Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Pierdere Semnal?

Vizitator George Dicu

Postări Recomandate

Vizitator George Dicu

Salut, am facut recent o redistribuire de pe un RJ45 mama respectiv:

Pin 7-8 +/-

Pin 6-1 output de senzori

Din pacate cand folosesc mufa creata pentru a trimite date ale senzorilor, ceva se intampla, posibil din cauza mufei, nu trimite informatii corecte.

Daca scot din joc placuta creata si conectez senzorul PIR/DHT/etc. direct in firele cablului, trimite informatiile perfect!

Tin sa mentionez ca nu stiu electronica atat de bine.

Senzorul primeste 5V, de pe pini 7 si 9(DC)

In cazului zenzorului PIR, cand vede miscare pe pinul de output trimite semnal, eh acest semnal se bruiaza daca folosesc mufa(atasat poze)

Multumesc

George Dicu

post-267206-0-38427700-1512417344_thumb.jpg

post-267206-0-60820500-1512417348_thumb.jpg

post-267206-0-94939100-1512417352_thumb.jpg

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 6
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• ndor

1

• Marele Savant

1

• validae

1

• costi002

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Păi ai conectat simultan mai mulți senzori pe placa prevăzută cu acea mufă ? În acest caz, senzorii se deranjează reciproc...cred că acolo trebuie făcută o multiplexare, adică senzorii trebuiesc cuplați la mufa de intrare prin intermediul unui dispozitiv care îi introduce în sistem pe rând, nu simultan.

Link spre comentariu
Vizitator George Dicu

@ndor, nu ma ajuti :) stiu care e standardul PoE, nu vreau aia :) ca pierd 2 fire aiurea. E ceva personalizat, trimit pe 7-8 +/-, sa imi ramana 6 pini de output.

@validae, da sunt conectati toti la aceeasi 5V(mufa), dar fiecare are pin-ul de output de la 1 la 6 fiecare separat.Si daca conectez doar unu, gen, un PIR, tot nu trimite date corecte.

Deci ei nu au treaba unu cu altu, doar primesc +/- de la aceeasi sursa.Dar cum zicem, daca, conectez fara mufa, merge!

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări