Vizitator George Dicu Postat Decembrie 4, 2017 Partajează Postat Decembrie 4, 2017 Salut, am facut recent o redistribuire de pe un RJ45 mama respectiv: Pin 7-8 +/- Pin 6-1 output de senzori Din pacate cand folosesc mufa creata pentru a trimite date ale senzorilor, ceva se intampla, posibil din cauza mufei, nu trimite informatii corecte. Daca scot din joc placuta creata si conectez senzorul PIR/DHT/etc. direct in firele cablului, trimite informatiile perfect! Tin sa mentionez ca nu stiu electronica atat de bine. Senzorul primeste 5V, de pe pini 7 si 9(DC) In cazului zenzorului PIR, cand vede miscare pe pinul de output trimite semnal, eh acest semnal se bruiaza daca folosesc mufa(atasat poze) Multumesc George Dicu Link spre comentariu
validae Postat Decembrie 5, 2017 Partajează Postat Decembrie 5, 2017 Păi ai conectat simultan mai mulți senzori pe placa prevăzută cu acea mufă ? În acest caz, senzorii se deranjează reciproc...cred că acolo trebuie făcută o multiplexare, adică senzorii trebuiesc cuplați la mufa de intrare prin intermediul unui dispozitiv care îi introduce în sistem pe rând, nu simultan. Link spre comentariu
ndor Postat Decembrie 5, 2017 Partajează Postat Decembrie 5, 2017 Alimentarea prin PoE e standardizata . Pinii 7-8 ai minus (-), iar pe pinii 4 - 5 ai plus (+) . Link spre comentariu
Vizitator George Dicu Postat Decembrie 5, 2017 Partajează Postat Decembrie 5, 2017 @ndor, nu ma ajuti stiu care e standardul PoE, nu vreau aia ca pierd 2 fire aiurea. E ceva personalizat, trimit pe 7-8 +/-, sa imi ramana 6 pini de output. @validae, da sunt conectati toti la aceeasi 5V(mufa), dar fiecare are pin-ul de output de la 1 la 6 fiecare separat.Si daca conectez doar unu, gen, un PIR, tot nu trimite date corecte. Deci ei nu au treaba unu cu altu, doar primesc +/- de la aceeasi sursa.Dar cum zicem, daca, conectez fara mufa, merge! Link spre comentariu
Marele Savant Postat Decembrie 5, 2017 Partajează Postat Decembrie 5, 2017 N-o fi mufa sertizata bine!? Link spre comentariu
costi002 Postat Decembrie 5, 2017 Partajează Postat Decembrie 5, 2017 Nu cumva acea mufa are si traf inclus? Link spre comentariu
modoran Postat Decembrie 5, 2017 Partajează Postat Decembrie 5, 2017 Mai mult ca sigur mufa are si traf inclus, lucru ce se putea verifica inainte de a posta pe forumuri. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum