Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Posta si serviciile prestate.....

Postări Recomandate

Vizitator oanca

Asa si? ) Oanca )

Administratia PR sunt o adunatura de lipitori incompetente, si destui functionari sunt scortosi si aroganti!

Ai argumente sa ma contrazici?

Ca eu pot insira o nuvela cu exemple concrete de "vedete" de la ghiseu...

Urat!

Link spre comentariu

La Posta au pus director nou,au dat afara din personal si incearca sa o revitalizeze.

apai dom' director, facem ceva si cu cablajele alea ale mele.. totusi .. 13 zile (si inca cat o mai dura..) ca sa ajunga dintr-un sector in altul in Bucuresti. .. Sa apuc si eu sa injur BSI-ul prima oara pe anu' asta.

Sa dai cu letconu' de masa nu alta...

Link spre comentariu

Greu de crezut ca cineva s-ar incumeta sa investeasca intr-o asemenea gaura neagra... Cu relicve din anii 80 pe post de oficii, cladiri care aproape ca stau sa cada, incaperi mizerabile cu zugraveala inexistenta, fara utilitati sau mobilier elementar, deseori si fara o forma de incalzire. Cu functionari care se cred buricul pamantului si trimisii lui D-zeu pe pamant, cu plecari de angajati si lipsa interesului tinerilor... Ca le convine sau nu, privatizare sau nu, PR se indreapta totusi spre un deznodamant inevitabil, chiar daca unul lent...

Oanca, ala nu e argument, e cel mult o forma de protest la afirmatia mea.

Nu exista argument sa ma contrazica, din contra sunt multe care imi confirma ce am spus.

apai dom' director, facem ceva si cu cablajele alea ale mele.. totusi .. 13 zile...

Ale mele au plecat de vreo 40 de zile din HK si inca n-au sosit.
La telefon mi s-a spus ca ar trebui sa soseasca, sa mai astept... Cel mai probabil zac in depozitul BSI in vreun sac neprocesat...

Si cica e urat ce spun eu de PR...

Link spre comentariu

Inchiderea Postei.

Si daca locuiesti la ..tara(sat) si ai de primit ceva...ex.ANAF(??),cum ca datorezi STATULUI niste impozite,taxe etc si se apropie data scadentei,din cauza PR te trezesti si cu...PENALIZARI !! Nu e vorba de cativa (zeci)Lei,dar...?? :limb:

Posta Romana nu-si va reveni-n vecii vecilor! De privatizat, nu sint convins ca se va privatiza. Lucrurile merg tot mai prost,personalul este in continua scadere. Te apuca damblaua pina cind scapi de la ghiseu.

Acum suntem cu ..internetul,asa ca nu mai trebuie sa te uiti dupa ...postas(sa-i mai lasi si..''ciubuc''),verificarea cardului...si (cam)gata ! Cat despre reducerea personalului...asta inseamna ca vei astepta ''cuminte'' cateva zeci de minute in plus,care e problema?? :95 Pana impliniti o..suta(100) de anisori ,mai este vreme...! :cadou

Link spre comentariu

O colega de munca si-a comandat niste chestii de machiaj de la chineji si a primit aviz pentru mers la posta vamala dupa doar 16 zile de la comanda... Asta acum 3 zile.

Mai da buleli si proasta romana...

Daca ai deja EORI, treaba e relativ simpla, prin curier vin cam intr-o saptamana.

Editat de matzah
Link spre comentariu

Este dezastru PR... Au fost cazuri cand am primit coletele in jur de 3 saptamani dar de cele mai multe ori depasesc 40-45 de zile. Saptamana trecuta am primit un colet comandat la inceputut lunii noiembrie, deci aproape 3 luni si a intrat in tara la BSI pe la inceputul lunii decembrie... 2 luni sa ajunga un colet minuscul de Bucuresti la Timisoara... mama lui de serviciu ca si cu porumbei era mai rapid, chiar porumbei defecti.

Link spre comentariu

Este dezastru PR... Au fost cazuri cand am primit coletele in jur de 3 saptamani dar de cele mai multe ori depasesc 40-45 de zile.un colet minuscul de Bucuresti la Timisoara... mama lui de serviciu ca si cu porumbei era mai rapid, chiar porumbei defecti.

In doua luni,puteai sa mergi pe jos, pina-n Bucale si te intorceai, fara sa treaca cele doua luni!

Link spre comentariu

@valivoi ti-au ajuns coletele din hk?

eu sunt inca bine, intrate in tara pe 20.01.2018, actual nici nu apar in tracking la proasta romana, deci nici macar n-a apucat bsi-ul sa-si bata joc de ele.

http://track.4px.com/query/RF517621254SG?

https://t.17track.net/en#nums=RF517621254SG

Cum punem in context informatiile? Simplu... De la Otopeni pana la BSI (sect. 6) sunt cam 18km. Presupunem o broasca testoasa de dimensiune medie (viteza max. 3km/h). Presupunem ca broasca lucreaza la stat, sa zicem ca are program 08-15. Totodata broasca n-a fost angajata pe criterii de performanta si din nefericire, viteza ei de deplasare e doar de 1km/h. Totodata stiti cum e.. mergem mergem dar mai si stam. Din programul de 7 ore, broasca se deplaseaza doar 4, sa zicem. Si sa nu uitam, vinerea broasca are program scurt, pana la 12.

Broasca asta ar fi carat coletul in 4.5 zile, sa zicem 5 zile (poate prinde vinerea la munca) pana la broscoii aia de la BSI.

Concurenta reala este insa cu melcii. Revin cand exemplul este aplicabil aici.

Editat de matzah
Link spre comentariu
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări