sesebe Postat Decembrie 5, 2017 Partajează Postat Decembrie 5, 2017 Am o rugaminte la cei care au mai schimbat unitati laser la CD-playere, sa-mi explice si mie (sau sa puna un link la procedura) cum se realizeaza recalibrarea servo-ului de la unitatea laser. Este vorba de un servo pilotat de un cip Sony CXA1082BS ce va primi o unutate laser KSS210A. CD-playerul este un ONKYO si face parte dintr-un set CD + Dublu casete Deck + Amplituner cu telecomanda comuna, set ce vreau sa-l readuc la viata. CD-ul l-am resucitat acum citiva ani inainte sa-mi fac DAC-ul si suna destul de bine dar avea ceva probleme la citirea CD-urilor. Casetofonul are nevoie pt inceput de curele noi si traf pt 230V (are de 100V). Amplitunerul are nevoie de trafuri de 230V (originalele sint de 100V) si de o telecomanda pt ca are putine butoane pe panou. Eventual sa-mi dea pe privat si o sursa de incredere pt o unitate laser de acest tip. Mentionez ca am osciloscop digital cu 2 canale dar nu am CD de test (daca este necesar asa ceva) si nici nu stiu daca am vre-un blank CD pe acasa (dar pot cumpara daca mi se ofera o imagine pt asa ceva). La nevoie as putea sa iau CD-playerul la servici unde am acces la mult mai multa aparatura soficticata, dar as prefera sa pot rezolva acasa. Va multumesc! Link spre comentariu
sesebe Postat Decembrie 5, 2017 Autor Partajează Postat Decembrie 5, 2017 Merci DerDoktor dar procedura nu-i completa sau mai exact mai sint ince vreo 3 semireglabili pe acolo. Pe aia cum ii reglez? Nu poti sa-mi dai pe privat o bucata mai mare din procedura de calibrare? Merci! Link spre comentariu
Vizitator Postat Decembrie 5, 2017 Partajează Postat Decembrie 5, 2017 https://elektrotanya.com/onkyo_dx-5700_sm.pdf/download.html asta e ...gratis..la Gardi e cu bani service manualul. Link spre comentariu
sesebe Postat Decembrie 5, 2017 Autor Partajează Postat Decembrie 5, 2017 Merci! Am sa studiez. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum