de obicei si am uitat sa ma duc neanuntat. Nu suma m-a deranjat, ci politica lor. Desi era de doua zile in sediul lor, avizarea a fost facuta (si chiar reavizare) dupa ce am luat coletul, de parca postasul ala n-ar lucra acolo. Deocamdata am depus o sesizare pe tema asta la posta centrala. O sa vad cu ce urmari....poate nici coletele fara aviz nu le voi mai putea lua :rade:

Link spre comentariu

Si la 5 zile n-ai platit taxe de magazie? Mie mi-au luat 0,7 lei pt ca a stat peste 48 ore la ei in sediu, chiar daca avizarea n-a functionat ca de obicei si am uitat sa ma duc neanuntat. Nu suma m-a deranjat, ci politica lor. Desi era de doua zile in sediul lor, avizarea a fost facuta (si chiar reavizare) dupa ce am luat coletul, de parca postasul ala n-ar lucra acolo. Deocamdata am depus o sesizare pe tema asta la posta centrala. O sa vad cu ce urmari....poate nici coletele fara aviz nu le voi mai putea lua :rade:

Pai bou' de factor e de vina ca nu instiinteaza omu' ca are colet. Eu anticipez cam pe cind o sa ajunga coletu', ma duc la ei si-i ''inoportunez'' c-ontrebare. Daca inca n-a ajuns, merg in ziua urmatoare. Sesizari si reclamatii, poti face, ca nu le ia nimeni in seama. Daca tot sint pensionar, imi permit sa ''le-mping'' cite o ''vizita''. Ce ma deranjeaza e lentoarea cu care se misca.

Link spre comentariu

Eu am card ,asa ca factoru' nu primeste nici un banut de la mine! Si asa am avut probleme factoru' postal si implicit PR,cind am asteptat aproape doua luni sa primesc decizia de transfer a dosarului de pensionare de la Bistrita la Timisoara. Cine credeti ca era de vina! Factoru,pentru ca n-a catadicsit sa-mi puna-n cutia postala, instiintarea ca am fost cautat acasa.Dupa multe zile pierdute si drumuri facute la Oficiul 1, la Oficiul postal la care sintem arondati si Casa de pensii, am reusit sa primesc decizia si implicit pensia restanta.

Cred ca tu(GEO 53 BN),ai avut experiente muuulte(negative) cu PR...! :nas: Ma intreb,de ce nu ai apelat la un curier rapid? Desigur,nicio solutie nu e ..perfecta,DAR..poate e mai buna decat cea ..dinainte...incercarea..moarte n-are..(doar esec)! Poate daca ''mai lasi ceva...''...postasul va fi mai...''constiincios'' ??? Adica,nu te va amana cu plata pensiei,vine cu ''prioritate''..! Ce stii tu ,inca esti...''tanar'' ..pensionar ! :da

Link spre comentariu

Cred ca tu(GEO 53 BN),ai avut experiente muuulte(negative) cu PR...! :nas: Ma intreb,de ce nu ai apelat la un curier rapid? Desigur,nicio solutie nu e ..perfecta,DAR..poate e mai buna decat cea ..dinainte...incercarea..moarte n-are..(doar esec)! Poate daca ''mai lasi ceva...''...postasul va fi mai...''constiincios'' ??? Adica,nu te va amana cu plata pensiei,vine cu ''prioritate''..! Ce stii tu ,inca esti...''tanar'' ..pensionar ! :da

Bani-mi intra direct pe card,asa ca n-am nici un stres. Ma doare-n ''basca'' de factor! Bani de la mine n-o sa vada-n veci!

Spuneai ca sint tinar pensionar! Iti vine si tie vremea! Rabdare si dohan! :da Cred ca stii ce-i ala dohan,ca doar esti din Ardeal,clujan.

Editat de GEO 53 BN
Link spre comentariu

Ce am vrut eu sa spun,este ca tu ai o anumita pregatire,cunostinte in multiple domenii,asa ca,cardul bancar/credit nu reprezinta ceva...''extra..terestru'' :rade: ,dar,crede-ma pt. unii nascuti prin 1937...tehnologia moderna este un fel de SF din anii 60-70! :jytuiyu Chiar si in ziua de azi,ma uit,la filme SF din anii 60-70 si ma gandesc ca stiinta avanseaza de nu putem noi(unii) tine ..pasul! :qetrwe

Link spre comentariu
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări