lucaconstantin Postat Decembrie 5, 2017 Partajează Postat Decembrie 5, 2017 am primit la reparat un fel de joc de lumini china dmx512 par lights cu leduri.am gasit microcontrolerul pic16f737 in scurt. am pus altul nou.dar surpriza pentru mine trebuie programat! am programator dar nu am reusit sa gasesc nicaieri softul necesar.si nici nu stiu sa il fac eu! va rog frumos poate cineva sa ma ajute cu vreun soft? Link spre comentariu
mars01 Postat Decembrie 5, 2017 Partajează Postat Decembrie 5, 2017 (editat) Draga Constantin, Ca sa te poata ajuta cineva cu un soft (aceasta in cazul in care este ceva simplu, pentru ca la ceva complicat nu cred ca cineva isi pierde timpul si atunci este un topic de ElectroJob) este necesara o descriere completa, in detaliu, a fiecarui aspect al softului. De la lucrurile care se vad pana la cele care nu se vad. Vorba vine, fiecare punct din linie. Gandeste-te ca cel care a proiectat softul a avtu acces la hardware si la specificatiile de design. Nu e un lucru usor sa faci reverse engineering al muncii cuiva, care poate a durat si luni de zile. Cel mai sigur pentru tine este sa faci rost/sa cumperi un uC deja programat si eu as incerca pe la chinezi, sunt descurcareti si daca pot sa o faca probabil ca o vor face. Editat Decembrie 5, 2017 de mars01 Link spre comentariu
lucaconstantin Postat Decembrie 5, 2017 Autor Partajează Postat Decembrie 5, 2017 multumesc pentru raspuns.ai pe deplin dreptate mai ales ca m-am mai documentat si eu de pe net. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum