Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Posta si serviciile prestate.....

Postări Recomandate

Inseamna ca esti norocos, eu am vreo 11 trimiteri, majoritatea de anul trecut si la multe cred ca le fac cruce...

PS: Ma intreb daca nu s-ar putea face o sisezare in grup la OPC impotriva PR, sa se solicite o verificare la depozitul ala blestemat al BSI unde stau coletele cu lunile ignorate...

Link spre comentariu

Marian e posibil sa-ti ajunga coletele dar data exacta este un mister.

Anul trecut (2016-2017) mi-au sosit pachetele dupa 4 luni, chiar facusem o reclamarie online pe PR si culmea am primit raspuns ca este o perioada extrem de aglomerata.

Anul asta vad ca s-au organizat putin mai bine ca deja au inceput sa apara cele din decembrie 2017.

Totusi nu sunt putine colete de procesat iar sistemul logistic este total depasit.

Link spre comentariu

Eu ma duc frecvent la posta. De fiecare data ies cu niste nervi, de-mi vine sa sparg stabilimentul. Cind vad niste persoane, care se misca ,precum ochiu' mortului ma iau toti dracii. Odata am cronometrat cit dureaza sa termine cu un client. Am fost uimit de ''viteza'' cu care se misca angajatele(unele) PR. 10 min este deja foarte rapid. Sint si angajate care muncesc mai cu sirg,altele concureaza la viteza cu melcu'.

O alta chestie! Anticipam cam pe cind sa ajunga coletu'. Mergeam la posta, ridicam trimiterea si plecam acasa. Dupa cam o saptamina, primeam instiintare de la posta ,ca mi-a sosit coletul. Oare cine e de vina pentru situatia de la PR?

Nu stiu de ce cred ca PR va disparea curind si asta datorita nu atit angajatilor cit datorita capilor, pe care-i doare-n cur de cetateanu' care apeleaza la serviciile lor.

Editat de GEO 53 BN
Link spre comentariu

Buna

Eu nu pot spune ca am probleme(mari) cu posta.

Dej,oras mic,toata lumea cunoaste pe toata lumea.

Recent am primit un colet din China(Singapore de fapt) si

mi-a fost adus acasa.Spre surprinderea mea.Nu era ceva

mare,voluminos,greu.Cu postasul m-am imprietenit in timp,

daca am ceva la posta ma suna.Si nu fac greseala sa merg la ore

de varf,e plin de pensionari care nu prea au treaba acasa.

Singura problema care o am este timpul mare in care ajung

coletele din strainatate,cele din tara sunt in regula.

-Atlas-

Link spre comentariu

Am pierdut și anul trecut sute de lei pe colete neajunse și asta fiindcă vânzătorul mă ruga sa nu dau calificativ negativ. Anul asta am zis că nu mai fac asta. Nu ajunge la timp -negativ și gata.

Nu e nevoie sa dai negativ. E un business pentru amandoi si negativul afecteaza pe ambii. Doar ceri banii inapoi. E maximul pe care sa-l faci. Nu e mereu vina vanzatorului se pare.
Link spre comentariu

La PR e problema, nu sunt de vina vanzatorii!!!

Am si eu inca 6 colete care le astept din decembrie ca erau 10 si 1 colet l-am gasit in cutia postala, 1 colet am fost nevoit sa merg la Oficiul postal din localitate (Floresti - Cluj), 1 colet am fost nevoit sa ma duc la vama (Cluj-Napoca) si inca 1 colet care am fost nevoit sa fac 2 drumuri ca sa mi se spuna ca trebuie sa ma duc la oficiul postal NR.1 Cluj-Napoca sa ridic coletul....stupid adica!!!! Acum mai astept inca 6 sa-mi vina....oare unde o sa fiu nevoit sa ma duc dupa ele?

Am avut si vanzatori care m-au bombardat in fiecare saptamana cu mail sa le spun daca calitatea produsului e ok, daca a ajuns coletul nedeteriorat si in regula etc....si desi le-am spus ca am sa ii anunt eu cand ajunge, erau destul de insistenti, ba mai mult fara sa spun nimic unul din ei mi-a retrimis niste IC-uri odata, numai cat m-am trezit cu aviz de la vama sa ma duc dupa ele, iar cand I-am spus ca fix cu 2 zile inainte primisem coletul care trebuia sa ajunga, mi-a zis ca sa nu mai retrimit inapoi la el si sa le consider bonus IC-urile. Concluzia finala fiind ca ei isi fac treaba si trimit coletele corespunzator (nu am intalnit pana acum sa-mi iau teapa) si problema este la PR e clar pentru mine!

Link spre comentariu

Dacă vânzătorul din China sau de oriunde din lume nu e vinovat de întârziere, nu are niciun rost să-i dai calificativ negativ, fiindcă la un moment dat din această cauză nici nu va mai trimite colete spre România. Așa am văzut că au ajuns unii comercianți. Coletele stau însă cu lunile prin depozitele românești. E destul de ușor să verifici situația coletului și să vezi pe unde a ajuns....și eu am stat aproape două luni după un colet, dar am văzut că chinezul l-a trimis destul de repede, iar întârzierea era la noi, nu la el. Unii colegi au și spus că li s-a întâmplat să dea negativ la comerciant, au primit banii înapoi, iar coletul a ajuns totuși după câtva timp....deci vânzătorul a fost corect, dar a primit nejustificat calificativul negativ. Totul din cauza sistemului nostru poștal care e rămas cu secole în urmă...

Link spre comentariu

Nu e nevoie sa dai negativ. E un business pentru amandoi si negativul afecteaza pe ambii. Doar ceri banii inapoi. E maximul pe care sa-l faci. Nu e mereu vina vanzatorului se pare.

Si daca ceri banii inapoi...in cat timp iti vor fi returnati?? Poate ai sa astepti (si)mai mult...(si)BINE!! :aut: Am patito o data,deci irelevant,dar se mai intampla ! :95

Editat de morocanosul
Link spre comentariu

Buna

Eu nu pot spune ca am probleme(mari) cu posta.

Dej,oras mic,toata lumea cunoaste pe toata lumea.

Recent am primit un colet din China(Singapore de fapt) si

mi-a fost adus acasa.Spre surprinderea mea.Nu era ceva

mare,voluminos,greu.Cu postasul m-am imprietenit in timp,

daca am ceva la posta ma suna.Si nu fac greseala sa merg la ore

de varf,e plin de pensionari care nu prea au treaba acasa.

Singura problema care o am este timpul mare in care ajung

coletele din strainatate,cele din tara sunt in regula.

-Atlas-

Ferice de tine!

Dar ce se fac cei care nu s-au imprietenit cu factoru' postal? Mie nici instiintarile ca mi-au ajuns coletele nu le primesc,daramite coletele. La fel, nici cupoanele de pensie,nu-mi sint aduse. Am discutat cu o angajata a PR ce as putea face ca sa le primesc. Aceasta mi-a spus ca ,cupoanele de pensie stau la oficiul postal pina in zilele de 4-5 a lunii urmatoare,dupa care sint inapoiate Casei de pensii. Asa ca in zilele de 1-2 a lunii urmatoare merg si-mi ridic cuponul. Daca n-ar trebui la cabinetul medical,spital,clinica si dracu mai stie unde,m-ar durea undeva de ele.

Editat de GEO 53 BN
Link spre comentariu

Ce sa mai zic de mama mea(81 ani),nu vrea in ruptul capului sa-i vina pensia pe card,ma rog,e de moda veche...dar ii lasa postasului...5 Lei(asa se obisnuieste..!?? :da )Pt.ce?? ''Pentru ca vine ...acasa'' !?? :da No comment!

Pai asa-s nemernicii de factori postali. Pe linga ca au pensiile ca vai de lume,mai dau si factorului citiva lei, pentru ca le aduce pensia acasa. Pai porcu' de factor, nu-i platit sa duca pensia acasa la pensionar?

Link spre comentariu
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări